[ WEIHNACHTSLIEBEssä ( = Joulurakkaus ) Kaulitzin kaksoset ovat siis 14.vuotiaita, näin vaihteeksi (: Eivätkä he omista bändiä tässä tarinassa. Joten he eivät ole kuuluisia ja kielenkäyttöä en ole sitten tällä kertaa kaunistellut yhtään (: Lähellä omaa kielenkäyttöäni ^^' ]

" Tyypit hei, oottakaa!" huusin toisten perään, ja kirin heidän kannoilleen, pysähtyen sitten heidän vierelleen hengästyneenä. " M-Mun pitää kertoo teille jotain." tuo nuori 14.vuotias tyttö änkytti hiljaa mustien kutriensa ja otsatukkansa takaa. Mustia hiuksia koristi punainen rusetillinen hiuspanta, ja vihreät tummiksi meikatut silmät loistivat otsatukan takaa.
Tytöllä oli keltainen t-paita, punaiset farkut ja mustat tennarit. " A.J, Koo ja Ippe.. Mä oon rakastunu." henkäisin suustani. " What a fuck?! Mitä sä tarkotat?" Koo mylväisi ilmoille. " Kuka se tyyppi on?"" No se.. Se on Jones, meidän rinnakkaisluokalta.." rusettipäänä mutisin hieman häveten, tietäen miten ystäväni tarkalleen ottaisivat asian, tai sitten en. " Mitä sä sitä häpeilemään? Sehän on hieno juttu!" A.J kiljas ja rutisti mua lujasti. " N-Niin kai.. Se tyyppi vaan sattuu olemaan varattu." huokasin ja mun katse siirtyi Ipen taakse, kun tutut, meidän ikäiset, Kaulitzin kaksoset ilmestyivät näkyviin, ja Tom työnsi sormensa ystävättäreni kylkiin kutittaen. Ippe kiljahti pompaten karkuun. " Lopeta!" vaaleahiuksinen tyttö nauroi.
Tom ja Ippe on vaan ystäviä, niitten välillä ei oo muuta. Ne asuu toistensa naapurissa ja on tunteneet toisensa lapsista asti, ja toki Billkin on hyvää ystävää Ipen kanssa.
" Mitäs tytöt?" Tom virnisti vilkasten meitä jokaista, lopuks tuoden katseensa muhun pitkäks aikaa. Käänsin katseeni nolona pois, koska olin varmasti ihan punanen kasvoista äskeisen juoksemisen takia. " Ei erikoista." A.J vastasi meidän kaikkien puolesta. Vilkasin Tomiin silmäkulmastani, ja se hymyili hirmu sulosesti, vieden sit katseensa veljeensä.
" Mitä meinasitte illalla tehdä?" Bill kysyi tunkien kädet farkkujen taskuun. " Eipä kait mitään ihmeitä. Hengaillaan yhdessä ja hommataan Alexille poikakaveri." Koo virnisti kietoen kätensä mun harteille. " Eeh..." tunsin lehahtavani entistä punasemmaks. Ravistin ystäväni käden pois ja potkin vaivaantuneena maata kengälläni. " Kuinka niin?" Ippe kysyi siristäen silmiään. " Eiku aateltiin vaan, ku me pidetään bileet illalla meillä." Tom sano katsoen Ippeen. " Wau..." A.J henkäisi, selvästikkään se ei ole ollut pitkään aikaan bilettämässä. " Pieni hetki." A.J sanoi nopeasti perään ja vetäisi meidät tytöt syrjemmälle. " Mennään. Siellä tulee varmasti tosi hauskaa, ja vanhemmille sanotaan, ett mä meen Ipen luo yöks, Ippe sanoo menevänsä Alexille, ja sit.. Alex taas Koolle ja Koo mun luo. Ok?" A.J kuiski vilkaisten sitten taakseen kaksosiin. " En mä tiiä.." mutisin hiljaa. " En mä usko ett mua huvittaa lähtee minnekkään." jatkoin selittelyjäni. " Come on Alex. Joneskin on varmasti tulossa sinne, ja mitä tunnen sen tyttöystävän, se ei varmasti uskalla tehdä mitään vanhempiensa tahtoa vastaan, joten sulla on hyvä mahdollisuus pokata se!" Koo kuiskasi vähän liiankin kovaa, ja mä huomasin, miten Tom ja Bill höristivät korviaan, vaikka olevinaan he puhuivat keskenään jostain. " Ei se musta kiinnostu kuitenkaan." mutisin epätoivoisena, selvästi jo luovuttaneena koko asian suhteen. " Älä viiti. Sä oot kaunein tyttö mitä on olemassa." Ippe huudahti. " Ja läskein." tuhahdin hiljaa. " Niinpä niin. Et todellakaan!" Ippe jatkoi. " No miten vaan. Kai mun sit on pakko tulla. Edes yrittämään." huokaisin raskaasti. " Sitähän minäkin." A.J hymyili ja kääntyi sitten poikien puoleen. " Me tullaan."" Hyvä juttu. Hei, voitasko me pyytää teiltä pientä palvelusta?" Bill kysyi kallistaen hieman päätään. " Toki." me kaikki sanottiin samaan aikaan. " Voisitteko te tulla vähän aikasemmin? Tarvittas muutama henkilö lisäks laittamaan paikkoja ennenku loput tulee." Bill jatkoi sen jälkeen, kun me oltiin suostuttu. " Okei. Kyllä se käy. Jos me tullaan viideks teille?" Ippe jatkoi kädet lanteilla. " Joo, tulkaa sillon." Tom nyökäytti päätään.
" Selvä, nähdään sit." Koo virnuili innoissaan, ja mä vähemmän innoissani.

Me painuttiin koteihimme ja pakattiin olevinaan kamoja yöpymistä varten. Oikeasti me vaan pakattiin kaikkea mahdollista bilekamaa, kaiken varalta mukaan, jos pojat sattuisi tarvitsemaan jotain. Vaihdoin ylleni vain nopeasti sinisen t-paidan, joka sointui hyvin punaisiin farkkuihin ja hiuspantaan. Korjasin meikkaukseni ja lähdin eteiseen.
" Okei, mä lähen nyt. Moro." huikkasin vielä ovelta ja lähdin pienen kassin kanssa kulkemaan reippain askelin eteenpäin Ipen taloa. Meidän oli tarkoitus kokoontua siellä edessä ja sitten mennä naapuriin auttamaan.
Seisahduin Ipen pihalle, ja heilautin kättäni Koolle joka oli tulossa A.J'n kanssa. Ippe kiiruhti sisältä ulos luokseni. " Heijj, ottiko kaikki jotain?"" Joo." me vastattiin kuorossa. " Okei, sit mennään." Ippe hymyili tarttuen mua kädestä, mä otin A.J'tä ja A.J Koota. Vallattiin kävelykatu iloisina, odottaen jännittyneinä iltaa. Jopa minäkin.

Ippe soitti ovikelloa, ja perääntyi hieman ovelta taaksepäin. Tom tuli aukasemaan oven. " Hienoa, te tulitte jo." Tom huokaisi selvästi helpottuneena ja päästi meidät sisälle.
Me astuttiin sisälle ja potkittiin kengät jaloista jonnekkin nurkkaan. " Mä voin viedä nämä keittiöön." mutisin napaten jokaiselta kassit käsiini ja lähdin automaattisesti kävelemään eteenpäin ja kadoten sitten nurkan taakse. Palasin kuitenkin pian takaisin. " Ööh.. Missä keittiö on?" kysyin Tomilta ja se virnisti leveästi. " Tänne päin. Anna vaan mulle ne kassit." Tom sanoi astellen mun eteeni ja tarttui kasseista kiinni, ja otti ne. Nappasin siltä kutienkin takaisin yhden niistä. Seurasin Tomia kiltisti keittiöön, muiden aloitellessa olohuoneessa tekemällä sinne tilaa tanssia varten. Laskin kassin keittiön pöydälle päästyäni sinne, joka oli yllättävän suuri ja valoisa. Olin jotenkin aina kuvitellut tämän talon olevan hirmu tumma sisustukseltaan. " Joten... Ketä te ootte kutsunu tänne?" kysyin, että jatkuva hiljaisuus saataisiin pois. " Vähän kaikkia." Tom naurahti katsahtaen muhun ja nyökkäsin ottaen kasseista kamaa pois pöydälle. Tom purki nopeasti ne kolme kassia ja istui sitten tiskipöydälle katsomaan, kun mä purin yhtä kassia hirmu hitaasti. Laskin viimeisiä siideritölkkejä pöydälle ja taitoin sitten pussin kasaan.
Laskin senkin pöydälle ja katselin tavaroita pöydällä. Vein sit katseeni Tomiin, kun tunsin, miten se katseli mua koko ajan. " Mmh.. Mitä sä katsot?" kysyin hiljaa vaivautuneena. Tom pudottautui alas tiskipöydältä ja käveli mun viereen. " Sua." Tom kuiskasi sipaisten hiukset mun kasvojen edestä korvan taakse. Katsoin sen silmiin hiljaisena, kun Tom nosti toisen kätensä mun leuan alle, kohottaen sitä hieman ja toi kasvonsa lähemmäksi, niin lähelle, että tunsin Tomin huulien hipovan jo omiani. Tom oli just painamassa huulensa mun omille, kun vetäydyin taaksepäin, katsoen lattiaan nopeasti ja sitten Tomiin, paeten lopulta pois keittiöstä.
Tom huokaisi hiljaa iskien nyrkkinsä pöytään.
" Tartteetteko te apua?" kysyin ilmaantuen toisten luokse, yrittäen unohtaa äskeisen mahdollisimman nopeasti. " Eipä oikeastaan." Bill vastasi nopeasti kun ne kantoi olohuoneen pöytää sivummalle kiireisinä. " Aivan varmasti?" kysyin nostaen kädet lanteilleni. " No, jos välttämättä haluut jotain tehä, niin pystytkö siirtämään noita nojatuoleja mitenkään?" A.J kysy suunnitellen olohuoneen järjestystä. " Öhh.. Katsotaan.." mutisin ja siirryin nojatuolin luokse, ottaen siitä kiinni. Huokaisin hiljaa ja pinnistin voimani saaden sen nousemaan, kunnes kummastuin sen muuttuessa kevyemmäksi äkisti. Kannoin avun voimalla nojatuolin sivummalle, ja kun mä laskin irti nojatuolista sen ollessa jo maassa, katsoin hetken Tomia. Tom katsoi mua takaisin ihan hiljaa, kunnes se aukaisi suunsa, ja sit mä käännyin ympäri ja hakeuduin toisten seuraan, ja menin väkisin avuksi.

Porukkaa alkoi hiljalleen ilmestyä paikan päälle ja joku meistä ramppasi ovelle vähän väliä aukaisemaan. Tunnelma oli korkealla ja jokaisella oli kädessään jonkinlainen juominen. Mulla myös. Mä etsin Jonesia katseellani, mutta en löytänyt. Kaiketi sitä ei oltu kutsuttu.
Samassa ovikello soi. " Mä menen." huikkasin ihan kaiken varalta, mutta tuskin kukaan muu kuulikaan. Tempaisin oven auki ja olin juuri aukaissut suuni tervehdykseeni, kun en saanutkaan mitään ulos. " Hei.. Pääsenkö mä sisään?" Jones kysy oven takana. Sen kirkkaat siniset silmät loisti pilke silmäkulmassa ja ihana virne kasvoilla. Mun sydän todellakin jätti lyönnin välistä. " Joo, tietysti." vastasin nopeasti ja väistin syrjään ovelta.
Häivyin sitten nopeasti takaisin olohuoneeseen, koska olin ihan punainen ja toivoin, että sitä ei huomattaisi hämärässä tunnelmassa.
Siemaisin siideritölkistä juomaa, ja katsoin hiljaa miten Jones haki itselleen juomista ja liittyi sitten muiden joukkoon. Mun onneksi Jonesin tyttökaveri ei ollut juhlissa.
" Heii, miksi sä yksin täällä oot?" Koo tupsahti äkisti mun vierelle laittaen käden olkapäälleni. " Jones tuli." mutisin vain katsoen poikaan. " Oo, noniin. A.J ja Ippe!" Koo huusi musiikin ylitse, ja tytöt toivat katseensa meihin, ja Koo viittoi niitä tulemaan. " Nyt voidaan käynnistää operaatio Alex ja Jones." Koo hymyili. " Mikä?!" kiljasin hiljaa, ettei kaikki kuulisi kuitenkaan. " Me laitetaan teidät yhteen. Oli Jonesilla tyttökaveri tai ei." A.J virnisti. " En mä voi pölliä toisen poikakaveria." sanoin järkyttyneenä ystävieni suunnitelmasta. " Se olisi todellakin väärin. Ajatelkaa miltä teistä itsestänne tuntuisi siinä tilanteessa." tuhahdin hyläten suunnitelman kokonaan. " Missä tilanteessa?" Tom kysyi äkisti mun selän takaa. Hätkähin ja pyörähdin ympäri katsoen poikaan, joka hymyili viattomasti.
" Ei mitään. Väärinkäsitys vain." Ippe sanoi nopeasti. " Okei.." Tom mumisi hiljaa hieman kummeksuen, selvästi. " Oliko sulla jotain asiaa?" kysyin. " Joo.. Mä vaan ajattelin, jos sä tulisit tanssimaan seuraavan kappaleen mun kanssa?" Tom kysyi varovasti, hymyillen kuitenkin valloittavasti. " Totta kai Alex tulee." Koo henkäisi nopeasti, juuri kun olin kieltäytymässä, vaikka tanssiminen oli intohimoni hiphop-tanssin merkeissä, ja samassa mut tonäistiin lähemmäksi. Tom hymyili ojentaen kätensä. Tartuin siihen hieman epäröiden, mutta annoin Tomin lopulta johdattaa mut muiden joukkoon tanssimaan. Tom toi kätensä mun vyötärölle hellävaraisesti, ja mä kiedoin omani sen kaulalle uuden kappaleen alkaessa.
Liikuin hiljaa Tomin kanssa musiikin tahdissa, ja katseeni nauliutui ystäviini, jotka hymyilivät joukossa ikkunalla katsoen mua ja Tomia. Tappaisin ne vielä.
Toin lopulta katseeni Tomin silmiin, niiden katsellessa mua. " Tom.. Mitä se aikaisempi oli?" kysyin hiljaa. Vein katseeni hetkeksi pois niistä ruskeista silmistä, jotka voisivat lumota kenet tahansa katseellaan. Mun katse kiinnitty järkyttävään näkyyn Tomin takana. " Mä.. Kun mä.. Pidän susta.. Aika paljon." Tom mumisi, mutta se meni mun korvien ohitse, kun vain katsoin miten Jones suuteli jotain tyttöä, joka oli painettu seinää vasten.
Eikä tuo tyttö ollu Jonesin tyttökaveri.
" M-Mitä?" kysyin tuoden katseeni taas Tomiin. " Niin.. Mä en voi sille mitään.. Sä vaan oot niin.. Nätti ja... Yrität aina piristää muita." Tom sanoi nostaen kätensä ja pyyhkäisi hiussuortuvan pois silmieni edestä. Mä katsoin Tomia hiljasena, sen silmiä aprikoiden. " Ootko sä tosissasi?" kysyin purren huultani. " Enemmän kuin tosissani." Tom hymyili hiljaa. Katsoin Tomia tietämättä uskoakko vai ei, nimittäin Tomilla oli aikamoinen naistennielijän- maine koulussa. " Mä.. En tiedä mitä sanoo.." myönsin hiljaa laskien katseeni pois Tomin silmistä. Tom kohotti mun kasvot hiljaa takas. " Sun ei tarvitse sanoo mitään." Tom kuiskasi hellästi. " Sa... Saanko mä.. Suudella sua?" Tom kysyi varovasti. Räpyttelin silmiäni pari kertaa hämmentyneenä.
- Annanko vai enkö? - ajattelin hiljaa. - Jones.. Se on sulonen ja söpö, mutta petollinen, eikä se musta varmasti ikinä kiinnostuisi. Tom.. Ähh, mitä mä mietin. - Nyökkäsin pienesti Tomille lopulta, ja katsoin miten Tom toi kasvonsa lähemmäs, ja suljin sitten silmäni, ja tunsin Tomin huulet omillani.
Tom painoi huulilleni hellän suudelman, ja mä vastasin siihen.
Olin monesti kuvitellu miltä tuntuisi suudella kuuluisaa Tom Kaulitzia, koulun yhtä suosituimmista pojista veljensä rinnalla.
Nyt sitten tiesin.
Vetäydyin äkisti irti kesken suudelman. " Sori.." kuiskasin hiljaa vetäen käteni pois Tomin kaulalta ja pakenin nopeasti eteiseen, kadoten kotiini.

Heräsin koputukseen mun ikkunassa. " Kuka helvetti kehtaa häiritä?!" ärähdin heittäen peiton syrjään ja raahustin ovelle ja aukaisin sen. Katsoin hetken tyhmänä, kun ketään ei ollutkaan sen takana. Samassa kuului kovempaa jyskettä. Käännyin ympäri ja katsoin ikkunaan. " A.J!" yllätyin ja kävelin ikkunalle aukaisten sen. " Mitä sä täällä teet? Tähän aikaan, kello on..."" Nii-in, kello on jo 13! Missä sä oot ollu? Mulla on vapaatunti, joten tulin katsomaan missä sä viivyt. Me ollaan etsitty sua." A.J selvitti asiansa. " Ippe ja Koo ja sä?" kysyin. " Ja Tom. Sillä on jotain asiaa sulle. Mitä eilen oikein tapahtu? Sä lähdit äkisti." A.J sano tunkien ikkunasta sisään. " Pitkä juttu.." huokasin kääntyen ja istahdin pöytäni eteen ja aloin laittamaan meikkiä.
" Okei, selitä matkalla. Nyt meidän pitää kiirehtiä. Meillä on tanssiharjotuksetkin koulun jälkeen, jos muistat, ennen illan varsinaista esitystä."" Ai helvetti! Miten mä en muistanu?" kysyin enemmän itseltäni ja aloin kiirehtiä. " Mä laitan sun hiukset." A.J tarjoutui ja nappasi harjan käsiinsä vetäisten mun hiukset nopeasti suoriksi, ja suihkutti niihin lakkaa.
Saatuani meikin valmiiksi nousin ja puin nopeasti ylleni sekä pakkasin tanssikamat." Mennään." sanoin nopeasti napaten laukkuni. Pujahdimme ikkunasta ulos ja lähdimme kohti koulua.

" .. Sit me suudeltiin ja mä vaan.. Lähdin.. Tom kai luuli tehneensä jotain väärin, vaikka ei sinällänsä tehny edes." huokasin hiljaa matkalla koululle, kun kerroin eilisestä A.J'lle.
" Te suutelitte?! Ja nyt vasta kerrot. Ihmekkös Tom oli tänään koulussa niin.. Outo... Ja kyllä eilen näki selvästi, että se on suhun ihastunu!"" Mitä?! Eikä oo! Tom vaan.. Se oli juonu liikaa siideriä ja puhu siksi omiaan. Mä luulen, että se luuli vaan mua joksikin toiseksi." pudistelin päätäni ja saavuttiin koulun pihaan. " No, ihan miten vaan. Tunti alkaa, kiirehditään." A.J tarttui mua käsikynkästä ja juostiin.

Lysähdin hengästyneenä lukuisista selityksistä, kuinka minulla oli ollut lääkäri aamusta ja olin sen takia poissa ensimmäiset tunnit.
Tietysti se oli vain tekosyy. Niinpä kaivoin sitten matematiikankirjat esiin ja aloin "innokkaana" tekemään tehtäviä.
Mun onnekseni tunti oli ihan lopussa ja olin kerenny vaan tekemään muutaman tehtävän, kun opettaja ilmoitti kotitehtävät.
Pakkasin kirjat samantien ja riensin ulos luokasta A.J'n kanssa. " Mikä tunti Ipellä ja Koolla on?"" Englantia seuraavaks. Mennään sille luokalle odottamaan." A.J kertoi ja mentiin sit sinne.

" Missä hitossa sä oot ollu koko päivän?!" Koo kiljaisi. " Nukkumassa." virnistin. " Joo, vahingossa tosin. Opettajille mä kuitenkin sanoin, että olin lääkärissä." sanoin hymyillen tyytyväisenä. " Tänään on vielä ne tanssiharjot..."" Mitä sä lääkärissä?"
Käännyin ympäri katsomaan kysyjään. Jännityin. " Tom.." mumisin hiljaa. Tom nojasi seinään toinen jalka suorana, toinen koukussa seinää vasten, kädet taskuissa. " Ömh.. Mä.." änkytin mutta en osannut sanoa mitään. " Ootko sä sairas?" Tom kysyi kävellen mun eteeni.
" En. Se oli vaan tekosyy opettajille.." sanoin nopeasti, vilkaisten taakseni, mutta tytöt oli kadonnu jonnekkin. - Hemmetti..- ajattelin purren huultani. " Mä oon etsiny sua koko päivän.." Tom sanoi hiljaa. " Ai.. Mä en tienny.." mumisin katsoen kenkiini. " Ei se mitään. Mä vaan halusin puhuu siitä eilisestä." Tom kertoi. Nostin hiljaa katseeni Tomiin, ja poika katsoi minuun rauhallisena.
" Sä lähdit yllättäen.." Tom kuiskasi. " Niin.. Mä oon pahoillani.. M-Mä.. Mä en tiiä mitä mun pitäs ajatella tästä.. Tai tuntea." selitin hiljaa katse muualla. En kyennyt katsomaan niihin ruskeisiin silmiin, tai todellakin olisin tuppisuuna, enkä saisi mitään suusta ulos. Huomasin miten Tom kallisti päätään. " Se on siinä kun.. Sulla on naistennielijän- maine täällä.. Musta.. Musta tuntuu, että se mitä sä sanoit eilen, että sä olit vaan ottanu liikaa ja luulit mua toiseksi." sanoin. Nostin varovasti katseeni, ja huomasin Tomin katsovan maahan. Kurtistin hiljaa kulmiani Tomin ilmeen näyttäessä kireältä. " En.. Mä puhuin ihan totta." Tom sanoi nostaen katseensa.
Hätkähdin, kun Tom vetäisi mut itseään vasten sulkien halaukseensa. Menin neuvottomaksi enkä tiennyt mitä tehdä, halata vai ei. Porukka ympärillä alkoi kuiskuttelemaan. Halusin työntää Tomin pois, mutta kun näin ystävieni menevän meidän ohitsemme, ja Ippe kääntyi katsomaan meitä, näyttäen mulle, että mun olisi parasta halata Tomia, tai kävisi huonosti. Huokaisin mielessäni ja kiedoin käteni Tomin ympärille halaukseen. Suljin silmäni hetkeksi, kunnes vetäydyin irti. Katsoin hetken Tomia ja kohotin pienen hymyn huulilleni. Tom hymyili hiljaa. " Ootko sä tänään tanssimassa illan esityksessä?" Tom kysyi yllättäen. " Eeh.." katsoin Tomia tyhmänä. " Joo.." vastasin lopulta laskien katseeni, taas.
" Haittaisko sua jos mä tulisin sinne katsomaan?" katsoin hiljaa Tomia kysymyksen kuullessani.
" E-Ei." sanoin lopulta. " Mä.. Oisin ilonen jos sä tulisit." sanoin katsoen niihin tummiin silmiin.
" Oikeesti?" Tom kysyi hymyillen rohkeammin. " Oikeesti." sanoin hymyillen hellästi. " Mä oon eturivissä sitten." Tom hymyili hirmu sulosesti, kunnes kello soi seuraavan tunnin alun merkiksi.
" Nähdään sit sillon?" kysyin nopeasti. " Nähdään sillon." Tom vastasi ja kumartui lähemmäksi painaen nopeasti suukon mun poskelle. Vavahdin pienesti ja katsoin siihen lievä puna nousten kasvoille.
Tom virnisti söpösti ja käveli sitten mun ohitse.
Tytöt ilveili jotain mulle tullessaan kohti. " Sä tykkäät Tomista, myönnä pois."" Haha." naurahdin kuivasti. " Milloin te tapaatte?" Koo virnisti. " Tom tulee esitykseen." hymyilin lähtien sitten vain kävelemään nopeasti tunnilleni.

" Noniin, viimeiset harjoitukset." ohjaajamme ilmoitti katsellessaan meidän tanssiamme musiikin mukana.
Vedimme esityksen nopeasti, ja lähdimme sitten takahuoneeseen vaihtamaan vaatteitamme, ja sitten menisimme hetkeksi kaupungille ennen iltaa.

" Toivottavasti se esitys menee nappiin." A.J mutisi hiljaa. " Niinpä.." huokaisin. Kävelimme ystäväni kanssa kaupungin keskustassa, olimme tulleet juuri syömästä pienestä kahvilasta, ja nytten meillä olisi vielä tunti aikaa ennen esitystä.
" Minne nyt mennään?" kysyin vilkasten ystävääni. " Mitä jos istuttaisiin vain hetkeksi alas. Mun jalkoja särkee." A.J ehdotti ja suostuin. Eipähän tarvitsisi rasittaa itseään liikaa ennen esitystä.
Istuttiin penkille katselemaan ympärillemme ajan kuluksi.
Paljoakaan porukkaa ei näkyny näin joulun alla, vaikka olisi uskonut kaikkien sähläävän lahjojen ja jouluruoan parissa.
Mun ajatukset harhaili Tomiin yllättäen. - Onko se oikeesti tosissaan? Jospa se vaan odottaa pääsevänsä hurmaamaan mut ja heti kun on saanu tarpeekseen lykkää sivuun. Mutta toisaalta Tom näytti olevan niin vakavissaan. - ajattelin itsekseni.
" Sä ajattelet Tomia..." A.J sanoi hiljaa. Havahduin ajatuksistani ja toin katseeni parhaaseen ystävääni. " Joo... Tuntuu niin oudolta.. Ja uskomattomalta." kerroin. " Uskon. Tom kuuluu kuitenki koulun suosituimpien poikien joukkoon, ja nyt se haluaa olla sun kanssasi. Siis ei se ihme ole, että sun kanssa, kun sä olet nätti ja luotettava ja parhain ikinä." A.J hymyili. Naurahdin. " Älä selitä." virnistin. " Hei, katso kuka tuolta tulee." A.J kuiskasi hymyillen ja vein katseeni A.J'n osoittamaan suuntaan. Pieni hymy nousi kasvoilleni. - Jones.- ajattelin hiljaa. " Äh, painukoon sinne missä paska kasvaa koko tyyppi!" murahdin lopulta. - Niin petollinen jätkä kun on.- " Et kai sä mua tarkoita?" Tomin ääni kuului takaa ja käänsin nopeasti katseeni. " En. En todellakaan." sanoin nopeasti ja loin hymyn päälle. " Hyvä kuulla." Tom sanoi hiljaa hymyillen ja kyykisty maahan laskien käsivartensa penkin nojalle ja painoi leukansa niiden ylle. " Mitä sä täällä teet?" A.J kysyi väliin. Tom kohautti hartioitaan. " Äiti meni Billin kanssa kauppaan, joten mä tulin hengaamaan tänne ennen teidän esitystä, ja näköjään kannatti." Tom hymyili tuoden katseensa muhun. Pudistin hiljaa päätäni hymyillen. " Tiedätkö, sulla on aikamoinen tapa tulla toisten selän taakse." virnistin hiljaa. Tom virnisti takaisin. " Pitäähän jonkun sentään maailmassa tehdä niin." Tom naurahti. " Nähtävästi." A.J tokaisi. " Heiii! Rex on tuolla porukkoineen. Mennään sinne." A.J hihkaisi yllättävästi. " Mmh.. Mene sä." mutisin vilkaisten porukkaan. Jones oli siellä, enkä halunnu sen seuraan. Mieluummin Tomin kanssa, vaikka.. En siitäkään tiedä. " Okei, mä tulen pian takaisin." A.J kertoi ennen kuin lähti. Huokaisin hiljaa.
" A.J on niin lätkässä Rexiin." sanoin. Tom nyökkäsi pienesti. " Entä sä?"" Mä? Pihkassa Rexiinkö?" kysyin kohottaen kulmiani ja katsoin Tomiin. " Eei, kun muhun." Tom hymyili flirttailevasti. Kallistin päätäni hymyillen. " Ei tuollaista saa kysellä tytöiltä." virnistin. " Eikö? Mistä lähtien?" Tom kysyi uskomatta mun sanoja. " Tästä lähtien." hymyilin. " Mutta mä haluun tietää."" Mutta sun pitää itse selvittää se." naurahdin ilkikurisesti ja nousin ylös. " Mennään kävelemään jonnekkin. Mulla on kylmä." sanoin hymyillen hellästi. Tom suoristautui ja lähti kävelemään mun vierellä hiljakseen.
" Mua hermostuttaa.." sanoin hiljaa, kun hiljaisuus oli vallinnut aivan liian pitkään. " Mikä?"" Ilta. Munaan kuitenki kaiken." mutisin katse edessä päin. " Etkä. Mä olen aivan varma että sä varastat koko shown itsellesi olemalla paras." Tom yritti helpottaa mun oloa. " Et sä voi tietää minkälainen mä olen, kun et ole koskaan nähnyt mun tanssivan."" Oonpas." Tom väitti vastaan. Vein katseeni poikaan. " Missä muka?"" Meillä. Bileissä." Tom hymyili hiljaa. Pieni hymy kohosi huulilleni.
" Se oli erilaista tanssia, kuin tänä iltana." korjasin. " Tiedän." poika hymyili katsoen mun silmiin. Katsoin hetken takaisin rastapään silmiin, enkä tajunnut pysähtyneeni Tomin mukana. Tom piti mun takin hihasta kiinni, ihmekkös olin pysähtynyt. Poika liikahti lähemmäs mua, ja mä sitä, ja Tom kumartu lähemmäs. Mä suljin silmäni tuntien toisen hengityksen kasvoillani.
" Alex! Meidän pitää mennä. Esitys alkaa kohta." A.J kiljaisi kauempaa. Aukaisin silmäni vetäytyen nopeasti taaksepäin. " Sori.. Mun pitää mennä. Tuletko sä mukaan?" kysyin ja huomasin Tomin pettyneisyyden. " Mun pitää käydä vielä Billin luona ensin.." Tom mumisi hiljaa. " Okei.. Tom.. Mä oon oikeesti pahoillani." sanoin vielä uudestaan, vaikka en tiennyt miksi. Olisin mä vastannu suudelmaan, jos olisi keritty sinne asti, enkä ois tällä kertaa vetäytyny pois- kai.

Tultiin melkein myöhässä paikalle, ehdittiin A.J'n kanssa lavan taakse pukeutumaan juuri silloin kun toisetkin olivat pukemassa.
Me laitettiin meidän ryhmän punaiset puvut ylle, ja A.J letitti mun hiukset kahdelle letille, ja sitten mä letitin sen. Jokaisella ryhmäläisellä piti olla letitettynä, jos mahdollista.
Me katsastettiin toistemme meikit, ja opettajakin kävi katsomassa meitä.
" Kaikki valmiina? Järjestäytykää valmiiksi järjestykseenne. Kohta alkaa." opettaja sanoi tiukkana, mutta hymyili kuitenkin päälle.
Ei aikaakaan, kun esityksemme alkoi, ja me pidettiin esitys yleisölle, parhaamme mukaan.
Seisoin hengästyneenä lavalla katsoen yleisöön, hengittäen kiivaasti. Mun katse etsi tiettyä henkilöä katsomosta. Mun vanhemmat mä löysin, mutta en Tomia. - Eikö se tullutkaan? Livistikö se kuitenkin? - ajattelin kuumeisesti, kunnes ryhmämme kumarsi yleisölle ja minä mukana, ja lähdimme sitten pois lavalta, pukuhuoneisiin.
" Voi saatanan homo sen kanssa!"" Noh, älä nyt raivoa. Esityshän meni hyvin." A.J lepytteli vaihtaessamme vaatteita. " En mä sitä, se meni hyvin, mutta Tom! Se lupasi tulla jopa eturiviin, mutta ei sitten tullutkaan." kivahdin vauhkona. " Tomilla on varmasti hyvä syy." A.J yritti vielä, turhaan. " Saisi luvan olla." mutisin vetäen takin päälle. " Alex. Miksi sä et vaan myönnä pitäväsi Tomista?"" En totta hitossakaan pidä siitä kusipäästä!" kiljasin vilkaisten muihin ryhmäläisiimme, jotka kummeksuivat mun outoa käytöstä. A.J veti mut perässään ulos viileeseen ilmaan. " Nyt rauhotut oikeesti." A.J murahti menettämäisillään hermonsa. " Sori.."

Kävelin hiljaa A.J'n kanssa mun kotia päin, A.J tulisi yöksi. En halunnu matkata vanhempienkaan kyydissä nytten, vaikka olisin voinut.
Me käveltiin sanomatta mitään, kaiketi mun aikaisemman vauhkoamisen takia.
" Anteeksi.. En mä tarkoittanut sulle vauhkota." mumisin lopulta. " Mä ymmärrän kyllä. Oisin kaiketi itsekkin tehnyt samoin samassa tilanteessa." A.J sanoi ymmärtäväisenä. Se oli se syy miksi mä pidän siitä niin kovasti. " Ja.. Kai sä oot oikeessa siitä toisestakin asiasta.." lisäsin hiljaa purren huultani. " Mä kai en vaan enää tiedä voiko jätkiin luottaa, kun Joneskin siellä juhlissa petti tyttökaveriaan."" Entistä. Ne on eronnu." A.J keskeytti mut. " No kuiteskin. Kyllä mä pidän Tomista, aika paljonkin, mutta jos se sit on samanlainen kuin Jo.."
" Alex, odota!" ääni kantautui äkisti takaa keskeyttäen mut. Pysähdyin kääntyen ympäri. " Tom.." mutisin yllättyneenä, mutta samassa mun ilme synkkeni. Tom pysähtyi mun eteen hengästyneenä.
" Mitä asiaa?" tuhahdin hiljaa. " Mä to.. Mikä sulla on?" Tom kurtisti kulmiaan äkisti. " Ei mikään." mutisin. " Onpas. Kerro mulle?" Tom ehdotti vilkaisten A.J'heen kummastuneena. A.J vaan väisti syrjemmälle. " Ootko sä vihainen mulle?"" Ja hyvästä syystä! Sä vittu lupasit tulla katsomaan meidän esitystä, mutta et sitten näköjään tullutkaan!" kivahdin nopeasti. Tom hätkähti.
" Tulinhan mä."" En mä vaan sua nähnyt siellä." murahdin. " Mä lähdin vähän ennen esityksen loppua, koska mä muistin tämän." Tom sanoi ojentaen mulle valkoisen nallen, joka kannatteli sydäntä sylissään. Mä katsoin sitä häkeltyneenä. " Mä tulin takaisin sinne heti kun kerkesin, mutta sä olit jo lähtenyt." Tom jatkoi hiljaa. Katsoin vain nallea hiljaa käsissäni. Niin viattoman näköinen nalle.
" Ja sä olit paras ikinä koko ryhmästä." Tom sanoi katsoen muhun.
" Pää kiinni!" murahdin painaen nallen itseäni vasten pitäen katseeni tiukasti maassa.
" Perhana teidän naisten kanssa." Tom huokaisi kohottaen mun kasvot äkisti ylöspäin itseensä. Katsoin siihen tiukkana sanomatta mitään. Tom katsoi takaisin mun silmiin hellittämättä katsettaan, kunnes painoi suudelman mun huulille, lempeän, mutta aran ja varovaisen suudelman.
Hämmennyin hetkellisesti ja irtauduin pojasta. Katsoin sitä tyhmänä hetken aikaa, kunnes ojensin nallen A.J'lle, ja kurottauduin hieman varpailleni painamaan huuleni pojan huulille.
Tom painoi mut itseään vasten, kun mä kiedoin käteni sen kaulalle.
" Yääh! Sä oot aivan hikinen!" kiljasin vetäytyen kauemmas. " Kai kun pitää sun perässäsi juosta." Tom naurahti. " Mitäs juokset." hymähdin hymyillen. " Tämän takia." Tom virnisti vetäen mut uuteen, pitkään suudelmaan, hellästi, vahvoilla käsivarsillaan. " Hyvää joulua." Tom kuiskasi mun korvaan. " Hyvää joulua."

I love you, please say,
you love me too, these three words.
They could change our lives forever,
and I promise you that we will always be together,
till the end of time.



[ Hyvää joulua! Päätin kokeilla ihan huvin vuoksi tehdä One Shottia ensimmäistä kertaa, ja tälläinen siitä tuli. :DD Se on varsin pitkä One Shotti, mutta ei kait se lukunautintoa haittaa. ^^ Tälläisiä One Shotteja saatan ruveta kirjoittelemaan enemmänkin varsinaisen tarinan ohella, jos te vain haluatte, ja luette niitä ( eikä kommentointiakaan unohdeta!! ) Mitä mieltä olette? ]