Moikkelis ! :)

Tulin tänne taas vähän ilmoittelemaan asioita ja puhumaan, kertomaan kuulumisia ja kaikkea jännää. :D

Jos nyt aloitan itsestäni (hyvin röyhkeästi).

Tauko on mennyt todella kivasti, leppoisasti. Tai no siitä en tiedä kun kokeita tunki taas ihan älyttömästi ja sanareita ja kaikenlaisia lopputöitä joissain aineissa. Mutta nyt ne ovat ohi, muutama lopputyö/sanari tmv. enää edessä. Jakso vaihtui muutama viikko sitten neljänteen jaksoon, vähän kauhistuttaa taas tämä peruskoulun loppuminen. :s Maaliskuun ensimmäisellä viikolla teemme sitten yhteishaun, tämä tyttö suuntaa sisustussuunnittelijaksi, pitäkää sitten peukkuja 22. toukokuuta että pääsen pääsykokeista läpi !

Mutta muuten hyvin kivasti mennyt, tässä pari viikkoa oli jotenkin ihan uuvuttava vaihe, ei mikään päivä ollut energiaa yhtään mihinkään, tiuskin ja auoin päätäni perheelle ilman syytä, olin väsynyt ja maassa. Nyt alkaa jo piristymään, liekö tuli joku väsymys kokeiden loputtua ja sellaista. En tiedä.

Ja sitten seuraavaan novelliin !

Tämän tauon aikana olen katsellut vastauksianne gallupiini ja tehnyt niistä koontaa, josta kerron myöhemmin. Ideaa uuteen novelliin olen kehitellyt ja aika valmis se on, vielä pitää keksiä sivuhenkilöitä ja sivujuonta, jne. Pyrin tekemään novellin osista nyt pidempiä kuin aijemmin, joten toivottavasti ei haittaa (?) !

Olen lukenut ihan himona viime aikoina myös finfanfun.fi sivustolta Harry Potter -aiheisia novelle ja ne ovat kaikki olleet ns. sivustakatsojan silmin kerrottua joka sai minutkin kiinnostumaan tuolla lailla kirjoittamisesta. Te ette tosin siitä ajatuksesta kauheasti pitäneet, joten taidan kirjoitella yhä PoV -tavalla vaihdellen kertojaa useammin, mtuten turhaan. Ja oikeastaan kaikki ovat olleet noista lukemistani novelleista Harry x Draco parituksia, joka viittaakin siihen että...

Ensi novellista tulee Twincest !
Olin yllättynyt kun minulle vastasi jopa seitsemän gallupiini, josta tein koonnan ja katselin mitä te haluatte/ ette halua. Vain yksi vastanneista oli ns. twincestiä vastaan ja muut halusivat mieluummin sitä, joten päätin tällä kertaa kirjoittaa twincestin teille. Toivottavasti sitten myös luette ja kommentoitte sitä !!!

G-miehet aijon pitää nyt enemmän mukana kuin aijemmin, siihen aijon pyrkiä.
Ja seuraavan novellin päähenkilöksi tulee Tom ! Toki Billkin tulee kuvioihin paljolti, koska kyseessä on twincest, mutta enemmän pyöritään Tomin päässä.

Juonesta voin kertoa että se on tällä kertaa ihan erilainen muihin verrattuna, hieman enemmän vaihtelua, mutta silti minun tyyliäni !

Muuta en nyt kerkeä teille paljastamaan, kun pitää mennä mammaa auttamaan pizzan teossa ! ;)
Namnam.

Tulen taas seuraavan kerran tänne ilmoittelemaan jonkin ajan kuluttua, kun saan idean täysin valmiiksi ja pystyn kertomaan milloin alan kirjoittamaan, milloin ensimmäinen osa ilmestyy.

See ya,

Jebbe.