Kuinka tässä käy:

Katsoin kauhuissani valokuvaajaa, joka lähti virnuillen karkuun, ja mutisten jymyjutusta. Siirsin pelokkaan katseeni Tomiin, joka katsoi järkyttyneenä valokuvaajan perään.
" M-mitä nyt teemme? voi ei... Olemme pulassa..." mumisin hiljaa ja pomppasin ylös.. Tom nousi hitaasti. " Nyt on parasta mennä kotiin..." Tom mumisi minulle ja nyökkäsin vain hiljaa..

Kiirehdimme kotiin äitimme luokse. Hän loi minuun katseen, jolla kysyi olinko kertonut Tomille tunteistani. Nyökkäsin hiljaa äidille, ja tunsin Tomin ottavan käteni omaansa.
" Minun pienokaiseni.. Olette kasvaneet jo niin isoiksi.." äitini sanoi hymyillen, ja kyynel vierähti hänen kasvoilleen. Hän halasi meitä lempeästi.
" Niin.... Elämä jatkuu eteenpäin.. Vaikka vastassa olisi vastoinkäymisiä koko ajan, me selvitään siitä... aina, yhdessä." Tom sanoi, halaten äitiänsä, nostaen katseensa minuun, ja hymyilin hänelle pienesti, halatessani myös äitiä.

Istuimme keittiön pöytään Tomin kanssa vierekkäin ja äitimme istui vastapäätämme... "Äiti.... Olemme yhdessä... Ja aijomme pysyä..." kerroimme äidillemme varovasti.." Ja tuota... eräs valokuvaaja puistossa... hän sai meistä vahingossa kuvan ja tuota... kohta kaikkia tietävät suhteestamme... emmekä tiedä mitä tehdä..." selitimme ongelmastamme, ja huokaisin hiljaa ääni värähtäen. Puristin kevyesti Tomin lämmintä kättä. Pidin siitä kiinni, nyt ja aina, en päästäisi siitä ikinä irti.
" Sehän on loistavaa.. Tiedättehän, että haluan teidän olevan vain onnellisia.. " äitimme sanoi hymyillen, ja se piristi vähän mielialaani... " Teidän pitää uskaltaa tuoda rakkautenne esille.. Teidän ei tarvitse hävetä mitään. Vaikka sitten olettekin veljeksiä, aina on oikeus rakastaa." kuuntelin äidin sanoja, nyökäten hänelle, vilkaisten Tomiin.. Leijailin vielä siitä kaikesta, mitä oli tapahtunut aikaisemmin...
Pystyin edelleen kuvittelemaan Tomin huulet omillani.

Jäykistyin yhtäkkiä. Tom siirsi katseensa nopeasti minuun huolestuneena. "Bill?" hän kysyi ihmeissään. Siirsin katseeni Tomiin. " Miten kerromme Georgille ja Gustaville? En halua bändin rikoutuvan, vaikka... rikoinkin sen jo... osaltani..." sanoin, mumisten lopun sitten hiljaisena, huokaisin... " Kyllä he ymmärtävät..." Tom sanoi hiljaa...Niin, toivottavasti... En tiennyt miten he reagoisivat kuullessaan minun ja Tomin suhteesta..
" Minua väsyttää..... Menen lepäämään... hetkeksi..." sanoin toisille irroittaen otteeni haikeasti Tomin kädestä ja kapusin portaat yläkertaan huoneeseeni.

Olin nukahtanut nopeasti. Nukuin sikeään ja näin taas unta...

Seison korkean rakennuksen reunalla.. Kaikki näyttää niin pieneltä... Näen äidin siellä... Hänen huolestuneet kasvonsa, kyynelistä turvonneet silmät.. Poliisiautoja, ambulanssi.... valokuvaajia, sivustakatsojia... He eivät ymmärrä.. He eivät tiedä, miten kauheaa on joutua lehteen jutusta, mitä ei halunnut tuoda esille vielä.. Kuulen askelia takaani. " Älä hyppää..." kuulen jonkun sanovan. Tuo joku, on Tom.. Vilkaisen olkani ylitse häneen, mutta en vastaa. Katson alaspäin. Osa minusta halusi laskeutua siitä, ja tulla Tomin lämpimään syliin turvaan. Mutta osa.. osa halusi hypätä, kun se ei kestänyt tätä elämää enää.. Satoi vettä.. Olin märkä... Käännyin ympäri ja katsoin Tomiin. Olin juuri astumassa alas tasanteelle, kun liukastuin.... ja lensin... kaaduin alas... enkä saanut otetta mistään... putosin.. ja putosin... Huusin Tomin nimeä...

" Ei... EIIIII!!! TOOMM!" huusin unissani heräten sitten siihen, kun joku herätti minut. Hätkähdin ja katsoin Tomiin hengittäen kiivaasti. " Shh... Ei hätää... Olen tässä.." Tom sanoi hiljaa vetäen minut syliinsä vuoteella.
Painauduin Tomia vasten helpottuneena, että se olikin vain unta, mutta valokuvaaja juttu ei ollut.. " Miksi huusit nimeäni?" Tom kysyi sitten hiljaa... Kerroin hänelle unestani, ja hän rauhoitteli minua silitellen selkääni..

Tuli ilta... Tom suostutteli minut palaamaan bändiin laulajaksi, ja lopulta suostuinkin, vaikka epäilin yhä, halusivatko Georg ja Gustav jatkaa siinä, kun kuulevat minusta ja Tomista.
Kävimme lopulta nukkumaan.. Nukuin hiljaa yöllä, kaikessa rauhassa, kun kuulin oven aukeavan.. Heräsin siihen ja aukaisin silmäni katsoen kuka tuli.. Nousin ylös istumaan huomatessani sen olevan Tom.." Mikset ole nukkumassa?" kysyin hiljaa Tomilta, unisena.." En saanut unta... ajattelin jos.. tuota... ei pakko mutta... jos voisin nukkua vieressäsi?" Tom kysyi minulta varovasti, hieraisten niskaansa. Huomasin, kuinka seksikkäältä Tom näyttikään pelkissä boksereissaan. Nyökkäsin Tomille hymyillen ja tartuin häntä kädestä vetäen vuoteeseeni.
Laitoin hänet makuulle viereeni, ja kävin itse hänen kainaloonsa nukkumaan. Vein käteni Tomin ympärille ja tunsin Tominkin kädet oman vartaloni ympärillä. Suljin silmäni, ja olin onnellinen..
1459981.jpg