Moikkamoi, tulin taas tänne kirjottelemaan vähän ja ilmoittelemaan. ^^

No, jottei teidän turhaan tarvitse kärsimättöminä odotella, kerron, että uusi novelli saa pian ensimmäisen osansa. Huom, pian. En ole sitä vielä täysin kirjoitellut loppuun asti, puolet vasta suurinpiirtein, joten en osaa sanoa vielä tarkalleen milloin se ilmestyy.
Voi ilmestyä jo ensi viikonloppuna, tai sitten menee pidemmälle. Mutta ennen viikonloppua ei vielä ainakaan ilmesty. Joten täällä voi käydä katselemassa ensimmäisen osan toivossa, mutta mitään en lupaa vielä. :))

Tämä viikko on alkanut itsellä hyvin kiireisesti, sellainen oli viime viikonloppukin. -____- lauantaina olin ystäväni kanssa ensimmäistä kertaa rinteessä, ja kyllä oli hauskaa ! Varsinkin kun silmänruokaa sai huvin lisäksi; paikka oli täynnä hyvännäköisiä nuoria snoukkaajia ;) grr, mitä jätkiä !
Sen jälkeen tultiin meille ja yötä ystäväkin meillä oli. Tosin ilta minulla meni paskemmin, kun taisin reväyttää toisen jalkani rinteessä pahemman kerran, ja sen vähäinenkin liikuttaminen sattui aivan helvetisti.
Sellainen kipua lievittävä voidekaan ei auttanut mitään.
Seuraavana aamuna kaikki oli sitten tiessään, liekkö johtui mamman hieronnasta ! :D

Eilen tehtiin koulussa hakuasiat loppuun, nyt on hakemus tehty Joensuun Otsolan sisustusalalle ! Toiseksi hakutoiveeksi laitoin sitten oman kylän lukion. Ja tuonne ammattikouluun jos pääsen niin kaksoistutkinnolla luultavamminkin mennään (en tiedä miten se hoituu kun hakupaperiin ei merkitty mitään siitä ;s ) .
Toisaalta minulle on ihan sama pääsenkö vai en ammattikouluun, sillä tännekin lukioon on jäämässä mahtavia tyyppejä, joiden kanssa saisi sitten lisäaikaa yhdessä sen kolme vuotta jos lukioon jään.
No, katsotaan nyt miten pääsykokeessa käy. :))

Yhteiskuntaopin lopputyötä on väsäilty viimeiset puolitoista viikkoa, torstaina valmiina pitää olla ! :o noh, tänään sen viimeistelin jo ja seuravana listassa ovat uskonnon ja maantiedon lopputyöt !
Niitä sitten joskus taas jatkamaan, onneksi niitä ei tarvitse kotona raapustella yhtään. ;)
Maanantaina oli muuten saksankoekin minulla ! Varsin helpolta vaikutti, mutta saa nähdä mikä numero sieltä pamahtaa. :)

Tämmöistä tylsää tekstiä omasta elämästä teille kirjoitin nyt luettavaksi (jos luette edes :D) , kunnes saan teille ensimmäisen osan julkaistuksi!

Tschüs und bis später,

Jebbe.