Ilo:

Heräsin aamulla, kun kuulin naputusta ikkunan luota. Aukaisin silmäni, ja katsoin ikkunalle. Töyhtöhyyppä, se nakutti ikkunaa nokallaan.
Hymyilin pienesti, kun lintu pyrähti lentoon. Käännyin selälleni, ja vein katseeni sitten Tomiin. Hän olin niin suloinen! Tomin kasvoilla paistoi lämmin hymy, hieman virneen tapainen. Hymy kohosi kasvoilleni ja silitin hänen poskeansa.
Puhalsin hänen kasvoillensa hennosti, ja yritin saada hänet hereille. Tom nosti unisena kätensä kasvoillensa yrittäen estää unensa häirintää. Hymähdin hiljaa, ja vedin hänen kätensä alas. Käännyin toiselle kyljelleni Tomiin päin, ja nousin hieman hänen yläpuolellensa ja painoin huuleni hänen huulillensa. Suutelin niitä hellästi, silmät auki, tarkkaillen Tomin kasvoja.
Lopulta Tomkin alkoi heräämään, kun hän alkoi vastaamaan suudelmaani. Suljin lopulta silmäni.
Kiljahdin hyvin hiljaa Tomin vetäessä minut allensa. Tom hääräsi huulieni kimpussa, ja minä suutelin häntä. Näpräsin hänen huulikoruaan kielelläni, ja Tom nuolaisi kaulaani. Naurahdin hiljaa, ja aukaisin silmäni. Katsoin Tomin kasvoihin, kun hänkin aukaisi silmänsä ja virnisti minulle kevyesti. Vein katseeni nopeasti ovelle, kun kuulin askelia käytävältä.
Häädin Tomin yltäni, ja hän mätkähtää putosi lattialle. Hoitaja tuli huoneeseeni, ja ihmetteli Tomia hetken, joka makasi lattialla nauraen. Lopulta hän pudisti päätään hymyillen ja antoi minulle tarjottimen, jossa oli aamupalani.
Hoitaja lähti, ja autoin Tomin sitten ylös lattialta. Vedin hänet kädestä ylös tuolille, ja söin sitten aamupalani hyvällä ruokahalulla, taas kerran.

Aamupalan jälkeen, lääkäri kävi ilmoittamassa, että pääsen kotiin nyt, kun olin ollut yön tarkkailussa vielä.
" WUHUU!" huudahdin kädet ilmassa ja Tom katsoi minua hymyillen. " Kiitos. Kiitos todella paljon." sanoin lääkärille, ja hyppäsin hänen kaulaansa ilosta. Lääkäri katsoi hölmistyneenä Tomia, joka naurahteli taustalla. " Öhöm..." mumisin nolona ja pyysin anteeksi lääkäriltä vetäydyttyäni pois. Hän nyökkäsi hymyillen sekavasti ja häipyi.
Pomppasin ylös vuoteesta ja otin kaapista omat vaatteeni. Vaihdoin ne ylleni ja vedin Tomin ylös tuolista.
" Mennään!" sanoin hänelle hymyillen, iloisena siitä, että pääsen pois täältä.
Juoksimme käytävää pitkin ensimmäiseen kerrokseen, ja lopulta rauhoitumme kävelemään.
Katsahdin ympärilleni ja virnistin kevyesti. Tartuin Tomia hupparin hihasta ja vedin hänet siihen samaan vessaan, jossa olimme aikaisemmalla sairaalakäynnilläni olleet.Virnistin hänelle, ja työnsin hänet vessakoppiin.
Laskin kannen vessanpöntöstä ja pistin Tomin istumaan siihen. Istuin hänen syliinsä, ja vein käteni hänen kaulallensa.
Tom hymyili hurmaavasti ja tunsin hänen kätensä ympärilläni. Luktisin oven, ja näykkäisin häntä hellästi huulesta.
Näpräsin hänen huulikoruaan, ja hän flirttasi normaaliin tapaansa, heiluttelemalla sitä kielellään.
Tartuin hänen lippiksensä lippaan, ja vedin sitä alaspäin virnistäen. Tom inisi hiljaa keiltävästi, ja tarttui käteeni.
Tom nosti katseensa minuun lippiksen alta hymyillen, ja naurahdin hänelle.
" Pikku koulupoika." sanoin hymyillen, ja hän vastasi hymyyni. " Pikku neiti." Tom sanoi virnistäen ja suuteli minua. Vedin päätäni taaksepäin ja katsoin häntä. " Niin mikä olen?" kysyin häneltä siristäen silmiäni. " Pikku neiti? Pikku Bill? Pikku muruseni? Pikku pupuseni?" Tom sanoi epätoivoisena, ja virnistin hänelle. Vein käteni hänen niskansa taakse ja vedin hänen kasvonsa lähemmäksi omiani. Katsoin hänen silmiinsä, ja laskin katseeni Tomin huuliin. Hiljattain painoin huuleni hänen huulillensa, ja suutelin häntä hellästi. Suudelma oli äärimmäisen pitkä, hellä, tunteellinen, voimakas, kiihkeä, rakastava.
Emme huomanneet, että porukkaa oli kertynyt vessaan, ennenkuin joku koputti oveen raivoisen kuuloisena.
" Herra hoi! Olette olleet siellä jo yli puoli tuntia!" joku mies karjui oven takana, ja hihitin hiljaa. Katsoin Tomia kysyvästi, ja hän nyökkäsi. Nousin hänen sylistään, ja käännyin oven puoleen. Tom hiplasi takamustani, ja vilkaisin olkani ylitse häneet hymyillen.
Aukaisin oven ja lähdin nopeasti vessasta hihittäen ja Tom tuli perässäni hymyillen leveästi toisille ohimennen.
Mies jäi katsomaan hölmönä suu auki meidän perään.

Juoksimme ulos sairaalasta, ja juoksimme suoraan sille niitylle. Emme halunneet mennä äidin kämpälle vielä, halusimme hetken kahdestaan. Niitylle päästyäni työnsin Tomin nopeasti koivua vasten, niin että Tom äännähti hiukan. Painoin huuleni nopeasti hänen omiinsa, ja suutelin häntä kiihkeästi.Vein käteni hänen ympärillensä, ja Tom teki saman minulle. Painauduin häntä vasten lujasti,
ja raotin suutani, siirtyen kielariin.
Revin Tomin lippiksen hänen päästään, ja paiskasin sen maahan. Aukaisin Tomin hupparin vetoketjun, ja riisuin hänen huppariaan. Se lenti mytyksi maahan lippiksen luo, ja pian paitani liittyi joukkoon. Kaaduimme maahan, ja Tom  oli ylläni.
" Bill?" "Niin?" " Haluatko juuri täällä?" Nyökkäsin Tomille ja vedin hänen paitansa pois. Tom suuteli kaulaani intohimoisesti, ja minä taistelin hänen vyönsä kanssa. Lopulta sain sen auki, ja aukaisin hänen housunsa, samalla kun Tom jo veti omiani alas.
Pian löysimme toisemme alasti, hengästyneinä maasta, pehmeältä nurmelta, heinikosta. Hymy paistoi kasvoillamme, kun puimme vaatteitamme takaisin päälle. Kiristin vyöni, ja Tom asetti lippiksen vinosti päähänsä. Katsoimme toisiamme hymyillen metrin päässä,
ja mieleni teki hypätä hänen kaulaansa uudestaan, mutta hillitsin himoni. Kävelin hänen luokseen, ja hain hänen kättään hetken, kunnes lyösin sen, ja puristin sitä kevyesti. Lähdimme rauhallisin askelin niityltä, kohti äitimme asuntoa.
Mietin hymyillen, että olipahan  olemassa erikoisiakin paikkoja, missä sen voisi halutessaan tehdä. Tom näytti tietävän mitä ajattelen, sillä hän naurahti kun olin lopettanut ajatteluni. Katsahdin häneen hymyillen, ja kävelin puiston halki
hänen rinnallaan.
Lopulta olimme astelleet ovelle, ja Tom aukaisi sen minulle. Astelin sisään, ja pysähdyin äkisti.
" TERVETULOA TAKAISIN BILL!" luki suuressa julisteessa katon harjassa, ja äitini, Georg ja Gustav, sekä muita sukulaisia ja ystäviä oli huoneessa. Katsoin suu auki heitä, ja jotkut tulivat halaamaan minua iloisina siitä, että olin hengissä.
Rutistin jokaista huoneessa olijaa, ja olin iloinen, että myös paras ystäväni Andréas oli päässyt paikalle.
" Harmi että häissänne kävi niin pahasti.." Andréas sanoi pahoittelunsa minulle ja nyökkäsin. " Niin.. Mutta järjestämme uudet mahdollisimman pian.. Vai mitä Tom?" sanoin ja vein katseeni Tomiin. Hän tuli vierelleni, ja vei kätensä hartioilleni. " Jep. Ja tällä kertaa, mikään ei estä niitä." Tom sanoi hymyillen ja hymyilin hänelle takaisin vieden katseeni ruokapöytään.
" Oijj..." mumisin hiljaa kävellen pöydän luokse, ja pian aloimme kaikki syömään, juttelemaan ja nauramaan keskenämme.

Illan mittaan porukka hävisi talosta, ja minäkin hivuttauduin hiljalleen nukkumaan entiseen huoneeseeni yläkertaan.
Suljin oven perässäni ja kävelin ikkunalle sulkemaan verhot.
Yllättäen, kädet kietoutuivat ympärilleni. Vein katseeni hitaasti olkani ylitse taakse, Tomin kasvoihin. Hän painoi leukansa olkapäälleni, ja hymyilin lämpimästi. " En kuullut tuloasi.." sanoin hiljaa hänelle, ja Tom nyökkäsi pienesti.
Tom suuteli kaulaani hellästi, pienin suudelmin, ja suljin silmäni. Kallistin päätäni pienesti.. " Toomm.... Ei nyt... Minua väsyttää..." sanoin hänelle hiljaa, kun Tom alkoi aukaisemaan vyötäni. " Möh..." kuului Tomin pettynyt mumina takaani ja kädet vetäytyivät pois, ja askeleet alkoivat liikkua ovelle. Käännyin ja otin Tomin ranteesta kiinni. Katsoin häneen pää kallellani. " Mutta se ei tarkoita ettetkö voisi nukkua vieressäni?" esitin kysymykseni Tomille hieman erikoisella tavalla, ja pieni hymy kohosi hänen huulillensa.
" Okei!" Tom huudahti hiljaa napaten minut syliinsä ja kiljahdin pienesti, kun hän pudotti minut vuoteelle ja kömpi viereeni.
" Heei, en minä nuku vaatteet päällä." sanoin hänelle virnistäen, ja Tom virnisti suloisesti takaisin.
Suutelin häntä hellästi huulille, ja samalla riisuimme toisemme pelkkiin alushousuihin asti.
Sen jälkeen, vedimme peiton niskaamme, ja kävimme nukkuman, tai ainakin yritin.
Tom kiehnäsi koko ajan kylkeäni vasten kuin kehräävä kissanpentu, ja nuoleskeli selkääni.
" Shh... Tom.. Rauhoitu.." kuiskasin hiljaa ja käännyin katsomaan häntä vasemmalle kyljelleni. Tom hymyili minulle söpösti ja yritti vietellä minua. " Bill...Pupuseni.." Tom sanoi hiljaa hurmaavasti ja hipelöi minua. " Tom pupuseni, jospa nukuttaisiin." sanoin hänelle hiljaa katsoen häntä silmiin, ja Tom katsoi minua hiljaa ilmeellä Etkö-todellakaan-halua-minua? " Minua väsyttää... Sitäpaitsi emme ole kahdestaan tässä talossa.." sanoin hänelle. " Möh....  Ilonpilaaja.." Tom mumisi hiljaa esittäen loukkaantunutta ja käänsi minulle selkänsä.
" Tom... Kultapieni... Älä viitsi mököttää.." sanoin hiljaa ja vein käteni hänen ympärillensä ja painoin otsani hänen niskaansa.
Tomin ruskeat rastat sekoittuivat omiin mustiini. Katselin Tomin niskaa ja paljasta selkää.
Painoin pieniä suudelmia hänen niskaansa, ja kurkistin hänen kasvoillensa. Hänen silmänsä olivat suljetut, ja hän tuhisi hiljaa.
Pieni hymy kohosi huulilleni, hän oli nukahtanut. Painoin pääni tyynyyn, oikeastaan takaisin Tomin niskaan, ja suljin silmäni.