Heijj<3
Aattelin nyt kertoo ajankuluks viikonlopustani : D
Eli kuten kerroin aikasemmin, vietin kavereiden kanssa tyttöjen iltaa Erätorpalla, eräällä mökillä.
Mun yks kavereista asuu 1km päässä siitä.
Meitä oli 5 tyttöä, kaikki ollaan n. 14.v.
Mentiin sinne mökille kaheks ja sit alettiin lämmittää takkaa, sillä siellä oli ihan pirun kylmä.
En oo ennen siinä mökissä käynykkään, mutt pihassa kyllä.
Sinne oli kaks ovee, käytettiin vaan toista, ja toine pysy lukossa. Toine taas pidettiin auki.
Sit oli minikeittiö, 2 vessaa ( tytölle ja pojalle), iso olotila, jossa oli 4 pirttipöytää ja se takka siin vieressä, ja sitten minikeittiön ja olotilan välissä oli nukkumatila. Siellä oli 5 sänkyy, just meille sopivasti : D
Seinällä oli kokonainen hirven talja o___o Nyyh. Ja metso, ja jotain muitaki lintuja oli täytettynä katon rajassa. Sit oli puualustalla kala, ja siinä oli VALKEE KARVA! :oooo : DD
No, siellä mökillä ei ollu aikuisia. Yhen kaverini äiti oli kyll aluks auttamassa takan lämmittämisessä, mutt sit se lähti, nii oltiin viidestään, ilman aikuisii, niinku oli tarkotuski.
Myö kuunneltiin musiikkia mankasta kovalla, naurettiin ja juteltiin illan hämärtyessä, oltiin kynttilöitten ja takan valossa musiikin soidessa ( = tosi romanttista :'D).
Tuli henkeviäkin ja syvällisiä juteltuu, itkettiin jopa meidän kokemuksia kertoessa.
Nii, ja pihassa puuvajan nurkalla oli sit mustien muovien alla hirven nahkoja. Siellä on kato hirvimetsästykset menossa, nii siellä vajan luona ne ammutut hirvet sit nyljetään ja luut otetaan, lihat jne. Luita eikä mitään suolenpätkiä oltu peitetty, nii ne ällötti pihalla :( Ja nehän siellä houkuttaa ties mitä eläimiä ja petoja metsästä, mutt onneks ei ilmenny mitään - vielä.

No, ilta hämärty, tuli ihan pimeetä. Kello oli noin 18, ku alko tapahtuu.
Me oltiin just alkamassa syömään, oltiin paistettu Grandiosan ja Pirkan pizzoja yhteensä 4 kpl uunissa, ja just vietiin ne pöytään. Kaveri numero 1 oli leikkaamassa pöytään istuneena pizzaa, katoin vieressä, kaveri numero 4 vaihto musiikkia, ja kaverit numero 2 ja 3 laittovat takkaan puita.
Juteltiin ja höpöteltiin, sit kuulu ryskytystä ovesta. Oltiin eka ett joo se tuli mankasta, mutt sit kuulu uudestaan ovelta. Säikähettiin pirusti ja kiljuttiin kurkut suorina!
Käännyin ympäri, ja mun takana noin 3-5 metrin päässä oli se toinen ulko-ovi - lukossa oleva - ja sen takana seiso joku. Näin vaan käden ikkunassa, hemmetti se oli pelottavaa o____o'' :s
Kaverit 2 ja 3 läheni ovee ja huudeltiin kaikki ett : " Kuka sie oot?" tyyliin ja sammutettiin musiikki.
Ei vastausta.
Sit kuuluu : " Ei mitään hätää. Päästäkää sisään." Ihan selkeä ja rauhallinen normi ääni.
No, emmittiin ett kuka menee avaa, ku jokasta pelotti. No lopult kaveri numero 2 oli jo ihan oven edessä, ku kuuluu : " Kukkuluuruu!" semmosella pervolla, kännisellä äänellä!!! :sssssssss
Sit meistä jokanen oli jo silleen ilmeistä näki ett, jokanen ajatteli ett ei vittu avata, joku kännissä oleva on siellä! Sit tajuttiin ett niitä on useempi ja ETTÄ TOINEN OVI OLI AUKI EIKÄ LUKOSSA!
Me alettiin kiljuu ihan hiton kovaa, ku ympäri mökkiä alko kuuluu juoksuaskelia ja SEINIÄ JA IKKUNOITA HAKATTIIN! YKS IKKUNA JOPA HALKES!
Mie nappasin jo siinä vaiheessa rautasen makkarakepin takan reunalta, kaveri numero 2 oli paistinpannu, kaveri numero 3 rikkalapio ja sit vaihto sen puunuijjaan. Myö pakotettiin ittemme hiljenee ja kyykötettiin yhessä lattialla minikeittiön edustalla nukkumatilassa.
Kaverit 1 ja 4 kyykötti meidän vieressä peloissaan siellä lattialla.
Kaveri nro 3 soitti äidilleen ett ala hemmetti tulla tänne, jotkut känniläiset yrittää sisään tulla jne.
Samalla kaveri nro 1 yritti saada vanhempiaan kiinni, sillä ne asus 1km päässä, mutt ne ei vastannu.
Sit kaveri nro 3 soitti 112 kun miehet ryskytti enemmän :ssss
Myö oltiin ihan hiton peloissamme ja ihan hiljaa siellä, onneks kaikkien ikkunoiden edessä oli verhot jo muutenki valmiina.
Osa meistä itki kauhuissaan, ainaki kaverit numero 3 ja 4, en oo varma kaveri numero 1stä.
Sit vaan hiljeni, ja myö toivottiin ett ne ei tajuu toista ovee. Oli ne jo ehkä kokeillu sitä aikasemmin, koska myö kuultiin olevinaan rivan kokeilua. Meillä oli vaan harja ja tuoleja sen oven edessä.
Sit ainaki 10 minsan päästä kaveri numero 3 äiti tuli, ja sillon kaveri numero 2 näki ett miehii juos puuvajan kupeelta ja niitten harvojen puiden lomasta hiekkatielle ja jatkovat sitä poispäin.
Kaverin äiti ajo vähän matkaa niitten perässä, kunnes palas takas ja pyöri hetken pihassa autolla, kai se etti niitä miehiä vielä.
Sit se tuli sisään ja oltiin hitonmoisessa shokissa ja pelossa :s Ei todellakaan haluttu jäädä sinne enää, vaan pakattiin kamat ja ruuat mukaan ja lähettiin äkkii.
Pelotti kävellä jopa autolle ett ne hyökkää sen takaa jostain.
Mentiin sit kaverin numero 1 kodille, koska se asu lähimpänä ja haluttiin äkkii sisälle jonnekki muualle.
Oltiin siellä nopeesti ja kannettiin kamojamme kaverin numero 2 kanssa sisälle, kaverin numero 1 huoneeseen.
Me vaan heitettiin kamat lattialle ja halattiin toisiimme, itku laukes siinä tilanteessa molemmilta. Meitä pelotti niin paljon, ett ne ois tullu sisälle rikkomalla ikkunan tmv. sit raiskannu ja tappanu meidät!
Eikä hitto oltu ees varmoja menikö se yks ovi lukkoon meidän jäliltä.
Aateltiin, ett aamulla sinne on pakko mennä, ja ett maanantaina käydään koulu terkkarille puhuu tästä.
No yön ajan nähtiin tietysti painajaisii kaikki. Ite ainakaan en uskaltanu nukkuu, piti pitää kaveria yö kädestä ett sain unta.

Seuraavana aamuna palattiin mökille ja pelättiin ett sinne sisälle on päässy känniläinen, jos se ovi ei viime iltana menny kiinni. Pelättiin ett se oli sammunu lattialle jonnekki, tai sit se ootti nurkan takana puukko kädessä. Hitto ku koputettiin varmuuden vuoks sitä ovee pari kertaa, ja sit olevinaan pari kaverii näki jonku oven takana, mutt mie sanoin ett ei siin ketään hitto oo, eikä ollukkaan. Mielikuvitus vaan temppuili eilis illalta. Meinattiin eka kuttuu sinne jopa poliisit jos siellä on joku, mutt se ois ollu liikaa.
Ja meillä jäi eilis illalta vielä yks niistä neljästä pitsasta uuniin! Onneks oltiin sammutettu se : DD
No, sit myö oltiin taas siellä mökissä viidestään, siitä 12 lähtien ehkä? No jonnekki 17 asti oltiin, ku mun kyyti tuli sitte. No, hauskaa oli, ei myö lopuks käyty terkkarilla, ku sinä sunnuntai aamuna vaan naurettiin koko jutulle. Mutt hitto se oli pelottavaa!

Tein tommosen pohjapiirustuksen hieman selventämään, mutt tää vuodatus pienenti sitä aika paljon.
Siellä lukee mm. "ikkuna, joka halkesi hakkaamisesta" ja sitten on huoneet nimetty, pöydät merkattu, ja oikeassa alanurkassa on se ovi johon koputettiin. Vasen alanurkka oli ovi, joka oli auki.

2040204.jpg