Moi vaan.

Jokanenhan mun lukijoist tietää, ett oon Tokio Hotel fani? Nii, eli se tarkottaa sitä, ett myös mä oon yks niist, joka haluis ees kerran nähä Tokio Hotelin jätkät, ja mä oon myös yks niist, joka haluis olla tyttöystävä, rakas, tärkee jollekulle niist. Ja mä, mä haluisin olla Tomin, tai Billin kanss, sama se kenen kanss, kaikki on yhtä ihanii.
Meill on jotain yhteistäkin kaksosten kanss, meill kolmell. Kaksoset on syntyny 01.09, mä oon 01.06.
Se on mun mielest aikamoinen sattuma, vaikka te saatatte ajatella muuta. Se on yks yhteinen asia sen lisäks, ett meill on sama musamaku. Mä pidän rockist, räpist ja hip-hopist. Ja onhan toki muitaki yhteisii asioit, mutt en jaksa luetell niit täss.
Vaikk oonki -94 tyttö, mä ajattelen, ett mull ois mahiksii niihin, siis tarkotan nyt, ett ikäero ei oo mun mielest suuri. Ikäeron perustell siis tarkotin ett vois olla mahiksii, en muute.

Mut tänään.. Mä tajusin asian, joka satuttaa, joka on tosi asia. Se tapahtuu, ennemmin tai myöhemmin. Musta tuntuu kauheelta ajatella, ett Billill, tai Tomill, ois tyttöystävä, jota ne rakastaa, ja se tyttö sitä. Tuntuu kauheelt ajatella, ett se tyttö on joku muu kuin ite. Jokanen sen tietää, ett ennemmin tai myöhemmin, niillä on tyttöystävä, SAKSALAINEN tyttö, ja se on mun perusteell 90% arvelull (entinen) fani. Mä en haluu ajatella, ett niill on tyttö, jota ne rakastaa koko sydämestään, mutt meidän on totuttava siihen ajatukseen, ett niin käy viell.
Meidän jokasen fanin, joka haluis omistaa Tokio Hotelin jätkist jonkun, on tajuttava, ett me ei voida mitenkään saada niit. Ajatelkaa tätä oikeesti, järjell.
Tokio Hotelin tyypit löytää viell sen oman rakkautensa, joka tulee vastaan jossian vaiheess, ku ne on vaikka kävelyllä Saksass puistoss. Ne törmää siell ihanaan tyttöön, ja rakastuu silmittömästi.
Vaikk kaikki niist ei uskokkaan rakkautta ensi silmäyksell- juttuun, niin varmasti ne tuntee jotain vetoo sitä tyttöö kohtaan heti ekall kerrall, kenet tapaavatkaan elämässää. Ne on sentään jo yli 18.vuotiait, ne löytää varmasti koht sen elämänsä rakkauden, ja ne perustaa PERHEEN sen tytön kanss ajallaan.
Jos me ei nyt tajuta tätä, me saadaan viell ite aikuisina itkee sitä ett niill on vauva/vauvoja jonkun toisen kanss, kuin meidän ittemme, ja meill ei oo ektään, ku me ollaan elätelty epätoivosii haaveit niit kohtaan..

Mä en tarkota, ett jättäsin niiden fanittamisen tähän. En mä siihen pystyss, mutt mä ite ainakin yritän nyt tottuu siihen, ett mä en voi saada niit ikinä.
Tän takii, ficci New Life, ei jatku varmaankaan päivään ainakaan. Saa nähdä, tarkkailkaa silti blogia, milloin osii ilmestyy.
Älkää laittako kommenttei, miss oisitte vihasii ym. Jokainenhan saa haaveilla, mutt mä ono luopunu siit, ett musta ja jostakin TH'n jätkäst tulis jotain.

Nähään,

Janika.