Hallo.<33
Mitenkäs teidän päivä?
Miun ihan hyvin, kerranki koko päivä ollu suht hyvä (:
Kerron tiistaipäivästä.
Olin Kuopiossa shoppailemassa äitin kanssa, siellä 74 € Tokio Hotel kamaa Madu Shopista, tosin, ei ne aitoja oo ): Mutt onpahan jotain. Ja ei... Räp-lippistä en kyll voi lukea TH-kamaksi.
1989814.jpg
Kaikki mitä omistan, + 33 TH-julistetta. Ja tuo toinen CD-levy oikeasta reunasta on itse poltettu, ett ei sitä kaupasta saa :D Ja laukkuki ite väsätty, paitsi siin oleva pinssi.
Mutta kuitenkin, ihanaa oli Kuopiossa.
Ja sitten siell vielä, oltiin H&Mssä, siellä tuli Jounin äiti vastaan o____o Miun ihastuksen äiti, voi jee.
Tai siis ei vastaan tullu, mutt nähtiin se siellä. Äiti jumalauta meinas vielä mennä juttelee, mutt en antanu sen :' DD Jouni ei kyll tainnu olla mukana.
Ja sitten, tänän aamuna käytiin torilla. Ja ette arvaa mitä?
JOUNI OLI SIELLÄ ÄITINSÄ KANSSA!
Ja äiti meinas taas tunkee juttelee, vähänkö ois ollu nolo o.o''
Viime viikolla oltini torstaina kylällä kattomassa sählypeliä, Jouni oli siell pelaamassa, khih :') Joo, en tosiaan tienny sitä ett se oli siell. Mutt aina kun uus erä alko, se oikeesti vilkuili katsomoon, minnuun, Tiiaan ja Sanniin päin o__o'
Khih :D
Joo, oonkohan vetäny jotain outoa?
Mutta asiaan, josta meinasin alunperinkin puhua; tarina.
Khihihihihihi :D
OOTTEKO JO HALUKKAITA SAAMAAN UUDEN OSAN?!
Se nimittäin on valmiina, vai haluutteko vasta loppuviikosta, sillä tällä viikolla en enää uutta osaa kirjota, ja sitten alkaakin maanantaina ansaittu lomani.<3 :)

Ja TH-miiteistäkin mainitsen. 01.11 ja 15.11 on miitit Joensuussa, aikaa ja tapaamispaikkaa ei oo vielä kerrottu, mutt ilmottelen niistä tänne ku saan tietoa (: Siellä ois ainutlaatuinen mahdollisuus nähä miut ilmielävänä, livenä >:D Vaikka eihän miussa mitään ihmeellistä ookkaan, mie vaan oon vetäny mansikoita tässä niin on sokerihumalassa tmv. :)

: Jebbe.