Luottamustako?

Heräsin aamusta, kun joku silitteli päätäni. Rupesin venyttelemään, ja huitaisin vahingossa Tomia naamaan. " AU!" Tom huudahti, ja aukaisin silmäni katsoen häntä hölmistyneenä. Hymy kohosi pian kasvoilleni ja naurahdin. " Anteeksi Tom." sanoin ja painoin hellän suukon hänen poskellensa. Hymyilin viekoittelevasti ja katsoin häntä.
Hivuttauduin istumaan, ja katselin huoneeseen. Oli jo valoisaa, ja auringon valo tulvi sisään verhojen välistä.
Nousin seisomaan lopulta ja kävelin ikkunalle. Aukaisin verhot, ja valo häikäisi minut hetkeksi. Aukaisin ikkunan, ja vedin syvään raikasta kesä ilmaa.
käännyin Tomiin päin, ja hän jo istui vuoteella. Hymyilin hänelle, ja kävelin ripeästi hänen luokse. Tartuin häntä kädestä ja vedin ylös. Hipsin ovelle häntä perässä raahaten, ja kurkistin oven raosta. Ei ketään. Vedin Tomin perässäni kylpyhuoneeseen, ja lukitsin oven. Hymyilin ovelasti Tomille, ja laskin irti hänen kädestään.
kävelin suihkun luokse, ja riisuin alushousuni. Vilkaisin Tomiin olkani ylitse hymyillen pienesti, ja kävelin suihkun alle, ja aukaisin sen.
Suljin silmäni, ja kohotin kasvoni kohti suihkua. Vesi pyyhki likaa kasvoiltani, hiuksistani. Hetken kuluttua, tunsin sen, mitä havittelinkin. Tom toi kätensä ympärilleni, ja tunsin hänen hengityksensä niskassani.
Käännyin häntä päin, ja katsoin häneen hymyillen.
" Tom..." mumisin hiljaa ja vein käteni hänen kaulallensa. " Onneksi olkoon." jatkoin. " Mistä" " Täytit 19.vuotta." sanoin virnistäen, ja hän hymyili minulle. " No, onnea myös sinulle. " Tom jatkoi hymyillen ja hymyilin hänelle, kunnes suutelin häntä nopeasti. Se oli lyhyt, mutta ihana suudelma. " Milloin... pidämme uudet häät?" kysyin sitten ja katsoin häntä odottavasti.
" Mahdollisimman pian." lisäsin nopeasti. " Mietitään sitä myöhemmin." Tom vastasi ja kohotin toista kulmaani, kun tunsin jo hänen huulensa omissani. Suutelin häntä, samalla kun suihku kasteli meidät märiksi. Hiukset liimaantuivat niskaani, ja inahdin.
Irtauduin ja vedin hiuksia irti niskastani. " Inhottavaa.." mumisin ja suljin suihkun. Otin shampoota käsiini, ja levitin sen hiuksiini.
Tom katsoi minua hymyillen, ja soin hänelle pienen hymyn. Kosketin hänen nenänpäätään shampoisella sormellani ja naurahdin.
Aukaisin sitten suihkun, ja annoin sen pestä shampoon hiuksistani.
Tom tunki saman suihkun alle, mutta hyvin mahduimmekin siihen.
lopuksi kuivauduimme, ja häivyimme huoneeseeni pyyhkeet lantiolla.

Puettuamme menimme alakertaan, ja tervehdin Gustavia, Georgia ja äitiämme iloisesti. Istuin pöytään, ja Tom istui vierelleni.
Otin leipää lautasleleni ja voitelin sen. Laitoin päälle juustoa ja kurkkua ja söin sitä rauhassa. Kaadoin lasiini appelsiinimehua.
Tom teki samoin kuin minä, ja juttelin äitin kanssa kuulumisista, ja sen sellaisista syödessämme.
" Lähdettäisiinkö illalla clubille juhlimaan Billin paluuta?" Georg ehdotti, ja arvasin mitä muuta hän ajatteli. " Ja iskemään naisia?" lisänin kohottaen kulmaani hymyillen. " No... Vaikka sitäkin.." Georg myönsi hymyillen. " Okei, mennään vaan. Mut et houkuttele Tomia mukaan iskemään." sanoin katsoen Georgia hieman pistävästi ja hän naurahti. " En en. Lupaan sen." Georg sanoi ja nyökkäsin hymyillen. "Hyvä." Totesin hänelle, ja Tom katsoi minua kummeksuen.
Katsoin häntä takaisin. " Mitä?" kysyin häneltä tyhmänä. " Luuletko tosiaan että lähtisin iskemään naisia?" hän kysyi yhtä hölmistyneenä, kuin minäkin. " No eihän sinusta voi tietää." sanoin vitsillä. " Mjaah.." Tom mutisi ja alkoi mussuttaa leipäänsä taas. Haukkasin palas leivästäni, ja nielaisin sen kohta. Huokaisin ja käännyin Tomia päin. " Heii... Se oli vitsi.." sanoin Tomille, ja hän vilkaisi minua. " Oikeasti!" Huudahdin. " Okei okei.. Kyllä minä uskon.." Tom sanoi syötyään leipänsä, ja huokaisin pienesti. " Hyvä niin.." mutisin ja söin leipäni loppuun. Join lasini tyhjäksi.
Vein astiat pesukoneeseen ja lähdin yläkertaan. Vaihdoin t-paitani hetken mielijohteesta toiseen, ja lähdin eteiseen. Laitoin kengät jalkoihin ja lähdin ulos kävelemään.
" Bill! Odota!" kuulin huutoa takaani, ja pysähdyin kääntymään. Katsoin Tomia, joka juoksi luokseni. Odotin että hänellä olisi jotain asiaa, mutta ei. " Tulen mukaasi, jos vain saan?" Tom sanoi lopulta päsätyään luokseni, ja nyökkäsin hänelle.
Käännyin ja lähdin taas kävelemään suuntaan, minne olin ollut aikeissa mennäkkin.
' Saammekohan enää uutta varausta sinne kappelille....' mietin, kun tunsin jotakin vyötärölläni. Vein katseeni alas, ja sitten Tomiin. Hän oli tuonut kätensä ympärilleni, ja lämmin hymy kohosi kasvoilleni. Tein samoin, ja vein käteni hänen ympärillensä. Hän vilkaisi minuun hymyillen, ja vilkaisin häntä myöskin.
Kävelymme johti kappelille, jonne olin aikeissa mennäkkin. Astelimme sisään, ja istuimme penkeille.
Odotimme hetken, ja pian isä Janssen tuli. " Hyvää huomenta." hän sanoi ja tervehdimme häntä hymyillen. " Miten voit? Olet kokenut kauheita." hän sanoi. " Kiitos ihan hyvin nyt.. Kaikki on paljon paremmin." sanoin, ja hän hymyili lämpimästi minulle.
" Miten voin auttaa?"" Mietin... Mietimme.. Milloinkahan voisimme varata uuden ajan kappeliin?" kysyin häneltä. Hän haki taas sen kirjasen ja selaili sitä. " Mahdollisimman pian.." lisäsin nopeasti, ja hän selaili kirjasta. " Nyt maanantaina olisi lähin aika, sitten menee jo ensi kuukaudelle." isä Janssen sanoi kohottaen katseensa meihin, ja vein katseeni Tomiin. " Miten on? Käykö se sinulle, tai, meille?" kysyin häneltä, ja Tom nyökkäsi. Vein katseeni isään. " Ottaisimme maanantain ajan." sanoin hymyillen, ja isä Janssen hymyili kirjaten sen ylös. Kiitimme häntä taas kerran, ja nyt olin varma, että mikään ei voisi tällä kertaa mennä pieleen.
Vavahdin jännityksestä. Jo yli huomenna.. Se oli pian, mutta halusimme Tomin kanssa mahdollisimman pian liittää elämämme yhteen.

Ilta lähestyi, ja lähdimme lopulta neljän porukalla eräälle suositulle, uudelle clubille päin. Minä, Tom, Gustav ja Georg.
Maksoimme sisäänpääsyn, ja menimme baaritiskille istumaan. Katselimme paikkaan, ja juttelimme niitä näitä.
Tilasin jonkin virkistävän punaisen juoman, jossa ei ollut paljoa alkoholia. Tom tilasi jotain vihreää juomista, ja Gustav ja Georg ottivat sinistä juomaa. Join kulauksen juomaa, ja hidas kappale, lempikappaleeni alkoi soimaan.
" Oi Tom! Nyt mennään tanssimaan!" huudahdin omaksi yllätyksekseni, sillä minähän inhosin tanssimista. " Biill... Onko pakko?" Tom inisi epätoivoisena. " Onon! Tämän kerran." sanoin ja lopulta hän suostui. ." Okei.. " hän mutisi huokaisten ja etsimme tyhjän paikan tanssilavalta. Vein tapani mukaan käteni Tomin kaulalle, ja hän toi kätensä vyötärölleni.
Hymyilin onnessani, ja liikuin hitaasti lähellä Tomia. Katselin koko ajan hänen kasvojaan, ja hän minun. Tutkailin hänen ruskeita, suklaisia silmiä, jotka lumosivat kenet tahansa hetkessä. Lopulta suljin silmäni, ja toin kasvoni lähemmäs hänen kasvojaan, kunnes huulemme osuivat yhteen. Suutelin hänen huuliaan, suudelma kestäen hyvin pitkään, ollen niin lempeä ja rakastava kuin olla voi.
Se kesti melkein kappaleen loppuun, kunnes irtauduimme suudelmasta, ja laskin pääni hänen olkapäällensä. Huomasin joidenkin katselevan meitä, erityisesti joidenkin tyttöjen.
Tanssimme niin kappaleen loppuun saakka, kunnes se loppui, ja palasimme paikoillemme. Olin yhtä hymyä, ja join juomani loppuun. " Yhh... Käyn... veskissä...nopeasti.." Sanoi Tomille, sillä juoma ei tehnyt hyvää vatsalleni. Hän nyökkäsi ja kiirehdin vessaan. Se ei kuitenkaan tullut ulos, niinkuin odotin. Nojasin altaaseen, ja lopulta kävin tarpeilla pöntölläkin.
Vetäisin pöntön ja pesin käteni. Katsoin itseäni peilistä. Korjasin hiuksieni asentoa ja hieman meikkiäni.
Lähdin lopulta vessasta ja palasin baarille, mutta Tom ei ollut siinä. " Minne Tom meni?" Kysyin Georgilta.
" Joku älyn hyvännäkönen pimu vei sen jonnekki." hän sanoi, ja silmäni laajenivat. " Voi ei.." mutisin hiljaa ja katselin kiireisesti ympärilleni. En erottanut häntä porukan seasta, jota oli tullut lisää. Lähdin kiertämään paikkaa ympäri.
Pysähdyin tanssilavan reunalle äkisti, ja katsoin eteeni parin metrin päähän järkyttyneenä.
Tom oli seinää vasten painettuna, ja hänen edessään oli joku pitkähiuksinen brunette tyttö. Tytöllä oli pitkät, loivakiharaiset ruskeat hiukset ristiselkään asti, valkoinen tuubitoppi, vaaleanpunainen erittäin lyhyt minihame, pitkät sääret, ja hopeiset piikkikorkokengät. Nielaisin, ja se tuotti minulle mielipahaa, sen näkeminen. Tytön kädet olivat Tomin rintakehällä, ja hän oli tuonut kasvonsa lähelle Tomin kasvoja. Heidän nenänsä melkein hipoivat toisiaan. Kaikkein eniten satutti, kun näin Tomin kädet tytön lantiolla.
Puristin käteni nyrkkiin, ja nielin kyyneleeni. Kohotin leukani ylös ja painelin suoraan heidän luo. Tartuin tyttöä käsivarresta tiukasti, ja revin hänet irti Tomista. Tyttö kiljahti hämmentyneenä, loukkaantuneena, ja katsoi minua murhaavasti.
Asetuin hänen ja Tomin väliin, ja tunsin Tomin hiljaisen katseen takanani. Katsoin tyttöä silmät sirilläni.
" Sori vain, mutta Tom on jo varattu." töksäytin tytölle ja ristin käteni puuskaan rinnalleni. " Hah, ja kuka muka on minua paremman näköinen? Sinäkö?" tyttö huikkasi minulle ja hymähdin. " Juuri minä." vastasin hänelle yhtä lailla. Tyttö katsoi minua hetken päästä varpaisiin, ja pyöräytti silmiänsä. " Hiton bimbo." hän mutisi ja lähti sitten. Katsoin hänen peräänsä murahtaen.
Käännyin Tomiin päin. En säästänyt häntä katseeltani.  Kallistin hieman päätäni. " Jaaha. Ja mikä on sinun selityksesi?" tiuskaisin Tomille. " Bill, oikeesti, toi tyttö vaan tuli ja.."" ja sinä et voinut pistää vastaan vahvempana ja miehenä, saatikka vastustaa häntä?" jatkoin hänen sanojaan. " Ei! Ei se niin mennyt. Bill, ei riidellä nyt..."" Miten vain, ihan sama. Minä lähden." mutisin kohottaen käteni antautumisen merkiksi ja lähdin ovelle.

Astuin viileään yöilmaan ja kävelin eteenpäin. Harkitsin taksia, ja louplta tilasin sen clubin pihaan. Hetken kuluttua se tuli, ja istuin takapenkille vasempaan laitaan. Juuri kun kuljettaja oli lähdössä, ovi aukaistiin, ja Tom, Georg ja Gustav tulivat sisään. Vilkaisin heihin paheksuvasti, vain Tomiin. Murahdin pyöräyttäen silmiäni. Tom istui keskelle tarkoituksella viereeni, Georg hänen viereensä toiselle puolen, ja Gustav eteen.
" Bill.." Tom sanoi hiljaa ottaen käteni omaansa. Vedin käteni pois ja laskin sen syliini. " Anna olla." sanoin vain ja katselin ulos. Kuulin Tomin huokaisevan hiljaa, ja äkisti hän käänsi kasvoni itseään päin. Katsoin häntä paheksuvasti, eikä iloa näkynyt kasvoillani. Kuka nyt olisi iloinen, kun löytäisi kihlattunsa jonkun teinin kanssa seinää vasten.
" Kuuntelisit minua...." hän sanoi vakavana.. " Haista paska.." mutisin hänelle selvästi loukkaantuneena aikaisemmasta ja käänsin kasvoni pois.
Vihdoin kun auto pysähtyi pihaan, maksoin kyydin ja nousin kävellen nopeasti talon ovelle. Astelin sisään, ja riisuin kenkäni nopeasti jaloistani. Tom tuli heti perässäni, eikä lakannut seuraamasta minua. Hän seurasi minua keittiöön, olohuoneeseen, huoneeseeni, ja yritti jopa vessaan, mutta suljin oven juuri hänen nenänsä edestä, ja lukitsin sen.
" Parempi antaa hänen rauhoittua huomiseen Tom..." kuulin Gustavin äänen oven takaa hiljaa ja luultavasti Tom nyökkäsi, sillä hän ei vastannut.
Seisoin peilin edessä, ja katsoin itseäni. - Olenko todella niin naisen näköinen ja kuuloinen, että minua ei tunnisteta mieheksi? - ajattelin, kun se teini clubillakin oli sanonut minua bimboksi ja kaikkea muuta.. Pesin meikit kasvoiltani ja kampasin lakan hiuksistani. Lähdin lopulta vessasta ja menin huoneeseeni. Suljin oven ja kävelin vuoteelle.
Riisuin paitani ja housuni, ja suljin verhot. Kävin peiton alle sammutettuani valot huoneesta, ja suljin silmäni.
Nukahdin nopeasti, mutta heräilin koko yön ajan.. En saanut unta... Joka kerta kun nukahdin, sen teini ilmestyi uniini, ja varasti Tomin minulta joka kerta.. En halunnut niin käyvän, en missään nimessä...