" Myönnä pois sit, sä et voi vastustaa mua." sanoin, ja painoin suudelman sen huulille ja suutelin sitä kiihkeesti. Bill murahti, ja kuitenkin suuteli mua yhtä innokkaasti ku mä sitä.
Äkisti Bill kieräytti mut allensa, ja istu mun vatsalla, kattoen mua tiukasti silmiin.
Mitä sill oli mieless?

--

Katoin Billii silmiin, ku se kahto mua samalla lailla. Vilkasin sen käsiä, jotka koskettelivat mun ylävartaloa.
" Mitä sä teet?" kysyin, ja kurtistin hieman mun kulmii.
" En mitään...erikoista.." Bill vastas kumartuen mun kaulalle. " Oikeesti hei mit...Jaha..." mumisin vaan lopuks, ku tajusin mitä se teki - fritsua.
Hetken pääst se kumartu pois mun yltä ja katoin sitä hiljaa. " Vaikk me ei ollakkaan yhess, sä oot silti vaan mun, nyt ja aina." Bill sano kuulostaen hieman synkält. " Mutt mitäpä jos, mä haluunki olla yhess?" kysyin silt, ja Bill kohotti hieman toista kulmaansa. " Niinkö meinasit?" se kysy. " Jep." vastasin.
" Noo, en mä nyt tiiä oikeen.." Bill mumis ja kahto ikkunast pihalle.
" Etkö?" kysyin, ja kallistin mun päätä taas.
Bill vilkas muhun sivusilmällä, ja virnisti kevyesti. " Arvasinhan! Kyll sä oikeesti itekki haluut sitä." sanoin ja kömmin nojaamaan mun käsivarsiin. Katoin sitä silmiin, tai yritin ainakin tavoitella Billin katsetta.
" Mikä sulla on?" kysyin, ku Bill ei vastannu mitään, katteli vaan ulos.
" Mietinpähän vaan.. Mahtasko siitä tulla mitään..." Bill sano. Kurtistin mun kulmii. " Mitenni?" " No ku.. Me ollaan veljeksii... identtisii kaksosii.. Ei kukaan meidän suhdetta hyväksys.. Edes äiti... Tai ajatteleppa faneja... Ei nekään siit innostus.." Bill mumis.. Huokasin ja katoin hetken aikaa lattiaa.
" Kuule... Mitä välii toisten mielipiteill..?" " On sill välii, paljonki." " Eihän.. Mun mielest tärkein on vaan, ett välittää toisest tarpeeks, ja haluu samaa." mumisin ja kattelin muualle.
Tunsin ku Bill nous pois istumast mun päältä, ja istu mun vierelle.
" Mutt mitähän Georg ja Gustavkin sanoss.." Bill mumis.. " En tiiä.." vastasin huokasten.
Katoin Billii ku se kävi makaa siihen mun vierelle mahalleen.
Silmäilin sitä päästä varpaisiin, mutt mun katse pysähty matkall sen takamukselle.
Kallistin hieman mun päätä kiinnostuneen ' Hyvä perse..' ajattelin ja purin mun huulta.
" HEEI! Älä viiti tiirata." Bill huudahti äkisti mun korvaan. " Auh! Älä viiti huutaa korvaan.." mumisin ja nostin mun katseen pois sen takamuksest silmiin. " Sori.." Bill mumis ja paino suukon mun poskelle.
" Mmm... Mutt jos ei ajatella ulkopuolisii... Ni voidaanko me olla yhess..?" kysyin ja käännyin mahalleni ja katoin Billiä.
Bill toi katseensa muhun ja katottiin toisiimme silmiin hetken hiljaa. " Eiköhän." Bill sano, ja hymyili tavallaan lohduttavasti. Pien hymy nous mun huulille, ja pörhötin sen hiuksii kiusallani.
" Älä viiti.." Bill inahti ja yritti suojautuu multa.
Naurahin sille ja rupesin kutittaa sitä kyljest.
" Tom, älä!" Bill nauro ja hymyilin vaan sille. Kutitin sitä sormillani, ja nauroin. " Pliiis, lo...peta..." Bill inahti ja nauroin sille.
Jätin Billin kiusaamisen lopulta, ett se sais henkeekin vedettyy välill. Hymyilin sille viattomana itsenäni.
" Sä senkin..." Bill mumahti ja hyökkäs mun päälle. Naurahin sille, ja kieräytin sen alapuolelleni ja makasin sen päällä kevyesti.
" Älä yritäkkään.." sanoin virnistäen. Bill nauro mulle, ja virnistin sille. " Nyt mull on tilaisuus tehä sun juttus, jonka sä kuitenkin haluut." virnistin sille ja kumarruin tekee sen kaulalle fritsuu.
Ei aikaakaan, ku se oli valmis, ja olin suutelemass Billiä.

Me nukahettiin siihen Billin kanss vähän aikaa.. En tiiä kumpi nukahti eka, mutt kumpikin kuitenki nukku.
Mä heräsin vasta, ku tunsin Billin liikahtavan mun alapuolella. Nostin mun päätä vähän, ja katoin siihen hieman unisen näkösenä.
Bill siliti mun poskee hiljaa, ja painoin mun pään takas väsyneen. Kierähin pois sen päältä, ja venyttelin. Nousin istuu ja raavin mun päätä.
" Paljon kello on..?" mumisin ja etin kelloo katseellani. " Täh, 17 vasta..?" mumisin ja vilkasin Billii, ku se nous ylös sängylt.
Katoin sitä ku se oikas vaatteitaan. Tartuin sitä lantiolta ja vedin mun syliin istuu. Painoin mun pään sen niskaan, ja hengitin sen tuoksuu mun sisään. "Tom..?" Bill kysy ihmeissään.. " Hetki vaan.." mumisin sille, ja nautin sen läheisyydestä.
Laskin hiljalleen irti ja nousin yös itekki, ku Bill nous.
Kävelin ovelle ja lähin siit alakertaan.

Vilkasin olohuoneeseen Georgiin ja Gustaviin, levee virne mun naamall.
Menin keittiöön ja otin sielt hieman syömist itelle. Tein leivän ja menin istuu niitten seuraan.
Taas ne katto jotain sotaleffaa. " Miten te aina jaksatte tollasii kahtoo?" mumisin ja haukkasin palan leivästä.
Mussutin leipääni rauhass. " No ei me jakseta kahtoo sun pornoleffoiskaan." Georg heitti. " Hah, ei mulla oo edes sellasii." vastasin virnistäen.
Vilkasin Billiä, ku se liitty meidän seuraan. Söin leivän loppuun ja katoin leffaa. Hätkähin hieman, ku leffast tuli laukaus, joka kuulosti melko aidolt. " Helkutti ku säikähin.." mumisin hiljaa..
Pian uusiks, ja näin sivusilmäst jotain ilmass nopeesti.
Kuulin pienen napsahuksen, ja kummastuin. Mikä se oli?
Kattelin mun ympärille, ja huomasin seinäss kaks reikää. Nousin ylös, ja kävelin hitaasti niitten luo.
Kosketin niitä kädelläni, ja äkisti mun silmät revähti auki. " Tom mitä siell on?" Gustav kysy.
" Luoteja.." mumisin hiljaa ja käännyin kattoo niit.. " Seinäss on... BILL VARO!" huusin ja työnsin sen lattialle nojatuolist ja heittäydyin itekki lattialle ku taas pamahti. Joku naamioitunu tyyppi yritti ampuu meit avonaisest ikkunast. Pitelin mun päätä ja vilkasin Georgiin ja Gustaviin ku neki oli maass.
" Helkutti mitä tää on?" huudahin ja kurkistin ikkunaan. Näin ku se tunki ikkunast sisään.
" Ei helvetti meidän pitää häipyy täält!" Gustav huuti ja nappasin pöydält samall maljakon ja suuntasin sen ampujaa kohti. " Uhh.." tyyppi heittäyty maahan ja samall nousin ylös muitten kanss ja juostiin eteiseen.
Kerittiin justiinsa laittaa kengät jalkaan, ja ovest ulos, ku kuultiin laukauksia.
" Kuka toi on?" Bill kysy huutaen. " Ei hajuukaan." Georg vastas ja juostiin mikä kintuistamme päästiin.
Vilkasin meidän taakse ja tyyppi lähti jahtaa meitä. " Meidän pitää päästä tosta eroon!" huusin toisille samall ku juostiin.
Me päätettiin hajaantuu, ja me lähettiin Billin kanss eri suuntaan, ja katottiin, ketä tyyppi jahtas.
Se lähti meidän perään. Georg ja Gustav hakis poliisit, ku me yritettäs väistellä luoteja.
Mun silmät laajeni ku meidän eteen tuli toinen tyyppi, mutt sillä ei ollu asetta, vaan nyrkkirauta.
Vein käden Billin eteen pysäyttäen sen ja pysähyin itekki. " Ne haluu sut..." kuiskasin hiljaa Billille, ja katoin nyrkkirautast tyyppiä.
" Anna tulla." sanoin ja siristin mun silmii. Tyyppi, mies kävi päälle, ja yritti iskee mua nyrkillänsä, mutt väistin täpärästi. Iskin mun nyrkin sen poskeen ja se horjahti. " Au..." mumisin ja ravistin mun kättä.
" Ammu se jo perkele!" tyyppi huuti pidellen poskeensa ja käännyin ympäri.
Näin ku mies nosti aseensa, ja osoitti sen kohti Billiä. " EIII!" huusin ku mies laukaisi aseen.
Hetki tuntui hidastetulta, kun siirryin Billin eteen, ja otin luodin vastaan hänen puolestaan..
" Uhh...." kuulu vaan, ja kaaduin maahan polvilleen. " Hemmetti!" mies huuti. " TOOM!!" Bill huudahti polvistuen mun vierelle.. Vein mun katseen siihen.. " Juo...kse..." sanoin, ja näin Billin silmiss kyyneleitä..
" JUOKSE JO!" huusin kipu kipristäen mahaan. Pitelin käsilläni mahaani, ja vilkasin siihen. Mun paita likaantu vereen.
" Mene.. MENE!" huusin Billille ku mies latas asettaan uudelleen. Bill hätkähti, kahto mua hetken, ja lähti sit juoksee. " Perään!" nyrkkirauta mies huuti ja aseellinen nyökkäs lähtien juoksee.. " Älä koske...mun veljeen..." kivahin ja kamppasin miehen maahan.
Mun silmiss alko sumeta hiljallee, ja räpyttelin niit pysyykseni hereill.
Kuulin poliisiauton sireenien kauempaa, ja katoin miestä vahtien sitä. " Älä yritäkk...ään...karkuun..." murisin sille, ja pitelin sen nilkast kiinni mun viimesill voimill.
Toivoin vain, ett Bill pääsis turvaan, ku kuulin poliisiauton sireenit lähempää, ja mun maailma meni mustaks.

Mutt laitettiin ambulanssiin, ku miehet oli napattu. Mä olin palannu tajuihini. Katoin mun kumppaneihin, Billiin viell ennenku mut laitettiin kyytiin ja ovet sulettiin.
Billin piti mennä viel poliisiasemalle, samoin Gustavin ja Georgin, selostaa tapahtunu, vaikk Bill halus tulla mukaan, mun luo..
Katoin hiljaa ambulanssin kattoo, ku se kulki sairaalalle.
' Kuka järjetön ihminen haluis ampuu Billiä...?' ajattelin, ja sulin mun silmät, väsyneen, jaksamatta enää tätä maailmaa... Mun aika saatto tulla nyt, ja mä hyväksyin sen, kunhan vain Bill, olisi onnellinen..

--

Ja kuudes osa olikin tässä sitten vuorostaan. Mun päivä tänään on ollu aika angst, mutt silti illalla saattaa tulla uus osa viel. Katotaan nyt. Jatkanko?