Moimoih. (:
Tänään sit oli ekat bänditunnit (; Hauskaa oli, vaikk en päässykkään bassoon käsiks, kitaraan vaan. :p
Uus ope on hauska ja mukava, ihan huippu! Tykkäsin kyll myös entisestä..
Ite tuunasin laukkuni Tokio Hotel-maiseksi. Hakaneuloilla laitoin logon, nimen, Georgin nimen ja netistä tulostin ryhmäkuvan, jonka päällystin muovilla(sateessa pysyy kunnossa näin). Nepä kiinnitin sit laukkuun. Viikko menny, ja kukaan ei hauku.
Eivät uskalla sanoo mtn (;
Mutt ei kannata välittää toisist haukkujist, jos en vaikk sanoo paskaks Tokio Hotelia, nii väitä vastaan vaikk ett se ite on paskempi jätkä/pissis. ;D No joo, huono esimerkki.
Köksä on kivaa, ainaki täällä, valinnaisena sekin (;
Ota vaan 3mppuuuux se saksakin, jos pärjäät hyvin muissa. Itellä oli 7.lk ruotsi 10 ja on pitkänä, samoin enkku pitkänä, mutt oli 9. Nyt saksasta tavottelen 10 myös.
Juu, kaiketi sen lyhyenäkin voi ottaa, mutt en tiiä varmaks.
(Kiitti 3mppuuuux ku ilmotit uudesta osasta.)
Mutt omien 2 tunnin kokemuksella sanon saksantunneista, ett kivaa siellä on, ainaki täällä :D Uskon ett muuallakin. Ja näin saa sit tulevaisuudessa paremmin töitä, ku osaa kieliä (:
Tänään ostin t-paidan tukaria varten. Valkea se on ihan normisti, en löytäny muuta hyvää väriä.
Mutta mutta.
Tarinaan.
Osa valmistuu hitaasti, tosi hitaasti. Ajatukset on nyt ihan jumissa, kaikki painaa päälle. Perjantaina kirjotan kuitenki osan loppuun, vaikk alku on vasta valmiina siinä nyt. Hirveesti uusia ideoitakin on jo tähän, nyt vaan tuo hetki tympii, ku Bill ei oo enää Suomessa.
Noo.. Kai se siit.. Tuella ja hetken hiljaisuudella saan varmasti kaiken kuntoon.
Nähdäänpä, toivottavasti jotenki neuvoin teit, ainaki toivon auttaneeni 3mppuuuuxia. (;

- Jebbe.