Anteeksanteeksanteeksanteeks!!!
En oo kerinny yhtään kirjottamaan seuraavaa osaa.
Viikonloppu oli kiireinen ku se kaveri tuli sieltä Lappeenrannasta, sunnuntai iltana ei jaksanu enää kirjottaa, maanantaina oli enkun koe ja ukki ja mummo tuli käymään, tiistaina olin Sannin luona, illalla tulin vasta kotiin, sit eilen ei kerinny, ukki ja mummo vieraili taas telkkari-juttujen takia.
Ja tänään yritän edes VÄHÄN kirjoittaa, toivottavasti saisin sen valmiiks viikonloppuun mennessä. Tänään oli muuten koulukuvaus, ohi mennen.
Aika reiluu oli kyll, ett 7C luokka sai ottaa kaverikuvia, ja mikään muu luokka ei sit saanu :o Niin epäreiluu >8( Ja Niina vielä muuttaa pois, ni ois ollu kiva saada siitäki joku muisto kuva..
Ja huomenna en varmaankaan paljoa kerkee kirjottamaan, sillä lupauduttiin Tiian kanssa mennä pitämään koulun aamunavausta syysloman jälkeen, ja meidän pitää nyt  päättää aihe, suunnitella teksti ja kirjottaa se + mahdollinen musiikkikappale siihen vielä. Ja sit ne pitää antaa luokanvalvojalle ens viikon alkupäivinä, ett se kerkee tarkastaa sen.
Lauantaina on se TH-miitti, en tiiä saanko kyytii sinne, toivottavasti. :pp
TH-miitissä siis kaikki sinne pääsevät fanit kokoontuu Iso myyssä Arnold'sin edessä klo 14.00. Näistä miiteistä saa siis tietoa
ii2 sivulta. Linkki tuossa samassa. Siellä sitten lähetään jonnekki kulkemaan, ja puhutaan Tokio Hotelista, jaetaan tietojamme ja kaikkee HAUSKAA! :D Sit käydään syömässäkin <:

Jebbe kuittaa taas tämän päivän jutut, nähdäänpi piakkoin tarinan merkeissä tai muissa (:

Jebbe.