Yllätys:

Hätkähdin aamulla, kun hoitaja tuli huoneeseen pudottaen tarjottimen. Pomppasin pystyyn istumaan, ja samalla tönäisin Tomin alas sängyltä. Katsoin hoitajaa, ja loin kasvoilleni hymyn.. "Eh..."mumisin hiljaa, ja muistin taas Tomin ja katsoin häntä. Vein jalkani vuoteen ylitse ja autoin Tomin ylös, hänen hieroen päätään.. " Kiitti vain Bill.." Tom mumisi minulle.. "Anteeksi.." sanoin hiljaa ja laskin katseeni lattiaan hänestä, katsoen sitten hoitajaa, joka siivosi ruokia lattialta.

Lopulta he toivat minulle uuden annoksen ruokaa ja sen jälkeen sain lähteä kotiin. Vaihdoin sairaalavaatteeni omiin vaatteisiini, ja se tuntui hiukan epämiellyttävältä Tomin tapittaessa koko ajan.
" Lähdetääs sitten." sanoin Tomille, ja hän otti minua kädestä. Hymyilin hänelle. Kävelimme kerroksen rauhassa portaita pitkin alas, mutta yllättäen Tom vetäisikin minut sairaalan vessaan. Hän painoi minut seinää vasten ja inahdin hiljaa kivusta. " Muista kylkeni.." vaikeroin hänelle kivun seasta.. "Anteeksi.." Tom sanoi hiljaa, suudellen sitten kaulaani. Hymy palasi nopeasti kasvoilleni ja kaarroin kaulaani sulkien silmäni. Nautin Tomin läheisyydestä, tunsin hänet ihollani. Halusin hänet itselleni, vain minulle.
Käänsin hänen kasvonsa omiani kohden, ja katsoin häntä hymyillen hänen ruskeisiin, suklaisiin silmiin. Katsoin Tomin tutkailevia silmiä, pilkettä hänen silmäkulmassaan, iloa ja onnellisuutta, sekä hymyä hänen huulillaan, niillä pehmeillä, kosteilla huulilla, koreili kiiltävä huulikoru, joka korosti hyvin huulien täyteläisyyttä. Vein terveen käteni hänen niskallensa ja vedin hänen kasvonsa lähemmäksi omiani, ja suutelin häntä pitkään, hartaasti, lempeästi. Tunsin Tomin käsien menevän hiljakseen ympärilleni varovasti, hellävaroen kylkeäni. Tom suuteli minua omalla ihanalla tavallaan, jota olin jo kaivannut niinä aikoina, kun Tom oli ollut poispäin vetäytyvä.

" MITÄ HEMMETTIÄ TÄÄLLÄ TAPAHTUU?!" kuului yllättäen huuto ovelta ja säpsähdin työntäen Tomia kauemmas hieman. Katsoin silmät laajentuneina ovelle, ja nielaisin..
"I-isä....." mumisin hiljaa tarttuen Tomin kädestä.. Vein katseeni Tomiin, jonka ilme oli selvästi synkentynyt. Hänen silmissään ei enää ollut sitä äskeistä iloa, joka vielä oli kytenyt hänen ruskeissa silmissään suudellessamme. " Tom..." sanoin hiljaa hänelle, ja hän vilkaisi minuun. Säikähdin todellakin hänen ilmettään, ja vein katseeni isäämme. " M-mitä teet täällä?" kysyin häneltä varovasti. " Kuulin äidiltänne onnetomuudestasi, Bill. Ajattelin tulla käymään luonasi, mutta nähtävästi sinulla onkin parempaa tekemistä oman Veljesi kanssa." isämme sanoin, ja nielaisin. " Entä sitten?" Tom tokaisi synkästi. Katsahdin häneen hiljaisena. " En hyväksy omien jälkeläisteni välistä suhdetta. Siitä ei tule mitään." isä kähisi meille, ja katsoin häntä. " Pah. Ja minä en sinua kuuntele. Mennään Bill." Tom sanoi lähtien vetämään minua kädestä isämme ohitse. Katsoin isääni silmiin kävellessäni Tomin perässä hänen ohitseen, eikä niissäkään todellakaan palanut iloa hänen näkemästään.

Lähdimme Tomin kanssa nopeasti, ja tilasimme taksin sairaalan pihalle. Nousimme taksiin sen tultua, ja katselin hiljaisena matkaa auton ikkunasta.. Mietin isäämme... Mahtaisiko hän estää jollain tavalla suhteemme Tomin kanssa.. Kurtistin kulmiani. Miten hän nyt vasta sai tietää suhteestamme? Eikö hän ollut lukenut lehtiä? Suhteestammehan oli tiedotettu varmaan jokaisessa lehdessä, mikä maassa ilmestyi.
Huokaisin. " Hei.. Mikä on?" Tom kysyi hiljaa minulta.. " Ei mikään. Mietin vain isää.. Eikö hän todellakaan tiennyt aikaisemmin meistä.." mutisin hiljaa Tomille, ja vein katseeni häneen. Tunsin hänen tarkkailevan silmiäni, ja katsoin häntä hänen silmiinsä. Silmissäni ei ollut iloa, onnea, ei mitään. Vain pettymystä, epätoivoa.. Kuulin Tomin huokaisevan murahtaen hiljaa. " En tiedä.. Mutta en halua ajatella häntä ollenkaan." Tom mutisi minulle. Huokaisin uudestaan, ja Tom maksoi kyytimme, kun minulla ei olult rahaa mukana. Nousimme autosta ja kävelimme ovelle, Gustavin ja Georgin ollessa vastassa meitä. " Mukava nähdä sinua taas Bill." Gustav sanoi ja taputti minua olalle hymyillen. " Samoin Gustav hyvä." sanoin naurahtaen hiljaa, ja katsoin Georgkia. Hymyilin hänelle, ja hän minulle. " Onneksi selvisit. Bändi ei olisi mitään ilman sinua. " hän sanoi, ja se sai hymyn nousemaan entistä leveämmäksi kasvoilleni. " Kiitos Georg." sanoin ja halasin häntä varovasti. Naurahdimme lopuksi ja menimme sisälle.

Kävelin yläkertaan huoneeseeni, pysähtyen keskelle huonetta. Henkäisin syvään. " Kiitos.. "Kuiskasin hiljaa huoneeseeni, ja suljin silmäni. Aukaisin ne pian, ja säikähdin. Tom seisoi edessäni, hymyillen viattomasti. " Törkimys." huudahdin ja läpsäisin Tomia kasvoille. "Au! Mitä minä taas tein?" Tom mutisi mulkoillen minua. " Älä säikyttele!" sanoin hänelle, ja ilmeeni hellentyi lopulta, huomatessani Tomin poskessa kämmeneni jäljen. "Anteeksi.." sanoin hiljaa, ja otin askeleen lähemmäs Tomia, painaen pääni hänen olkapäälleen, ja suljin silmäni.
" Ei se mitään.. Anteeksi kun säikäytin.." Tom sanoi minulle hiljaa,  ja hän vei kätensä ympärilleni tiukasti, mutta samalla hellästi. Huokaisin syvään onnesta, pieni hymy koreillen huulillani. Tom syleili minua pitkään käsivarsillaan, ja lopulta nostin pääni hänen olkapäältään ja katsoin häntä hymyillen. Tunsin kuinka jäin hänen katseensa vangiksi. Hänen ruskeat, kauniit silmänsä vangitsivat minut täysin sisäänsä. Se lempeä katse hänen silmissään, täynnä onnea, rakkautta, toivoa, uskoa tulevaan.
Tunsin hänen huuliensa hipovan omiani, ja suljin taas silmäni, painaen huuleni hänen huuliinsa. Suutelin häntä pitkään, rakastavasti, pehmeästi. Suutelin häntä, vetäen häntä samalla toisellä kädellä hänen paidastaan ovelle päin. Potkaisin oven jalallani kiinni, ja työnsin hänet sitten sängylleni. Kaadoin hänet siihen, ja virnuilin hänelle. Istuin hänen vatsallensa, ja katselin hänen hymyileviä silmiään, huuliaan. Leikittelin hänen huuliensa kanssa, koskettelin niitä sormillani.
Tom yritti hellästi näykkäisti sormeani, ja naurahdin hänelle. Laskin käteni hänen rinnallensa, ja tunsin hänen sydämen sykkeensä, kiihtyneet sellaiset. Hymyilin Tomille hellästi, ja hän vastasi hymyyni, katsellen silmiäni. Sivelin kädelläni hänen rintakehäänsä, ja kumarruin hänen kasvojensa ylle, ja suutelin hänen kaulaansa. Painoin hänen kaulallensa helliä, pitkiä suudelmia. Jotkut hieman rajumpia kuin toiset.
Vilkaisin Tomiin silmäkulmastani virnistäen. Hän oli sulkenut silmänsä, ja puri huultaan kevyesti. Suutelin Tomin kaulaa, ja kohta aloin tekemään hänelle fritsua huomaamattomasti. Tein sitä rauhassa, Tomin hiljalleen tajuten tekemäni. Nostin kasvoni lopulta hänen kaulaltaa, ja virnistin hänelle kevyesti. Katsoin kun Tom kosketti kädellään kohtaa, johon tein fritsuni. " Nyt olet vain minun. Yksin minun." sanoin Tomille hymyillen ja hän naurahti.
Toin kasvoni lähelle hänen omiaan, ja olin suutelivinani häntä, kun veinkin kasvoni nopeasti pois. Kiusasin Tomia tahallani, ja tein saman useaan otteeseen, Tomin epätoivoisesti yrittäen saada otetta huulistani. Naurahdin hänelle, ja lopulta annoin olla. Toin kasvoni hänen omiensa lähelle, ja painoin huuleni hänen huulillensa,
juuri kun joku tuli sisään. Ja se joku, oli isämme.

1459977.jpg