Mitä tapahtuu tämän jälkeen:

Katsoin Georgia ja Gustavia silmät suurentuneina, suu lievästi loksahtaen auki.
" Siis... siis... te hyväksytte suhteemme?" takeltelin heille ällistyneenä, vilkaisten Tomiin, jonka kasvoilla paistoi leveä hymy.
" Emmehän me voi estää teitä, jos kerran olette niin rakastuneita. Voimme vain toivottaa onnea." Georg sanoi Gustavin nyökytellen.
" Kiitos.." sanoin hiljaa heille, onnellisempana kuin koskaan ennen. Hyppäsin Tomin syliin halaten häntä, nyt kun sain tehdä niin muidenkin nähden.
Kuulin Tomin naurahtavan ja kiittävän Georgia ja Gustavia onnessaan, tunsin hänen kädet ympärilläni halaten minua.

Tuntui kuin olisin valmis kertomaan sen koko maailmalle. Mutta en tiennyt sitä varmaksi kuitenkaan. Seuraavaksi puhelimeni soi.
Managerimme soitti.

" Hei, ai. Kyllä se kai sopii, odotas kysyn muilta." sanoin miehelle ja laskin puhelimen hetkeksi korvaltani. " Managerimme kysyy kävisikö lehti haastattelu huomiseksi 16.00?" kysyin toisilta, katsoen heitä hymyillen. Kuuntelin ja katsoin heitä kun he hetken tuumivat asiaa, lopulta suostuen. " Kyllä se käy. Nähdään sitten. Hei." sanoin puhelimeen sulkien sen ja laskin puhelimen pöydälle.
Lähdin olohuoneeseen ja istuin sohvalle, aukaisten telkkarin. Selailin kanavia läpi tuttuun vanhaan tapaani. Vilkaisin Georgiin, joka sanoi menevänsä nukkumaan hetkeksi huoneeseensa. Gustav sanoi menevänsä kävelylle hetkeksi. Nyökkäsin hänelle hymyillen, ja siirsin katseeni Tomiin, ja istui keittiön tuolilla, ja katsoi minuun hymyillen. Hymyilin hänelle takaisin ja katsoin häneen, kun hän käveli luokseni, istuen viereeni.
Kävin hiljaa hänen kainaloonsa istumaan, laskien toisen käteni hänen reidellensä.
Tuntui ihanalta, kun Tom kietoi toisen kätensä hartioideni ympäri, vetäen minua vielä lähemmäs itseään.
Hymyilin itsekseni, liikutellen hiljaa kättäni Tomin reidellä.. Selailin kanavia, ja lopulta jätin jonkin kanvan päälle, mistä tuli elokuva.

Käperryin Tomin kainaloon hyvään asentoon, ja rentouduin. Suljin hetkeksi silmäni.
Hiljalleen tunsin, kuinka Tom painoi suukon kaulalleni. Toisenkin. Ja kolmannen. ja  lisää vain. Hymy kohosi huulilleni, ja aukaisin silmäni.
Käänsin kasvoni enemmän Tomin kasvoja päin, ja nousin istumaan paremmin. Otin Tomin paidasta kiinni rinnan kohalta ja vedin hänet lähemmäs itseäni virnistäen.
Kiusasin häntä tahallani. Kun hän yritti suudella minua, väistin tarkoituksella. Aina vain uudestaan. Lopulta, suutelin häntä itse. Se suudelma kesti pitkään, hyvin pitkään, ja se oli hyvin hellä.
Nautin siitä. Niinkuin olin nauttinut kaikista aijemmistakin suudelmista. Sydämeni hakkasi rinnassa. En voinut vieläkään uskoa tätä todeksi.

Tunsin kuinka Tom kaatoi minut sohvalle, käyden itse päälleni. Vedin häntä lähemmäs ja lähemmäs vain, koko ajan, tyytymättä siihen läheisyyteen, minkä olin jo hänen kanssaan saanut. Vein kädet hänen ympärilleen ja suutelin häntä kiihkeästi, antautuen täysillä mukaan suudelmaan, siihen hetkeen.
Kuljetin käsiäni hänen selällään, lopulta vieden ne paidan alle. Halusin tuntea hänen paljaan ihonsa omaani vasten, nytten. En voinut odottaa hetkeäkään.
Vedin Tomin paidan pois, pudottaen sen lattialle. Sivelin hänen paljasta kehoaan käsilläni, painaen suukon hänen rinnallensa. Vedin hänet sitten lähemmäs, kuljettaen käteni hänen lapaluidensa kohdalle.
" Olet seksikäs." kuiskasin hiljaa Tomin korvaan virnistäen, kuullen Tomin naurahtavan pienesti.
Tunsin Tomin käsien kuljeskelevan ympäri vartaloani, lopulta ne eksyivät paidan helmalle, ja vetivät paitani pois. Vilkaisin paitaani, joka lensi mytyksi lattialle, naurahdin. Siirsin onnesta säteilevän katseeni Tomiin, ja silmäilin hänen sopivasti treenattua vartaloaan hymyillen. Laskin käsiäni hänen selkäänsä pitkin alaspäin, samalla nauttien Tomin suudelmista kaulallani.
Kuljetin käteni Tomin housujen ylle, pysäyttäen ne hänen takamukselleen. Puristin siitä kevyesti. Kuulin Tomin inahtavan pienesti, ja virnistin hänelle suloisesti.
Tunsin Tomin huulet taas omillani, ja annoin hänen kielensä tunekutua taas suuhuni. Etsin omalla kielelläni Tomin kielen, ja koskettelin sitä.

Vietimme Tomin kanssa ihanan hetken sohvalla, ja se jäi muistoihini pysyvästi. En unohda sitä hetkeä koskaan. Katselen Tomia hiljaa hymyillen, kun hän nukkuu sohvalla. Silittelen hänen poskeaan hymyillen kädelläni. Painan suukon hänen poskellensa. " Minun omani... rakkaani... En luovu sinusta... En koskaan.." kuiskasin Tomin korvaan, ja hymyilin hellästi hänelle, vaikka hän ei sitä nähnytkään..
Jäin haaveilemaan omiin ajatuksiini...
1459992.jpg