The best evening ever, or..?

Istuin Tomin vatsan pääll, ja suutelin sitä. Mun olo ei ois voinu olla parempi mitenkään sill hetkell. Mä olin siin tyypin kanss, joka ei tekis mulle mitään mitä en ite tahtois, mä olin tyypin kanss, jonka kanss halusin olla.
Kukaan ei estäis mua olemast Tomin kanss.
Irtauduin Tomist, ja virnistin sille kevyesti. " Kuule... Eikö sua häirihe meidän ikäero?" Tom kysy multa äkisti, ja katoin sitä hetken tyhmänä. " Mikä ikäero? Hei, luuletko ett mua häiritsee jos oon ollu 20.vuotiaanki kanss?" kysyin silt ja naurahin pienesti. " No, ajattelin vain. Ei sill ett mua häirihtis. " Tom sano, ja nyökkäsin.
Äkisti äiti tuli huoneeseen, ja se pysähty ovelle kattoen meitä silmät pyörein. " Mitä te oikein teette?!" Äiti mutisi järkyttyneenä. " Ehh, ei mitään ihmeellistä.. Tää ei oo sitä mitä ajattelet!" sanoin äkisti lopuks ja nousin Tomin vatsalt ylös, ja Tomkin nous istuu. " No mitäs se sitten oli jos ei sitä mitä luulen?" äiti kivahti. " No haloo, etkö muka ite nuorena koskaan istunu oman jätkäs vatsall?" mutisin ja nostin mun kädet puuskaan mun rinnalle. Mutsi hiljeni nopeesti. " Noni, alaha ny mennä siit." sanoin ja työnsin sen ulos mun huoneest. " Ookei.. Oisko mun parempi mennä...?" Tom kysy hiljaa hierasten niskaansa. Käännyin kattoo sitä. " Ei sun tartte lähtee, se vaan on ain luulemass omiaan.. " sanoin.. " Siis jos et haluu lähtee.." lisäsin nopeesti.. " Eei, kyll mä voin jäädä viell.." Tom sano, ja nyökkäsin hymyillen.
Istuin sen vierelle vuoteelle, ja otin sen käden mun omaan. Hymyilin sille lempeesti. " Mitä jos.. sä jäisitkin yöks tänne.. mun luo.. tänään..?" Ehdotin varovasti Tomille.. " Oot sä varma..? Siis ettei mutsis häädä mua..." Tom sano.. " Äh.. Kyll se antaa sun jäädä.." sanoin sille. " Ihan varmasti. " vakuutin, ja Tom nyökkäs. " Kai mä sit jään.." Tom sano hymyillen pienesti, ja nyökkäsin hymyillen.

Tom oli meill iltaan asti, ja me käytiin lopult nukkuu joskus 22:35. Me mahuttiin onneks hyvin mun sänkyyn. Mutsi kyll oli eka silleen, ett Tomin pitäs nukkuu vierashuonees, sen ilmeest näki sen.
Mä nukuin Tomin vieress, onnellisena, pieni hymy kasvoill loistaen. Olin selin Tomiin, ja Tom oli mun takana. Sen otsa oli mun niskaa vasten, ja sen kädet mun ympärill. Sen hengitys oli tasanen, mun rauhallinen.

Aamull mä heräsin taas kouluu varte. Ei kyll innostanu lähtee kouluun, mutt pakko se oli. Muuten ne soittas sielt mutsille, ja mutsi lähettäs mutkin sisäoppilaitokseen.
Kömmin istumaan, ja vilkasin Tomii. Tom nukku rauhass.. Heitin peiton varovasti syrjään ja nousin ylös. Venyttelin makeasti, ja kävelin mun kaapille. Katsahin Tomii, ja vaihdoin nopeesti mun vaatteet. Vedin ylleni mustat farkut ja valkeen paidan, ja sit harmaan hupparin. Annoin sen vetskarin olla auki ylhäält vähän ja sit kampasin mun hiukset. Suhautin vähän hiuslakkaa, ja kaivoin sit mun meikit esiin. Kävelin peilin luo, ja levitin meikkipuuterin
" Minne sä oot menoss tähän aikaan..?" kuulin Tomin äänen, ja käännyin kattoo. Tom istu väsyneen näkösenä vuoteess.
" Kouluun.." vastasin, ja Tom kahto kelloo. " Kellohan on vast seittemän.." " Joo, mut mulla alkaa koulu kaheksalt.." selitin Tomille.
Se venytteli ja nous itekki. Se puki yllensä housut, paidan ja lippiksen. Siis olihan sill totta kai bokserit ollu jalass yöll!
Mä käännyin peilin puoleen, ja vedin paksut rajaukset. Sit levitin ripsarin, ja annoin meikin olla siten.
Vedin sukat jalkaan ja kävelin ikkunalle. Aukasin verhot ja katoin ulos. Aurinko paisto ihanasti.
Petasin sit vuoteen Tomin kanss, ja sit me lähettiin alakertaan. Kanon rouskutteli jo tyytyväisenä ruokaansa, ku Chris oli ruokkinu sen nähtävästi. Me otettiin aamiaist, ja syötiin varsin hiljasin. No, se kyll johtu enimmäkseen siit, ett Tom ois voinu nukahtaa pöytään. Naurahin hiljaa itekseni, ja söin leipäni loppuun. Join lasin mehuu, ja nousin sit ylös. Tom söi oman aaimaisensa loppuun, ja kävin hakee yläkerrast mun repun. Juoksin portaat alas, ja viskasin repun eteiseen. Otin sit Kanonin ja päästin sen hetkeks ulos. Annoin sen käydä tarpeillansa puskass, ja kutuin sen sit takas.
" Mun täytyy lähtee. Sä voit jäädä tänne Chrisin kaa, jos haluut " Sanoin Tomille. " Ei, kyll mä taidan mennä takas tonne.. Pitäs tsekata miten Bill voi." Tom sano, ja nyökkäsin. " Miten vain.. Toivottavasti Bill pääsee täst nopeesti yli. Nähään myöhemmin." sanoin ja painoin suukon Tomin poskelle nopeesti, ja me lähettiin yhtä aikaa talost, mutt eri teille.
Mä kävelin nopeesti kouluun.

" Sä oot kyll aikamoinen huora." joku sano mulle ku kävelin koulun pihaan. Käännyin kattoo taaksepäin, ja Tatjana seiso siin kädet puuskass. " Mitenni muka? Mut kiitos samoin." sanoin ja hymyilin hetken ivallisesti, mutt pyyhin sen sit nopeesti pois mun kasvoilt. " Ah, mäkö muka? En todellakaa. Mut sä oot. " Tatjana sano, ja laski kätensä sivuilleen, ja lähesty mua uhkaavan näkösenä. " Mä en pelkää sua." sanoin sille, ja siristin mun silmii. " Vasta sä olit Alexin kanss, ja sitä ennen sull oli suhde mun veljeen. Ja nyt sulla on suhde MUN Tomiin!" Tatjana tiuskas kädet nyrkiss. Hymähin. " Mitäs sitten? Mä oon kenen kanss haluun, ja se ei tee musta huoraa." sanoin. " Ja sitä paitsi, Tom EI oo sun!" kivahin sille. Huomasin ett meidän ympärille oli kokoontunu porukkaa. " Tappelu! Tappelu! Tappelu!" ne rupes huutaa, nyrkkei iskien ilmaan. Mun pinna oli lähell mennä, ja puristin mun kädet nyrkkiin.
" Tom oli mun ennenku sä veit sen!" Tatjana kivahti, ja kävi mun päälle. Kiljahin, ja me kaaduttiin maahan. Mä kierähin sen ylle, ja kohotin mun nyrkin, ja löin sitä kasvoihin. " Anna olla! Unoha Tom ja eti joku muu!" huusin, ja äkisti Tatjana oli mun yllä. " Enkä! Mä haluun Tomin!" Tatjana huus ja löi mua. Veri valu mun suupielest, ja mun kasvoille tippu veripisara Tatjanan nenäst.
Jengi ympärill oli innoissaan, jotkut kauhuissaan.Äkisti opet oli paikall, ja ne veti Tatjanan ja mut erilleen.
Ärähin ja yritin päästä irti, mutt ne piti tiukasti kiinni. " Nyt rauhoittukaa! Mikä teihin on mennyt? Tatjana, selitä!" opettaja Chuck Saarela sano, ja piteli Tatjanast kiinni, ku mua piteli se ärsyttävä, läski Tommi Valtio. " Mary-Kate vaan kävi äkisti päälle.." Tatjana sano, ja esitti teko itkua. Murahin. " Ei se niin menny! Toi tuli haukkuu mua huoraks.!" kivahin väliin. " Sä veit Tomin multa!" Tatjana huudahti. " Enkä! Sulla ei edes ollu mitään Tomin kaa ennen mua!" huudahin. " RAUHOITTUKAA!"
opettajat huuti yhest suusta, ja mä hiljenin, toistaseks. " Te pysytte tämän päivän erossa toisistanne, tai muuten me puutumme tähän kunnolla." Chuck sano, ja ne laski meidät irti. Ne lähti, ja käski kaikki tunneille. Katoin vihasena Tatjanaa, ku se lähti menee, mulkoillen mua. " Mikä suhun meni?" Thomas kysy äkisti, se oli tullu mun luo huomaamattani. " Älä mua syytä! Toi bimbo alotti." kivahin ja lähin menee. " Oota ny. Älä mulle raivoo, ku en mä sua syytä." Thomas sano kirien mun perään.
" Sori.. Tatjana vaan ottaa päähän.." sanoin. " Sun ei kande välittää siit. Sitä paitsi, ei Tom sitä haluu, ku sehän haluu sun kaa olla, vai?" Thomas sano. " Joo, nii se mutt silti.. Sama se.. Mä lähen tunnille, moro.." sanoin, ja lähin luokalle.

Päivä kulu kouluss, ja mä välttelin Tatjanaa, mutt se oli hankalaa. Se nimittäin on mun rinnakkaisluokall, ja meill on yhteinen liikaktunti. Meill oli koripalloo, ja meinattiin taas tapella, ja niin käviki. Me hakattiin toisiimme taas, ja veri tahras lattiaa.
Tatjanan onneks, liikka oli meill vika tunti kouluss, eikä meill ollu enää yhteisii tuntei. Mut sit, se Tommi kuttu mut tunnin loputtuu opettajanhuoneeseen.
Mä istuin tuolille, ja Tommi istu pyörivän tuolinsa pääll, pöydän ääress. " Kerrohan nyt, Mary-Kate, miksi tappelitte Tatjanan kanssa." Tommi sano, ja vilkasin sitä.
" Mä vaan tulin normaalisit kouluun, ja se tuli haukkuu mua huoraks. Se väitti, ett vein Tomin siltä, vaikk sill ei oo ollu mitään suhdetta Tomiin, Tom ei ees tunne Tatjanaa! " sanoin, mutt en pystyny pidättelee itteeni, vaan kivahin kaiken ulos mun suusta.
" Selvä, ja milläs luokalla tämä Tom on, niin kutsumme hänetkin juttelemaan asiasta. Tommi kysyi, ja katoin sitä tyhmänä. " Ei Tom oo kouluss tääll! Se on jo täysikäne." mutisin, ja ope kahto mua hetken uskomatta kuulemaansa.
" Okei, voit mennä." Tommi sano, ja ajattelin, ett olipa se lyhyt juttelu. Kävelin ovelle ja uakasin sen, Tatjana ootti siin.Katoin sitä vihasesti, ja ei aikaakaan ku me oltiin taas tappelemass. Veri lenti taas, kunnes Tommi puutut väliin, ja laitto mut menee himaan, ja Tatjana jäi puhuu sinne.
Mä lähin kävelee kotiin, ja kävelin nopeesti, sillä en halunnu ett Tatjana tulis koht takas. Pyyhkäsin mun suupielt kädell, ja verta jäi mun käteen. Veri valu siit, ja oli se vähän mustelmillaki. Hymähin tyytyväisenä, ku ajattelin, mitkä mustelmat ja turvonneet patit Tatjanall oliss huomenn mun lyönneist. Se varmaan jättää tulemattaki niitten takii. 
Olin koton tunnin normaalii myöhemmin, koska Tommi halus välttämättä jutella.
Paukautin oven mun peräss kiinni, ja kävelin yläkertaan. Viskasin repun lattialle, ja lähin alas.
" Mitä sulle on tapahtunu?" Chris möläytti nopeesti järkyttyneen, ku olin matkall keittiöön olkkarin läpi. " Hmp.. Tappelinpahan kolmesti Tatjanan kanss." tuhahin ja otin jääpussin pakastimest. Painoin sen mun huulelle, mutt pussi värjäänty nopeesti punaseks verest. Mun huuli oli revenny pienesti, ja se vuoti sen takii.
Mä tyrehytin vuotoo, mutt se ei lakannu ihan heti. " Chris, voitko sä avata? Mä en viittis näyttäytyy nyt hirveesti ihan heti?" huusin keittiöst, ku ovikello soi. " Selvä." se vastas ja hymyilin pienesti tyytyväisenä, ja yritin saada vuodon loppuu.
" Se on keittiöss." Chris sano jollekki, ja pian askeleet läheni keittiöö. " Mary-Kate, tässä on ilmoitus vanhemmillesi koulun tapahtumistasi. Sinun pitää antaa se allekirjoitettavaksi, ja huomenna te jäätte koulun jälkeen Tatjanan kanssa istumaan tunniksi luokkaan, tai sitten sovitte asianne." joku koulun henkilökunnan jäsenist, joku apuopettaja sano antaen mulle kirjekuoren.
En vastannu mitään, ja ootin ett se lähti. Sit heitin kuoren suoraan roskiin. Kuulin oven käyvän, ja huokasin.
" Mä lähen Mary-Kate ettii sitä asuntoo itelle." Chris sano käyden keittiöss ilmottamass ja nyökkäsin. Pian sekin lähti.
Otin paperii, ja yritin sill tyrehyttää vuodon. Sit ovikello soi taas.
" Kuka saakeli siellä taas on?!" huudahin itelleni ja marssin ovelle ja repäisin sen auki. " Voi Luoja, mitä sulle on tapahtunu?!" Tom parkas ja mun silmät laajeni. " Öhh, törmäsin oveen.." tekaisin nopeesti. " Ei tommost jälkee voi ovest tulla." Tom sano, ja mä lähin kävelee hiljakseen pois. Tom sulki oven heittäen kengät samall ja tuli mun peräss keittiöön. " Kerro mulle mitä tapahtu." Tom sano ja istu pöydälle. Vilkasin sitä, ja tumppasin verisen paperin roskikseen.
" Se saakelin Tatjana tuli haukkuu mua huoraks!" murahin. " Se väitti taas ett mä muka vein sut siltä!" kivahin, mutt se sattu pienesti huuleen joten hiljenin nopeesti. " Mitä?! Mut enhän mä tunne ketään Tatjanaa." Tom sano. " No nii-i! Vittu vieköön sitäkin bimboo, mutt onneks sen kasvot on niin muhkuroill huomenn ett..." " Löitkö sä sitä?" Tom kysy väliin, ja vilkasin sitä. " No joo, kuten näkyy sekin hakkas mua!" sanoin ja osotin pikasesti mun huulta. Tom huokas.. " Voi jee.. Pitäskö mun käydä sille juttelee?" " Ei missään nimess! Se on muuten heti kaatamass sua sänkyynsä." tokasin väliin, ja nappasin jääpussin ja marsisn olkkariin. Tom tuli peräss ja istu mun vieree. Painoin jääpussin mun huulelle, ja se tuntu inhottavan kylmält.
" Mut sun täytyy nyt rauhottuu ja levätä.." Tom sano mulle vakavasti, aika tiukkana. Katsahin sitä. " Nii kai mutt..."" Mä hoidan sua, lepää nyt vaan." Tom sano ja otti jääpussin multa. Huokasin ja laskin mun pään sen syliin ku kävin makuulle sohvalle.
Tom paineli jääpussia varovasti mun huulelle, ja mä suljin mun silmät siks aikaa..

1542810.jpg