Anteeksiannon kyky:

Olin nukahtanut illalla Tomin lämpimään, hellään syliin, ja hän oli laskenut minut vuoteellensa ja laittanut peiton ylleni, ja käynyt itse nukkumaan vierelleni.
Hän oli käpertynyt peiton alle kanssani, käsi varovasti ympärilläni, pää niskaani painettuna.
Kun heräsin aamulla, myöhään - taas, Tom ei kuitenkaan enää ollut vierelläni.
Nousin istumaan pörhöttäen hiuksiani ja katselin ympärilleni. "Tom?" mumisin hiljaa ja laskin jalkani alas vuoteelta ja nousin. Raahustin huoneeseeni peilille ja katsoin poskeani. Turvotus oli hieman laskenut, mutta se oli ihan mustelmilla. Huokaisin ja kosketin sitä, ei se kovin kipeä ollut ainakaan.
Kävelin sitten alakertaan, ja menin olohuoneeseen. " Huomenta." sanoin Georgille ja Gustaville hymyillen, ja istahdin sohvalle. " Huomenta Bill." Georg sanoi hymyillen lämpimästi ja Gustav nyökkäsi minulle. Katsahdin ympärilleni. " Missäs Tom on?" kysyin heiltä ja katsoin heitä silmiin odottavasti.
Georg hiljeni yllättäen. Gustav katsoi minuun hiljaa. Katsoin Gustavia silmiin, ja odotin. Hiljalleen epäilys alkoi tulla mieleeni. "Ei kai vain.. Älkää vain sanoko että hän lähti etsimään isäämme?!" huudahdin, enkä huomannut nousseeni seisomaan. Katsoin heitä hengittäen kiivaasti. " Tom pyysi, että emme kertoisi, mutta... En halua valhedella.. Joo.. Hän lähti etsimään isäänne.." Georg sanoi hiljaa, luoden pahoittelevan katseen minuun. " Hemmetti! Saakelin Tom." Murahdin ja marssin keittiöön. Otin kaapista mukin itselleni ja aloin keittää teetä. " Siellä on vielä puuroa - jos siis maistuu.." Gustav huikkasi olohuoneesta. " Okei, kiitti." vastasin ja ongin lautasen kaapista ja mätin yhdellä kädellä puuroa lautaselle. Se oli jo hieman jäähtynyttä, mutta söin sen silti teen kanssa.

Tallustin lopulta yläkertaan, ja vaihdoin vaatteeni. - tai ainakin yritin. Ei siitä meinannut mitään tulla. Taistelin pitkään paitani kanssa, kun kipsattu käteni esti hankalasti sen riisumista, eikä tilannetta yhtään auttanut katkenneet kylkiluut. Lopulta, kun vihdoin sain paitani pois, mieleni teki lähteä suihkuun, mutta enhän minä voinut kipsi kädessä. Olo tuntui likaiselta,kun en ollut peseytynyt moneen päivään.
Päätin kuitenkin, että kävisin suihkussa vaikka pakolla. Raahustin kylpyhuoneeseen ja seuraavaksi aloin riisua housujani. Tilanne ei ollut yhtä vaikea kuin paidan riisuminen, ja housujen heittoon meni vähemmän aikaa. Astelin suihkun luokse, ja aukaisin sen varovasti. Kastelin pääni ja pesin kasvoni. Varoin kastelemasta vasenta kättäni ja rintakehääni. Peseydyin rauhassa, ja aika kului kivasti.

Lopulta peseydyttyäni ja kuviauduttuani olin vaihtanut vaatteeni. Pukeminen teki hankalaa, mutta selvisin siitä kuitenkin. Hain puhelimeni, ja yritin soittaa Tomille, mutta kuulin hänen puhelimen soivan hänen huoneessaan. Ei auttanut. Olin huolissani Tomista, ja samalla raivoissani hänelle. - Hän lupasi että ei mene sinne! Hän petti minut! - ajattelin kiivaana, ja huokaisin. Vedin sormeni hiusteni lävitse taakse, ja lopuksi pörhötin hiuksiani. Kiersin kehää huoneessani, ja lopulta menin alakertaan muiden seuraksi.
Katsoimme televisiosta jotain ohjelmaa, joka ei vaikuttanut mielestäni kovin kummoiselta. " Monelta hän lähti?" kysyin yllättäen toisilta. " Hän heräsi vähän minun jälkeeni ja lähti melkein heti." Georg sanoi minulle ja nyökkäsin vain hiljaa nyt. Tom oli ollut poissa jo siis 4 tuntia. Nielaisin. Olikohan hän löytänyt isän - ja jos oli, mitähän hän aikoi tehdä.. Ajatus pelotti minua, ja sysäsin sen sivuun haluamatta ajatella sitä enempää.

Kuulin kuinka joku tuli ovesta sisään hiljakseen. Pomppasin ylös ja menin eteiseen valmiina sanomaan suroat sanat Tomille, jos tulija ylipäätään oli Tom. Ja olihan hän. Astelin eteiseen ja katsoin Tomin niskaa pistävästi hänen riisuessa kenkänsä ja takkinsa. Silmäni laajenivat ja järkytyin kun hän kääntyi minua päin.
Tomin kasvoilla - poskissa ja otsassa - oli verisiä naarmuja, ja kasvot olivat mustelmilla.
"Tom! Noi haavat täytyy hoitaa!" sanoin ja tartuin Tomin käsivarteen vetäen häntä keittiöön. " Auauau..." Tom mumisi hiljaa ja pysähdyin keittiössä ja katsoin häntä kummissani. Huomasin sitten hänen käsivartensa viilleltyinä. Suuni loksahti auki.
" Ei..." kuiskaisn hiljaa ja laitoin Tomin istumaan. Kaivoin lääkekaapista vanua, puhdistusaineita ja sidettä.
Hoidin Tomin haavat ja sidoin ne, huolimatta siitä kunika paljon puhdistusaine kirvelikin. Huokaisin ja katsoin Tomia korkeammalla, ollessani kyykyssä hänen edessään maassa. Pudistin päätäni hänelle ja nousin ylös. " Saakelin munapää! Miksi hemmetissä menit etsimään häntä, vaikka kielsin sinua?! Tiesit itsekkin että näin tulisi käymään jos menet hänen luokse! Perhana, todellakin osaat pettää toiset varsin hyvin!" huusin hänelle vihan noustessa taas pintaan ja katsoin häntä ärtyneenä." Eh, Bill! Koska hänen täytyi saada ansionsa mukaan, sent akia mitä hän teki sinulle! Bill etkö.."" Ah, ihan miten vain! Sinun pitää saada aina tahtosi läpi. Anna olla, unohda koko asia!"" En voi unohtaa! Bill, kuuntele minua!" Tom sanoi ja tarttui käsivarteeni. Vilkaisin käteeni ja nostin katseeni Tomiin. " Irti." sanoin Tomille hiljaa, synkästi. Tom katsoi vain minua hiljaa, suoraan silmiin, laskematta irti. " Hemmetti päästä irti jo!" huudahdin ja riuhtaisin itseni irti. Marssin pois keittöstä olohuoneen ohitse, ja mulkaisin Georgia ja Gustavia silmäkulmastani, jotka katsoivat meitä hiljaa.

Marssin huoneeseeni ja kuulin Tomin tulevan perässä. Lämäytin oven suoraan Tomin nenän edestä kiinni. " Bill! Hemmetti annan minun selittää!" Tom huusi oven takaa yrittäen tulla oven läpi. " En! Kuten sanoin jo, anna olla edes kerran!" vastasin hänelle samalla mitalla, ja painoin ovea kehollani, varoen kuitenkin. Tom hiljeni, ja uskalsin antaa oven olla nyt ihan silleensä. " Bill.. Tiedäthän sinä itsekkin sisimmässäsi miksi lähdin hänen peräänsä kiellostasi huolimatta. Tein sen rakkaudesta, Bill. Tein sen rakkautemme puolesta.." Tom sanoi hiljaa oven takaa. En osannut vastata hänelle mitään enää. Kävelin hiljaa pöydälleni, ja sivelin sen pintaa. Kuulin kuinka Tom kokeili oven kahvaa, ja astui lopulta sisään. En katsonut häneen, vaan pidin katseeni lattiassa. Kuulin oven sulkeutuvan.
Tunsin Tomin hengityksen niskassani, ja vilkaisin kevyesti olkani ylitse. Tom seisoi takanani. " Tuoksut hyvälle..." Tom sanoi hiljaa, ja tunsin pian kuinka hän paineli suukkoja kaulalleni hiljakseen. Kaarsin kaulaani sulkien silmäni.
Tunsin hiljalleen Tomin käsien löytävän tiensä ympärilleni ja nostin käteni hänen käsiensä päälle. Pidin kiinni hänen käsistään, ja nautin, antaen vihan vaipua nyt pois syvyyksiin. Käännyin lopulta ympäri ja katsoin hetken Tomia silmiin, ja vedin hänet sitten paidasta lähemmäs, ja painoin huuleni hänen omiinsa.
Suudelma oli hyvin hellä, anteeksi pyytävä, tunteellinen, herkkä, mutta samalla voimakas ja pitkä.
Suutelin Tomin kosteita, pehmeitä huulia vielä hetken verran, ennenkuin irtauduin hänestä. Virnistin hänelle, ja tiesin mitä hän ajatteli. Nyökkäsin hänelle hymyillen. Tietenkin antaisin hänelle anteeksi. Vaikka hän olikin mennyt sinne telomaan itsensä kiellostani huolimatta, oli hänellä ollut siihen paras mahdollinen syy.
Kohotin toista kulmaani yllättäen, kun Tom kävi kaulani kimppuun. Lopulta pieni virneen tapainen hymy kohosi huulilleni. Pysyin paikallani sen ajan, kuin Tom tarvitsi fritsun tekoon.
Lopulta hän kohotti suloisen virneensä ja tuikkivat silmänsä minuun, ja naurahdin hänelle pienesti. Tartuin hänen lippiksensä lippaan ja vedin sen pois ja viskasin vuoteelle. Seuraavaksi tartuin otsanauhaan, joka hänellä oli sen alla. Otin senkin pois, ja katselin koko ajan Tomin silmiä. Seuraavaksi käteni eksyi hänen ponnarillensa, jolla än oli sitonut rastansa, ja otin senkin pois. Hymyilin hänelle hellyyttävästi, ja suutelin häntä taas. Annoin käteni liukua ensin hänen paitansa alle, lopulta se meni hänen housujensa takataskulle, takamuksen kohdalle. Tunsin Tomin kädet ympärilläni hetkessä, ja pian nekin olivat farkkujeni takataskuissa. Virnistin välistä suudellessani häntä, ja hän minua.

Vedin hänen paitaansa lopulta pois toisella kädelläni, ja hän auttoi hiukan toimiani vetäen paitansa pois. Painauduin häneen takaisin ja vein käteni hänen ympärillensä, ja vedin hänet itseäni vasten enemmän. Tom painoi huulensa omilleni ja vastasin suudelmaan onnessani, lempeästi. " Äh, murhaan tän kipsin kun pääsen siitä eroon." murahdin kesken suudelman. " Jep. Se estää minua pääsemästä tarpeeksi lähelle sinua." Tom sanoi vetäen minut jo seuraavaan suudelmaan.
Suutelin häntä, tunnelma ja hetki kohoten koko ajan kiihkeämmäksi ja intohimoisemmaksi.
Suudelmamme oli kohonnut tunnelman myötä samanlaiseksi, ja pian meidät saattoikin löytää huoneeni vuoteesta peiton alta, alastomina.
Tom suuteli kaulaani taas, hiljalleen lipuen alemmas. Tunsin hänet jo pian suutelemassa vatsaani, ja hipuen vain alemmas. Vartaloni jännittyi hieman, mutta tiesin että ei ollut syytä, ja annoin itseni rentoutua taas. Tiesin olevani valmis tähän, ja annoin hänen jatkaa toimiaan.
Se tuntui niin mahtavalta, kun hän hoiteli minua.
Hiljalleen hän nousi takaisin ylös, ja suuteli minua taas. Sitten Tom irtautui ja katsoi minua lähes vakavana. " Haluakto varmasti tätä?" hän kysyi minulta ja nyökkäsin hänelle. " Olen olen. Piru vain, että tunnen oloni niin naiseksi." vastasin hänelle virnistäen ja hän naurahti, mutta vedin hänet taas uuteen suudelmaan.

Tunsin hänen sydämen sykkeensä, jokaisen liikkeensä itsessäni. Nautin hetkestä, ja purin huultani. Pian vedin hänet taas uuteen suudelmaan, ja suutelin häntä kiihkeästi, intohimoisesti, rakastavasti.
Tunsin Tomin nytkähtävän pienesti.
Tom vaipui hellästi vierelleni, ja vedimme peittoa yllemme.
Käperryin hänen kainaloonsa illan mittaan, ja nukahdin syvään, mutta herkkään uneen.