"Mitä mä oon tehny!?" parkasin nostaen kädet poskille. Vedin ne hitaasti alas.
" Ei.. " mutisin pudistaen päätäni.
Miks mä menin pitää hauskaa Billin kanss? Mun piti sanoo sille, ett mä en pidä siitä siinä mielessä. Nyt se on käsittäny kaiken väärin, ku mä oon antanu ymmärtää niin.. Voi Luoja..
Vaihdoin ruskea-puna-valko-raidalliset bikinit ylleni ja nappasin pyyhkeen mukaani. Laitoin aurinkolasit päähän ja otin aurinkorasvan ja lähin huoneesta.
Koputin Petrin, isän ja Lilyn huoneeseen. Virnistin itsekseni. Saivat nukkua kolmestaan samassa huoneessa, kun mulla oli täysin oma.
"Kas, oletko lähdössä altaalle?" isä kysy ovella. " Juu, ajattelin kysyy lähettekö mukaan?" kysyin kallistaen päätäni. " Kysy heiltä." isä sano kävellen huoneeseen ja menin sen perässä sulkien oven mukanani. " Lähettekö uimaan?" kysyin kattoen Petriä, joka naputteli GameBoytaan käsissään, ja Lilyä, joka luki kirjaa. " Joo. Tietty." Lily vastas heti ja Petri jäi empimään. " Mä tuun kohta perästä, menkää te jo." se vastas lopulta. Nyökkäsin ja odotin hetken Lilyä kun se vaihtoi omat punaiset bikininsä.
Lähdin alas Lilyn kanssa, ja varattiin pari tuolia altaan vierestä jättämällä pyyhkeet ja aurinkorasvan niille.
Lily pulikoi matalemmassa päässä allasta, mä syvemmällä. Sukelsin veteen ja uin Lilyä kohti. Nappasin sitä vyötäisiltä ja kutitin.
Lily rupes kutisemaan ja alko nauramaan. Hymyilin ja nousin pintaan naurahtaen.
Vilkasin sivusilmällä jotain mummoa, joka pudisteli päätään ja lähti pois altaalta. Hymähin ja kiljahin Lilyn käydessä mun kimppuun, ja sukelsin nauraen sitä karkuun.
Uin altaan toiseen päähän, ja Lily uskalsi tulla peräss. Pysähyin pinnalle ja nousin katsomaan sisartani.
Lily uiskenteli varovasti syvemmällä, jossa sen jalat ei yltäny edes pohjaan. Hymyilin vain hiljaa, ja huomasin Petrin tulevan takaa. Virnistin itsekseni, ja samassa Petri nappas Lilyn kiinni ja pyöritti ympäri.
Lily kiljahti, mutt alko nauramaan hulluna. Petrikin nauro, ja katoin niitä hymyillen.
Mä en ookkaan tajunnu ennen, miten onnekas mä oikeastaan oon. Mulla on Petri ja Lily, jotka tukee mua, jotka saa mut nauramaan. Toisinku Ani, sillä ei oo sisaruksia, mutt sillä on molemmat vanhemmat.. Mulla ei.. Mua odottaa ihanin poika ikinä kotona, ja mä tiedän, ett se on mulle se oikea. Hetkinen... Mutt.. Mitä tää on..? Miks mä tunnen halua nähä Bill? Ei.. Mä vaan kuvittelen, siinä kaikki.
Nousin altaasta ja kävelin tuolille, jossa mun pyyhe oli ja nostin sen käsiini, ja kuivailin itseäni. Kävin lopulta makaamaan tuolille ja suljin silmäni.
Annoin auringon kuivattaa hiuksiani ja vartaloani. " Heidi, tuu mukaan!" kuulin Petrin jo pian huutavan. Nostin päätäni ja katoin niitä aurinkolasieni takaa.
" Mihin?" kysyin kummastuneena. Petri katto mua virne naamallaan, salaperäsenä. " Vesisotaan." Lily paljasti just ku Petri aukas suunsa. Petri vilkas Lilyä murhaavasti, ja Lily ui kiljuen karkuun. " Heii, älkää kiljuko. Saamme vielä valitukset." toruin toisia ja laskin pääni vaipuen hetkeksi ajatuksiini.

Mun täytyy oikeesti tavata Bill vielä. Sit mä en tapaa sitä enää. Miten tää voi olla edes mahdollist? Mä oon ihan tavallinen tyttö, Suomesta. Bill taas, no, se on kuuluisa ympäri maata bändinsä kanssa, ja se puolestaan on Saksasta.
Marcos... Marcos on hauska ja ihana ja tumma ja.. Ähh. Niin, Marcos on myös Suomesta. Ja mä tiedän ett mä kuulun Marcosin kanssa yhteen, nyt kun sekin on viimein kiinnostunu musta.
"Moih." kuulin tutun äänen takaani, ja huomasin ku Tom, Georg, Bill ja Gustav istu aurinkotuoleille lähelle mua. " Ah, moi." sanoin ja vilkasin Petriä ja Lilyä kuullessani huutoa. " Petrii, älä kiusaa Lilyä." huudahin altaalle ja katoin sit 'vieraitani'. Huomasin niitten vilkasevan toisiaan kummastuneina. " Petri kiusaa aina Lilyä." selitin niin ett pojat ymmärtäs.
" Mitäs te täällä?" kysyin sitten ja kallistin päätäni. " Oltiin täss ohikulkumatkalla ja aateltiin käydä tervehtii ku nähtiin sut." Gustav sano. Yllätyin hieman ku se edes avas suutansa, mutt nyökkäsin kuitenkin sit. " Okei." vastasin.
Äkisti kiljahti taas, ja huokasin pudistellen päätäni. Katoin Lilyn suuntaan, ja se katto Tokio Hotelin poikiin suu auki. Pojat vilkutti sille, ja Lily ihan innoissaan takasin. Petri taas näytti pyörittelevän silmiään, mutt nyökkäs tervehdykseksi lopulta pojille. " Joten, täss on sun perhe?" Tom kysähti. Katsahin siihen. "Joo, isä on kyllä tuolla sisällä." sanoin viitaten kädelläni nopeesti hotellia päin. Katsahdin Billiä, ja jotenkin vaan hymy nous mun kasvoille, ja niin myös Billin. Georg näytti kattelevan vuoronperään mua ja Billiä. " Wouu, tässä on nyt jotain mätää. " se tuhahti. " Tai ei nyt mitään mätää välttämättä." se korjas nopeesti. " Tääh?" kysyin ihan hölmönä kattoen sitä. " No te kaks." Georg sano nyökäten mua päin ja tönäs Billiä. Tomkin näytti kiinnostuvan pikku hiljaa aiheesta. "Onko Bill poika rakastunu?" Tom kiusotteli. " Turpa kii." Bill murahti. Mä en osannu sanoo mitään, vaan katoin Billiä ihan hiljasena. Bill kohautti vaan olkapäitään mulle. En kommentoinu mitenkään asiaa toisille, eikä Billkään. Katoin vaan sisaruksiani altaalla.
"Jospa me lähetään nyt." Tom mutis lopuks nousten jo ylös ja lähti sitten jo menemään heilauttaen kättään mulle. Katsahin hölmönä niitä kun ne nous ja lähti Tomin perään.
Bill vetäs jotain sujuvasti saksaksi niille ja jäi vielä istumaan. Katoin siihen kallistaen päätäni. "Ömmh.." Bill mumahti hierasten niskaansa.. " Bill, kun tuota.." alotin ite kattoen syliini, mutt kun nostin katseeni siihen, sen tummiin ja sulosiin silmiin, mä en taaskaan voinu vaan sanoo sitä. "Ei mitään.." sanoinkin ja laskin katseeni lopulta takas alas.
Meillä oli vaan pitkään hiljasta, eikä me sanottu mitään.. Istuttiin vaan.
Otin lopulta aurinkorasvan ja aloin levitellä sitä käsivarsiin, ku ei muutakaan ollu. Huomasin Billin kahtovan mua hiljaa. " Sä palat selästä." Bill mumis hiljaa. " Niin.. On vähän hankalampi laittaa selkään, nii se palaa aina. Ja noilta ei apua heru." sanoin nyökäten sisaruksiani kohden. "Mm.. " Bill mumahti, enkä edes ollu huomannu sen siirtyneen mun taakse. " Anna mun." Bill sano hellästi. Epäröin hetken, mutt kun Bill kahto mua silleen, en mä voinu kieltäytyy enää. Annoin sille rasvaa käsiin, ja käänsin sit katseeni altaalle. Tunsin miten Billin kädet liikku hitaasti, hellästi hieroen mun selällä, satuttamatta. Mun olo ei tullu yhtään epämiellyttäväksi, enkä tuntenut Billin kosketusta mitenkään hipelöivänä tai pervona.
Se tuntu vaan pehmeältä ja hellältä hieronnalta, joka sai mut rentoutumaan. Tunsin Billin kädet pian alaselällä ja hieman kyljillä.
Bill... Sä oot niin erikoinen, mutt hauska, hellä, huolehtivainen, luotettava.. Se kuka sit joskus saakaan sut, tulee onnelliseks saadessaan sunlaisen miehen itelleen. Sen pitää pitää susta sit tiukasti kiinni.
Aukasin silmäni, ja vilkasin olkani yli Billiä. Hymyilin pienesti sille, ja Bill vastas mun hymyyn omallaan."Kiitti." kuiskasin hiljaa kattoen Billiä silmiin. " Älkää viittikö, rupee oksettaa." Petri tuhahti kävellessään ohi. Vilkasin sitä, ja Bill katto kummastuneena Petriä. " Oo kuin et oiskaan kuullu. On parempi ettet ymmärtäny tota." sanoin ja hymyilin hellästi Billille, joka vaan nyökkäs lopuks.
Käännyin lopulta Billiä päin, ja vilkasin Lilyäkin joka meni ohi lopulta. Huokasin raskaasti, ja nostin sit katseeni Billiin. Tutkailin sen lähes mustia silmiä hiljaisena. " Kun tuota.." alotin, mutt Bill.. Bill vaijenti mut hellästi suudelmalla.
Painoin silmäni kiinni, ja vastasin suudelmaan hellästi. Billin huulet... Ne oli niin pehmeät ja kosteat, houkuttelevat..
Voi Luoja, mitä mä teen? Suutelen Billiä, joka ei oo Marcos. Ja mähän en edes pidä Billistä siinä mielessä! Ei.. Bill, mä en haluu!
Tyrkkäsin Billin rintakehästä pois ja katoin sitä hämmentyneenä silmiin. " Anteeks.." sanoin nopeesti napaten pyyhkeen ja aurinkorasvan mukaani, ja kiirehdin sisään, tietäen, ett Bill kahto mun perään hölmönä, tietämättä mitä oli tehnyt väärin. - Ei mitään.

Makasin hiljaa hotellin vuoteella, Petrin, isän ja Lilyn huoneessa. Puristin tyynyä nyrkeissäni pääni alla.
Mun pitäs sanoo se Billille eikä aina antaa sen aina-valmiin-koiranpentu-katseen vangita mua! Ärrh, miks sen pitää olla niin sulonen?! -.... Mitä mä just ajattelin...? Bill sulonen, ei Herran Jumala, oonko mä... Oonko mä ihastunu? Ei, en mä voi. Mähän pidän Marcosista! - Vai pidänkö? En mä tiiä! Mä en oo perillä enää yhtään mistään! Miks mä suostuinkaan menee sinne keikalle?!
"Heidi onko jokin vialla?" Petri kysy istahtaen mun vierelle. Vilkasin sitä. " Älkää viittikö, rupee oksettaa." murahin matkien Petriä. Kuulin miten Petri huokas, ja voisin lyödä vetoo ett se pyöräytteli silmiään. " Joojoo, kyllä sä silti voit kertoo." Petri mutis. Vilkasin sitä. " Sä vaan naurat." mutisin hiljaa. " Enkä! Kyllä sä voit luottaa muhun ees ton verran!" Petri huudahti melkein. Huokasin hiljaa. " Okei." mutisin ja käännyin selälleni kyynärpäiden varaan. " Mä en tiiä enää mistään mitään. Bill on vakavasti ihastunu muhun, sen mä oon huomannu. Mutt mä pidän Marcosista! Ja paljon! Ja nyt.. Bill sekottaa mun ajatukset, niin ett mä en osaa sanoo sille ett mä en pidä siitä siinä mielessä." inahin hiljentyen sitten, ja laskin katseeni. " Miks sä sit käyttäydyt sen seurassa siihen tapaan ett pitäsit siitä?" Petri kysähti. Vilkasin sitä. " Enhän." mumisin vastaväitteeks. " Oi kyllä. Sen näkee kaikki." Petri sano nyökytellen päätään. Oonko mä niin.. läpinäkyvä? Oonko mä lätkässä Billiin ilman ett ite tajuun sitä? Katoin Petriä vakavana, huokasin. " Oon kai sit. Mä vaan.. Mä en tiiä mitä mun pitäs tehä." sanoin ihan suoraan. " No, mä en oo ammattilainen näissä asioissa, mutt sun kannattas ottaa selkoo kummasta sä pidät enemmät, ja sit lemppaat vaan toisen." Petri sano. " Mmm.. Sä oot oikeessa.. Mutt en mä voi noin vaan lempata toista." totesin kattoen veljeeni. " Mutt ei sulla voi olla kahta poikaystävääkään." Petri sano nousten ja haki minijääkaapista juotavaa.
Huokasin ja katoin jalkojani.
Kerrankin Petri on oikeessa. Mutt.. Mun on parempi nyt miettii tätä yön yli, ja kattoo huomenna miltä tää näyttää. Mun on pakko päättää, sillä meillä ei oo kuin enää 3 päivää jälellä tätä lomaa. Mutt.. Jos mä valitsisin Billin.. Ei.. Ei siitä mitään tulis. Iskä ei sitä hyväksys ett mulla ois saksalainen poikaystävä, ei vaikka Bill vaikuttas kuinka ihanalta vävypojalta.. Ja.. Billillä on ura parhaimmillaan tällä hetkellä. Se ei voi jättää sitä ja olla mun kanssa.
Niin.. Mutt mä haluun sen.. Ei, mä haluun Marcosin..
Mä en tiiä mitä tekisin..

*

* Taas uusi osa, hieman ajatukset tökki välillä ; aloittaessani tätä osaa, veli tuli pian pyytää pingistä pelaa, no, sinne lähettiin yli 3 tunniks jättäen tarinani ihan kesken koska ajatukset tökki. No, sitten tuli sauna vuoroon, ja sen jälkeen sain tämän loppuun. Ihme tapahtu tänään, ku veli sano toiselle veljelle, ett : " Vähän Janika laukoo hyviä lyöntejä nytten!" olin niin ihmeissäni ett naurahin vaan ;o Mutt joo, takas tähän. Mitä piditte? - Kommentteja ja mielipiteitä, kiitus ;>
Ps. Anteeksi kun tämän tulossa kesti, mutt täälläpäin oli kauheita nettiongelmia(ei päästä meseen, ei aukaise nettisivuja), ja minä riippuvaisena kärsin kauheasti, joten kulutin ajan kirjoittelemalla. :) Niin, ja 2.8 TH-miitti, eka mulla, jännittää! :D*