Heipä taas. :)

Olen saanut tässä mahtavan idean, lukiessani erästä englanninkielistä novellia yhdeltä sivustolta.
Hirveä himoni olisi kirjoittaa novellia englanninkielellä! ^^

Ajattelin, että voisin laittaa päähenkilöiksi Twilightin Bellan ja Edwardin.
Tarinani ei liittyisi juuri ollenkaan itse kirjan/elokuvan kulkuihin ja sen juoneen, muuten kuin että hahmot ovat samat ja pysyvät samoina. Eli Edward olisi yhä vampyyri perheineen ja Bella ihminen, mutta ei tapahtuisi mitään kohtauksia, jotka Stephenie on käyttänyt. En osaa selittää, mutta ei olisi suoraan samoja tapahtumia, vaan oman pääni keksinnön mukaan. :)

Mitä te pitäisitte ajatuksesta? Kai te kykenisitte ymmärtämään tekstiä, tai ainakin suurimman osan siitä.
Lukisitteko ylipäätään tarinaa? ;o

Julkaisisin tarinaani blogspotissa/fanfictionissa, jonne olen kertonut tehneeni blogin myös joskus aikoinaan (en ole kylläkään kirjoitellut sinne mitään) ja se saisi nytten käyttötarkoituksen tälle tarinalle. :)
Jos pitäisitte tarinasta ja ideasta ylipäätään, voisitte kirjoitella kommenttejanne siitä joko ihan sinne blogspottiin/fanfictioniin, tai tänne vuodatukseen, samalla kun kommentoitte Erste Liebeä.
Jos ymmärtäisitte tekstiä hyvin, mutta sitten muutaman sanan kohdalla tulisi ongelma vastaan ettette tiedä mitä se tarkoittaa, voisitte käyttää tätä:

http://www.sanakirja.org/

Helppokäyttöinen sivusto, jossa valitsette vain oikean kielen, minkä sanan haluatte suomentaa tai päinvastoin, kääntää suomesta toiselle kielelle.

Love you,
Jebbe.

ps. Kommentoikaahan Erste Lieben osaan nro.12, jos ette ole jo sitä tehneet. :) Samoin kuin tähän ideaan!