Teon merkitys:

Aukaisin silmäni, ja katsoin hänen suloihiin kasvoihinsa, jotka näyttivät niin rauhallisilta, söpön virneen korostaen samalla suloisuutta entisestään.
Hymy kohosi kasvoilleni Tomin puhuessa unissaan. " Oh..Bill.." Tom mumisi ja naurahdin hiljaa, mitähän hänkin mahtoi uneksia.
Silitin hänen poskeansa, ja nousin istumaan. Venyttelin makoisasti, eikä kylkeni enää ollut kipeä, vaikka se olikin siteissä. Pörhötin hiuksiani ja katsoin Tomia.
Kävin takaisin makuulle hänen viereensä, ja käperryin hänen kainaloonsa lämpimään peiton alle. Katselin Tomin kasvoja hiljaa, kunnes hänkin alkoi heräillä, ja painoin hellän suudelman hänen huulillensa. Pian Tom vastasi suudelmaan unenpöpperöisenä vielä hieman. Irtauduin ja vein terveän käteni hänen ympärillensä, ja laskin pääni hänen rintakehällensä. Suljin silmäni hetkeksi, ja hengitin rauhassa, kuunnellen Tomin sydämen sykettä. Naurahdin hiljaa Tomin venytellessä siinä, ja pian tuoden kädet ympärilleni.
" Mistä näit unta?" kysyin Tomilta hiljaa, ja kohotin pääni hänen rinnaltansa ja katsoin häntä hymyillen. " Mm.. meistä.. tulevaisuudesta.." Tom sanoi ja katsoi minua sipaisten poskeani. " Sitten näimme samaa unta.. Vaikka nukuitkin pidempään.." vastasin hänelle hymyillen ja kurkotin painamaan suukon hänen otsallensa.
Laskin lopulta pääni takaisin hänen rinnallensa, ja katselin hiljaa seinää. Huoneessa kuului vain meidän hengityksemme, ja lakanoiden kahina, aina kun jompikumpi meistä liikahti.
" Bill?""Niin?"" Pitäisiköhän meidän nousta kohta?"Tom kysyi." Miksi? Eihän kello vielä ole paljoa.." sanoin hänelle ja nostin pääni kääntäen katseeni kelloon. " Eh.. Ehkä olin väärässä.. Kello on jo melkein kolme." mutisin ja huokaisin hiljaa nousten istumaan. Tom nousi vierelleni, vetäen minu kuitenkin syliinsä. Hymyilin ja katselin vaatteitamme ympäri huoneeni lattiaa. Virneen tapainen hymy korosti kasvojani enemmän, kun Tom suuteli kaulaani.
"Toomm... Ei nyyt..." inisin hiljaa Tomille ja vein katseeni häneen olkani ylitse. " Mut kun..." Tom inisi takaisin, mutta pudistin päätäni. " Meillä on muuta hommaa nytten." vastasin hänelle hymyillen salaperäisesti ja hän nyökkäsi lopulta huokaisten. " Okei sit.." Tom mumisi ja veti kätensä pois ympäriltäni puuskaan rinnalle. " Heeiii... Ei saa nyt mököttää.." inahdin hänelle ja käännyin häntä päin. Katsoin häntä hiljaa koiranpentu- ilmeellä. Ei se auttanut kuitenkaan. Vein kasvoni hänen kaulallensa, ja suutelin hänen kaulaansa.
Pian Tom antoi periksi eikä mököttänyt enää. Virnistin voitontahtoisena ja painoin suukon hänen huulillensa ja nousin sitten hänen sylistään ja puin bokserit ylleni ja sitten farkut. Tom nousi myös ja puki päällensä. Otin paitani ja yritin pukea sen, mutta se kävi taas hankalaksi. Tom naurahti hellästi ja auttoi minua pukemaan paitani. " Voi kun pikkuveli ei saa paitaa päällensä ilman isoveljeä." Tom sanoi virnistäen suloisesti. " Niin, enhän minä pärjäisikään ilman sinua tässä maailmassa. " vastasin hänelle virnistäen ovelasti ja kävelin ovella ja sitten portaat alakertaan.

" Huomenta!" sanoin iloisesti tullessani keittiöön, mutta pysähdyinkin yllättäen kun siellä ei ollutkaan ketään. Huomasin lapun pöydällä. " Mitä siinä lukee?" Tom kysyi tullen taakseni ja kurkki olkapääni ylitse. " Mjah.. Georg on naisissa.. Gustav.. juoksemassa..outoa.." mutisin ja laskin lapun pöydälle. Otin kattilan kaapista ja laitoin vettä kiehumaan tehdäkseni puuroa.
Tom hääri koko ajan kimpussani, ja se teki ruuanlaiton vaikeaksi. Tom tuli taakseni, ja vei kätensä ympärilleni, hönkien niskaani, värähdin. " Tom kiltti.." inisin hiljaa, mutta Tom ei lopettanut. Pian hän paineli suudelmia niskaani ja kaulalleni.
Kuulin oven käyvän ja Gustav tuli keittiöön pian. " Huomenta Gustav! Äh, Tom lopeta nyt." sanoin Gustavilel iloisesti ja yritin häätää riippuvaista Tomia kimpustani. Gustav katsoi hetken hölmistyneenä sanoen huomenet ja meni vaihtamaan vaatteet.
Katsoin vettä joka ei vielä kiehunut, sihisi vain hiljaa.
"Wää!" huudahdin Tomin yllättäen vetäessä minut syliinsä ja kantoi olohuoneen sohvalle. Hän laski minut sohvalle ja yritin karata pois alta, mutta Tom istui vatsalleni. Gustav meni keittiöön vilkaisten meitä. " Teen ruuan, kun teiltä se ei näytä onnistuvan." hän sanoi matkalla. "Ei. Anna minun edes kerran!" huudahdin hänen peräänsä ja yritin nousta pois Tomin alta, mutta hän painoi minut koko ajan alas ja suuteli minua.
Vastasin kyllä hänen suudelmaansa, mutta yritin samalla epätoivoisesti häätää hänet pois päältäni.
Lopulta antauduin ja annoin Gustavin tehdä ruuan. Suutelin Tomia maaten sohvalle, ja tilaisuuden tullen kieräytin hänet alleni ja istuin hänen vatsallansa.
Katsoin häntä virnuillen, kun yllättäen puhelimeni soi. NOusin ja menin yläkertaan ja kerkisin juuri ajoissa vastata puhelimeen. " Haloo? Ai hei." vastasin puhelimeen, kun lääkärini soitti. Hän kertoi että saisin kipsin tänään pois mahdollisesti ja siteen myös." Oikeesti? Mahtavaa. Okei. Tulen sitten. Hei." vastasin ja hyppelehdin alakertaan, kompuroiden portaissa. " Hei, Bill, varo vähän." Tom huudahti olohuoneesta ja menin hnen luoksensa ja lysähdin hänen viereensä. 
Kerroin hänelle puhelusta innoissani.
" Heii! Lähetään syömään sen kunniaks. Sit ku Georg on tullu naisista." Tom huudahti ja ryntäsi keittiöön kertomaan Gustaville. Gustav huikkasi onnisttelut minulle keittiöstä ja kutsui samantien syömään.
Söimme puuroa, ja Georg ilmestyi sillä välin takaisin.
Kerroimme hänelle, ja pian lähdin Tomin kanssa lääkärin vastaanotolle.

Saavuimme Tomin autolla pihaan, ja minua jännitti, mutta olin innoissani. Kävelimme Tomin kanssa vastaanotolle. Menimme odotushuoneeseen, ja istuimme tuoleille odottamaan. Tom piti minua kädestä, ja hymyilin hänelle pienesti.
Pian lääkäri kutsui meidät sisälle. Menimme yhdessä ja istuin minulle tarkoitettuun tuoliin. Lääkäri tutki käteni ja irroitti sitten kipsin kädestäni.
Katsoin Tomia hymyillen, ja tuntui ihanalta pystyä taas liikuttamaan molemia käsiä.
Sitten minun piti heittää paitani. Tom piteli paitaani puolestani, kun lääkäri irroitti siteen ympäriltäni. Henkäisin syvään. Tuntui paljon vapaammaltakin hengittää.
Tom antoi paitani takaisin minulle, jonka sain nyt helposti ympärilleni.
Kiitin lääkäriä kovasti ja lähdimme Tomin kanssa nopeasti riemuissani pois. Kävin vain vaihtamassa nopeasti vaatteita kotona, kun Tom kävi jossain asioilla kaupungilla.
Suostuttelin Georgin ja Gustavin lähtemään syömään kanssamme ulos ja lopulta he suostuivat.
Tom haki meidät ja lähdimme uuteen ravintolaan.

Istuimme pöytään ikkunan lähettyville ja saimme ruokalistat. Katselin listaa ja Tomin kanssa yllätimme sieltä lempiruokaamme, pastaa tomaattikermakastikkeessa. Tilasimme tietysti ne, ja Gustav otti perunalaatikkoa ja Georg jauhelihakeittoa.
Ruokamme saavuttua, kävimme ruuan kimppuun. Se oli parempaa kuin osasimme Tomin kanssa kuvitellakkaan, ja juttelimme samalla syksyllä alkavasta kiertueesta.
Söimme rauhassa, ja lopulta illan tultua lähdimme satamaan. Gustav ja Georg lähtivät kiertelemään lähistölle, ja me jäimme Tomin kanssa satamaan.

Seisoin Tomin vierellä pitäen hänen kädestään kiinni, ja nojasin päätäni hänen olkapäähänsä. Hymyilin. Päivä oli ollut mitä ihanin, en tarvitsisi enää mitään muuta parantamaan päivää enempää.
" Bill?""Niin?" Kysyin nostaen päänsi Tomin olkapäältä ja katsoin häntä hymyillen hellästi.
Tom käänsi minut itseensä päin, ja kohotin kulmaani lähes huomaamattomasti.
" Tuota.. En ole mitenkään hyvä näissä sanoissa mutta.."Tom aloitti, ja annoin hänen jatkaa keskeyttämättä häntä.
" Me.. Olemme olleet jo varsin pitkään yhdessä.. Eikö?" Tom sanoi ja nyökkäsin hänelle, ja kallistin hieman päätäni. " Niin.. Ja se aika ei ole ollut mitenkään helppo.. Olemme kokeneet kaikenlaista matkalla, huonoja juttuja..mutta paljon hyviäkin.." Tom sanoi, hymyillen lopuksi pienesti.
Nielaisin hiljaa.. Mitä Tom yritti oikein kertoa minulle..
" Ja.. Se on hyvä juttu.. Sillä mielestäni suhteemme on vain vahvistunut niiden myötä.. Välillämme oleva side.. rakkaus... Se on niin voimakas." Tom sanoi katsoen maata, kohottaen katseensa minuun. Nyökkäsin hänelle vain, en osannut sanoa mitään, en tiennyt mitä Tom aikoi.
" Rakastan sinua niin paljon, Bill, että sydämeni on pakahtua aina kun näen sinut. Haluan jakaa elämäni kanssasi. Haluan elää sen kanssasi, loppuun asti." Tom sanoi, katsellen minua silmiin, melkein ilmeettömänä, pieni, varovainen hymy kasvoilla.
Tom kaivoi taskuaan, ja otti sieltä pienen rasian. Nielaisin, ja katsoin Tomia, vilkaisten ympärilleni. Oli pimeää, mutta satamavalot loivat kauniisti valoa ympärillemme, ja laskeutuva aurinko värjäsi taivaan kauniin punertavaksi. Oli hiljaista, aallot loiskuivat hiljaa taustalla, ja tunnelma oli taianomainen, rauhallinen, romanttinen, kaunis.
T-Tom.." sanoin hiljaa." Shh.." Tom kuiskasi hiljaa minulle, ja otti kädestäni kiinni antaen rasian käteeni. Aukaisin sen tärisevin käsin, ja katsoin sen sisältöä tyrmistyneenä.
Tom polvistui eteeni pitäen kädestäni kiinni, vein katseeni häneen, enkä saanut sanoja suustani.
"Bill, tuletko miehekseni?"