Warning! Osa sisältää pervoilua ja erotiikkaa! Don't like, don't read!

Lovers:

Mä olin lopulta nukahtanu Tomin syliin. Olihan päivä ollu aika rankka, nii miks en ois nukahtanu? Tom oli pidelly jääpusii mun huulell koko mun nukkumisajan, ja ollu siin, lähtemättä pois, vaikk mä olin nukkunu pari tuntii.
Hiljalleen mä lopult heräsin. Raotin mun silmii, ja tunsin jonkun silittelevän mun poskee. Katoin Tomin silmiin hiljaa, ja pieni hymy kohos mun huulille, ku Tom katto mua. Mun huuli oli ihan kylmä, tunnoton jääpussist johtuen.
Nousin istumaan hiljelleen. " Oot sä ollu koko ajan siin?" kysyin Tomilt ja sipasin mun hiuksii paremmin. " Oon. " Tom vastas, ja nyökkäsin sille. " Paljon kello on?" kysyin sit. " 18:00." Tom vastas ennenku kerkesin ite kattoo. " Nii paljon..? Ja Chris ei oo vielkään tullu?" mutisin. " Noup. Ei oo näkyny. " Tom sano.. " Mjaah.. Se tais innostuu kunnoll sit kattoo asuntoi.." mutisin.
" Eli me ollaan kahestaan tääll.." totesin ja katoin Tomii. Tom paino huulensa mun huulille ja suutelin Tomii varovasti. Mun huuleen sattu aluks, mutt lopuks siin ei tuntunu mitään kipuu.
Hivuttauduin Tomin syliin istuu, ja kiedoin mun kädet sen kaulalle. Tom toi kätensä mun lantiolle ja veti mut lähemmäs.
Tunsin Tomin kädet hiljalleen mun seläss, paidan alla, mutt en pistäny vastaan. Suutelin sitä kiihkeesti, lempeesti.
" Mennään mun huoneeseen." sanoin Tomille ja irtauduin siit. Tom vaan hymyili mulle, ja nousin sen sylist. Otin sen kädest kiinni, ja vedin sen ylös. Hymyilin sille ja mentiin mun huoneeseen.
Sulin oven mun peräss, ja kaadoin Tomin mun sängylle. Kipusin sen päälle, ja suutelin sitä. Tom kieräytti mut alleen, ja vei kätensä mun ympärille. Jatkoin sen suuteluu ja kuljetin mun käsii sen seläll. Sit mä aloin vetää sen paitaa pois. Siin vaiheess, Tom pysähty. " Haluut sä..?" se kysy multa. Nyökkäsin sille. " Varmasti..? Ettet myöhemmin kadu.." Tom kysy.. " Tom, mä oon valmis. Mä tiiän olevani valmis sun kaa." sanoin. Mä tiesin myös, miks en olle aikasemmin valmis Alexin kanss. Mä sisimmässäni taisin tietää sillon, ett Alex ei oo mulle se oikee, siks en ollu valmis. Ja.. Kyll mä myös tiesin, ett Alex petti mua välill.
Tom nyökkäs hitaasti, ja suuteli mua sit taas. Jatkoin siit mihin olin jääny. Suutelin sitä, ja riisuin Tomin paidan.
Tomin vartalo oli uskomaton. Se oli tarpeeks treenattu, ja toosi hyvännäköne. Sivelin sen rintakehää mun kädell, ja autoin Tomii heittää mun paidan pois. Tom suuteli mua hellästi, rakastavasti, intohimosesti, satuttamatta mua.
Tom siirty mun housujen napille, ja aukas sen. Sit se tarttu vetoketjuun, ja veti sen auki. Mä tein samaa just Tomin housuille.
Riisuin Tomin housut, ja Tom mun. Oltiin enää vaan alusvaatteillamme.
Tom kuljetti kätensä mun selkään.
Koht meill ei ollu enää vaatteit yllä, vaan lakanat oli suojana ympärill. Mua alko hiljalleen hermostuttaa. " T-Tom... Tiiäthän sä ett mä.. Oon viell neitsyt.. Ni tuota... Tää on siis mun.. eka kerta.. Voisit sä.." änkytin hiljaa..Tom näytti ymmärtävän mua, sillä se nyökkäs. " Mä ymmärrän.. Mä oon varovainen, lupaan." Tom sano lempeesti, ja pystyin rentoutuu enemmän.
Tom paino huulensa mun huulille ja mä vastasin sen suudelmaan. Sydän hakkas mun rinnas lujaa, mutt hengitin rauhass.
Tom liikku rauhass, satuttamatta. Se ei sattunut, vaan se oli nautinnollista.
Pien ääni lipsahti mun suusta, ja mä nautin siit.

Mä en kyenny sanoo mitään nyt, olin liian hengästynyt. Tom oli myös. " Wau......." pääss Tomin suusta, ja naurahin hiljaa.. " Jepp..." totesin hiljaa, ja käperryin Tomin kainaloon. Tom paino suukon mun päähän, ja veti kädet mun ympärille. Just sill hetkell, mä ajattelin sitä, ett olin menettäny mun neitsyyden Tomille, enkä oiskaan halunnu antaa sitä kellekkään muulle.
Mä suljin mun silmät, ja me nukahettiin siihen, Tomin kanss, onnellisin. <3

Aamull, me oltiin Tomin kanss yhtä aikaa hereill. Pidin mun päätä Tomin rintakehäll, ja piirtelin mun sormell jotain Tomin vatsalle. Mua ei haitannu, ett jättäsin tänään menemätt kouluun, sama se mulle. " Mun täytys kertoo sulle yks juttu...." Tom sano hiljaa, ja nostin mun katseen siihen. " Niin..?" kysyin, ja odotin ett Tom jatkas.. " Mä.. Mä lähen tulevana sunnuntain.." Tom sano hiljaa, ja mä katoin sitä odottamatta Tomin sanomaa yhtään. " Minne...?" kysyin, vaikk osasin jo arvata.." Takas Saksaan.. Meidän täytyy aloittaa kiertueet...." Tom sano, ja se katto mua hiljaa. " Etkö sä vois jäädä tänne..?" kysyin varovasti. Tom pudisti hiljaa päätään.. " Bändi tarttee mua.. Ja se on mun elämä.." Tom sano, ja kyyneleet nous mun silmiin hiljaa.. Nousin istuu osittain, ja peitin mun vartaloo isoll peitoll, joka peitti Tomiaki. " Tarkotatko sä ett.. Sä.. Haluut erota..?" kysyin ääni värähtäen. " Mitä? Mary-Kate, ei.. En mä haluu erota.. Mut..." Tom sano nousten istuu ja se otti mun käden sen omaan.. " Lähe mun mukaan.. " Tom sano. " Minne..?"" Saksaan. Sä voit asuu meidän kämpäll meidän kanssa.. Tai sit me voidaan ostaa oma asunto ja muuttaa sinne kahestaan.." Tom sano. " Tom... Mä en tiiä.. Mä en tiiä viell.." sanoin hiljaa ja katoin Tomii. Nielin mun kyyneleet. " Sä saat miettimisaikaa."" Mutt.. Entäs ku te lähette kiertueille..? Missä mä oisin sen aikaa..?"" Sä kulkisit meidän mukana tietysti!"" Mutt mä oisin vaan tiellä.. Eikä teidän managerit sunmuut ottas mua mukaan.. Ja varmasti Georg tai Gustavkaan ei mun vakituisest seurast nauttis.." sanoin Tomille.. " Et sä tiellä ois. Ja ne sais luvan ottaa sut mukaan, sill muuten mä en tule sinne. Ja Georg ja Gustav sais kyll tottuu sun oloos mukana." Tom sano, mutt mä en uskonu.. Katoin hiljaa patjaa meidän alla.. Tunsin Tomin katseen mussa.. " Miettisit kuitenki, jooko..?" Tom kysy hiljaa, ja nosti kädellään mun katseen siihen leuast kiinni hellästi pitäen. " Mä mietin." lupasin Tomille, ja Tom paino hellän suukon mun huulille.
" Sä oot myöhäss koulust.." Tom sano sit.. Vilkasin kelloo.. Koulu ois alkanu tunti sitte.. " Ei se haittaa.. Ei meidän tietotekniikan ope koskaan huomaa jos joku on poissa.." sanoin Tomille, ja Tom nyökkäs.. " Mut kai mä silti voisin mennä sinne.." sanoin ja hivuttauduin vuoteen reunalle, ja ongin meidän vaatteet lattialt. Heitin Tomille sen vaatteet ja otin omani.
Puin ylleni, ja sit tein muut rutiinit mm. meikkasin ja laitoin hiukset. Mulle oli tullu pien mustelma huulen lähelle, mutt sain sen onneks peitettyy aika hyvin. Pedattiin sänky Tomin kaa ku se oli valmis. Mentiin sit alakertaan Tomin kanss. Chris ei ollu siell, mutt kuulin pientä kuorsaust yläkerrast. Mentiin keittiöön, ja mä huomasin lapun pöydäll. Nostin sen mun käteen; se oli se lappu, minkä se ihmeen apuopettaja oli tyrkänny aikasemmin. Ja siin oli äitin allekirjotus. Nähtävästi äiti oli huomannu sen roskiksest. Huokasin ja syötiin sit Tomin kaa aamupalaa.
Laittelin kirjekuoren laukkuun ja menin eteiseen. Laitoin kengät mun jalkoihin, ja käännyin Tomiin päin. " Mä tuun hakee sut koulust vaikk.." Tom sano. " Okei, nähään sit." vastasin ja suutelin sitä nopeesti. Tom vastas mun suudelmaan, ja sit mä lähin kouluun, ja Tom niille.

Kävelin koululle ripeesti, ja kerkesin just ajoiss seuraavale tunnille. Muutamat mun luokalt kyseli missä olin ekan tunnin, ja sanoin vaan, ett nukuin pommiin. Vedin sit kirjat esiin just, ku ope tuli luokkaan. Aukasin oikeen aukeeman, ja ope rupes selostaa meille tietoo terveydestä. Mä vaivuin omiin ajatuksiini.
' Lähe mun mukaan...' Ajattelin Tomin sanoi mun päässä.. Mä haluisin lähtee mutt kun.. Mulla oli niin moni asia täällä mua varte.. Kanon oli tääll.. Mä en vois jättää sitä.. Mutsi oli tääll.. Se ei päästäs mua jos kysysin.. Chris.. Sen olin vasta saanu mun elämään.. Ja mun ystävät.. Tai no.. Thomas ja Edward vaan oli ainoit todellisii frendei..
Mut silti.. Eniten.. Mun sydän halus lähtee Tomin mukaan.. Se halus lähtee Tomin sydämen mukaan, se halus kulkee joka paikkaan, minne sen kumppani menis.. Sit mun ajatukset meni eilis illan hommiimme.. Hymy nous mun kasvoille..
" Mary-Kate!" kuulin äkisti mua huudettavan. Nostin mun katseen opettajaan. " Häh?" kysähin. " Kuulitko mitä kysyin?" ope oli tiukkana.. " öh... En..." sanoin mutt en laskenu mun katsetta opest. " Kysyin juuri sinulta, mikä on aikuisen elvytystahti?" opettaja kysyi.
" 30 painallusta ja 2 puhallusta." sanoin nopeesti. " Aivan, juuri niin." opettaja sano, ja hymähin hiljaa vienosti hymyillen.
Opettaja jatkoi taas pölötystään, ja hommasin omiini.. Sit kello soi tunnin lopun merkiks.
Keräsin mun kirjat ja lähin luokast. Lähin seuraavalle luokalle jo valmiiks, ja jätin laukun sinne. Lähin ettii Thomasii ja Edwardii. En tienny miss niillä ois seuraava tunti, joten kävin tarkastaa sen listoilt. " Ruotsii.." mutisin ja lähin ruotsinluokalle. Löysinki ne sielt.
" Heeii, Mary-Kate, lähetkö tupakalle?" Edward kysy multa ekana ku olin kerenny sinne. " Selvä se, jos tarjoot. Mull ei nimittäin oo ollu pitkänä aikaan yhtään tupakkaa. "sanoin. Sit me lähettiin kolmestaan koulun rajojen ulkopuolelle, ja sytytettiin siell tupakat.
Vedin pitkät sauhut tupakista. " Mitäs te?" kysyin niilt. " Eipä erikoisii."" Jepp.. Elämä menee hyvin." Edward totes vikana ja nyökkäsin. " Sama tääll. Harmi vana ku Tatjana ei oo tääll. " totesin. " Häh? Mites sä sen kaa oot ruvennu frendaa?" Thomas sano yllättyneen. " Mitäh? En kyll frendaa sen kaa, mutt oisin halunnu nähä sen mustelmii täynnä oelvat kasvot." sanoin ja virnistin. " Aa.. Mä kuulinkin siit teifän matsist eilen.. Aika rajuu.. Mut sull ei näytä oelvan mustelmii naamas.." Ed totes. " On mull pien, mutt peitin sen aika hyvin. Ja huulikin repes pienesti siin tappeluss." sanoin ja tumppasin tupakan sit maahan. Polin sen kengäll ja palattiin sit niitten luokalle.
" Nähään." Huikkasin ennenku lähin omalle tunnille.

Päivä kulu nopeesti, ja llähin luokalt. Kävelin koulun pihan poikki porteille ja kävelin ulos niist. Kohotin mun katseen maasta ja etin Tomii mun katseell. Löysinkin sen nojailemast aitaan. Se nosti katseensa maasta huomatessaan mut. Hymy nous mun kasvoille ja kävelin sen luo.. " Heijj.." tervehin sitä ja Tom suuteli mua. Vastasin sen suudelmaan hellästi. Sit se irtautu. " Mooi... " Tom sano hymyillen.. Sit se kurtisti kulmiaan. " Miten sä haiset tupakalle..? Poltatko sä?" Tom kysy kulmat kurtuss. " Öhh.. En nykysin enää.. Ed ja Thomas vaan sattu tarjoo nii..." " Sähän oot alaikäne!" Tom sano.. " Nii mut.. Hei! Äläs yritä, poltit itekki ennenku täytit 18." sanoin napakasti. " Häh? Mistä sä sen tiiät?" Tom kysy yllättyneen. Virnistin ilosena. " Netist löytää kaikkee susta." sanoin hymyillen ja otin Tomii kädest.
" Okei.." Tom totes lopuks, ja lähti kävelee sit mun vierell pitäen mun kädest kiinni. " Mmm.. Sori ku kysyn nyt jo, mutt.. Ootko sä miettiny sitä mitä sanoin..?" Tom kysy multa. Vilkasin sitä.. "Oon mä. Tom, mä haluisin oikeesti lähtee sun mukaan, mutt mulla on tääll kaikki.. Kanonii en voi jättää.."" Sen voit ottaa mukaan, viedään se vaikk välill sit äitille, siell on Scottykin." Tom sano väliin. Nyökkäsin.. " Mut sit on Chris, ja sekin tuli vast takas mun elämään.. Ed ja Thomas on tääll, ne on mun ainoot, todleliset ystävät.. Ja viimeseks.. Mutsi ei päästäs mua.. Ei missään nimess.." sanoin.. " Mutt vaikk mulla on tääll kaikki ne.. Silti mä lähtisin mielummin sun mukaas." sanoin ja katoin Tomii kävellessäni. Tom nyökkäs. " Entä jos mä kysyn äitiltäs?" Tom ehdotti. " Voithan sä yrittää.. Mutt en usko ett säkään saisit sitä suostuu.." sanoin Tomille. " Mä yritän kuitenki itekki." sanoin ja jatkettiin sit matkaa hiljaa.
" Tuu mun luo." Tom ehdotti hymyillen. " Okei. Mutsikaan ei oo koton ku vast illall.. Käyn vaan jättää laukun kotiin." sanoin, ja samass me oltiinkiin mun himall. Aukasin oven avaimill ja heiti repun sisälle. Sulin sit oven ja lähin Tomin mukaan. Käveltiin nurmen yli niitten asunnolle ja mentiin sisään. Jätettiin meidä kengät eteiseen ja mentiin olkkariin.
Jengi oli siell. " Mooi." sanoin hymyillen pirteesti toisille, ja jokanen käänty kattoo mua. Mua vähän vaivas Billin näkeminen, mutt Bill näytti olevan ihan ok, joten helpotuin. " Moimoi." kuulu toisilt, jopa Billilt.
Istuin Tomin vierelle, mutt se vetäs mutt istuu sen syliin. Hymyilin pienesti sille, ja käänsin mun katseen telkkariin. Siit tuli uutisii.
" Eilen illalla nuori mies, 20.vuotta, ajoi kolarin kahden hirven kanssa. Hänen tilansa ei ole kriittinen, mutta hän joutuu olemaan vielä pari yötä sairaalassa tarkkailussa, kaiken varalta. Miehen auto romuttui aika pahasti, mutta onneksi hänellä oli vakuutus.
Tässä näette kuvan autosta. Omaisille ilmoitetaan piakkoin. ------- Auton omistajan nimi on selvinnyt. Nuori mies on nimeltään Chris Standel. " uutisraportoija kertoi. " Mitä helvettiä?!" huudahin pompaten ylös seisomaan Tomin sylist ja katoin telkkarii silmät pyörein.
Kaikki kahto mua hiljaa.. Pudistin hiljaa, hitaasti mun päätä.. " Ei.. Ei taas.. Mä en suostu menettää toista sisarusta!" huudahin kyyneleet pudoten silmist. Kaikki kahto mua hiljaa, paitsi Tom. Tom vetäs mut istuu sen viereen. " Mitenniin toista?" Tom kysy hiljaa.
Katoin Tomii, eikö se tienny? " Mä oon jo menettäny isosiskon, Melanie, 3.vuotta sitten autokolariss." sanoin kyyneleet pudoten kasvoilt, ja Tom veti mut halaukseensa. Mä halasin Tomii lujasti, itkin sen rintaa vaste.. " Haluisitko sä sairaalalle?" Georg kysy.
" Joo, mutt sinne on 10 km ja...." " Mä voin viedä, mennänäkö?" Tom sano nopeesti. Katoin Tomii hiljaa ja nyökkäsin. Tom nous, ja mä nousin sen mukana. Me lähettiin eteiseen, mutt Gustav huikkas viell perään: " Kyllä veljes selvii, varmasti."
Mä nousin Tomin autoon ekaa kertaa, ja Tom lähti ajaa mun opastuksell sairaalalle.

Ei aikaakaan ku me oltiin siell. Mä selvitin infosta missä kerroksess mun veli on, ja lähettiin sit Tomin kanss 5 kerrokseen.
Tom sano oottavansa huoneen ulkopuolell, ja mä menin Chrisin huoneeseen. Chris käänty kattoo ovelle mua, ja se ilostu nähessään mut. " Mary-Kate." se sano ilosena. " Mä kuulin vasta äske kolarist, sori.." sanoin hiljaa ja istuin vuoteelle. " Hei, ei se sun vikas ollu. Mä ajoin liian lujaa, enkä nähny hirviä.." Chris sano hymyillen lempeesti. Nyökkäsin. " Mutt tarkotin enemmän ett ku tulin vast nyt.. ""Aa.. Joo.. Ei se haittaa.. Tietääkö mutsi?" Chris kysy ja kohautin mun hartioit. En tienny.. Kai se oli kuullu jo radiost, se nimittäin ain kuuntelee työpaikall radiota.
Me jultetiin Chrisin kanssa kaikest, ja mä kerroin sille, ett Tom on lähöss pois sunnuntain, ja siit, ett mä halusin mukaan, ett Tom halus mut sen mukaan. Chris nyökkäs. Chris halus mun tekevän niin, ku oli mun mielest oikein, ett mun pitää kuunnella mun sydäntä.
" Ja mun sydän haluu Tomin mukaan, mutt en usko ett mutsi antaa mun mennä, ku on koulu kesken ja...nii..." sanoin ja huokasin epätoivosena.. " Mä puhun äitille sun jälkeen, jos se ei suostu. Mä tajuun, ett se on sulle tärkeet." Chris sano. Katoin sitä hymyillen pienesti. " Kiitti, sä oot paras broidi ikin." sanoin, ja halasin Chrisii.
Halattiin pitkään, kunnes vetäydyin pois. " Voiko Tom tulla tänne? En haluis sen istuvan yksin käytäväss." sanoin.." Toki, kutu vaan tänne." Chris sano. Nousin ja kävelin ovelle. Astuin käytävän puoleen, ja Tom kahto mua. " Tuu tänne." sanoin hymyillen, ja Tom nous ja tuli meidän seuraan. Chris ja Tom tutustu toisiinsa paremmin, ja mä seurasin vierest hymyillen.
Sit, mutsikin tuli paikalle. Se oli huolissaan, ja selvitti kaiken Chrisilt..
Ku tilanne oli rauhottunu, Chris yllytti mua kertoo nyt. Vilkasin Tomii.
" Äiti, mä haluun lähtee.." sanoin.. Äiti katto mua ihmeissään. " Lähtee minne?" se kysy. " Saksaan. Tomin kanss. Ku Tom lähtee sunnuntain jo pois täält ja mä en haluu jäähä tänne ilman Tomii ja.."" Ei käy." äiti keskeytti mut. " Mitä?" kysyin hiljaa.. " Ei käy. Sinä et lähde minnekkään. Sinulla on koulut kesken vielä, ja minulla ei ole varaa kustantaa sinulle lippuja."" Mutta äiti.."" Ei. Sinä et lähde. Sillä selvä."" Anteeksi, mutta.." Tom aloitti.................................................



1540693.jpg