Moi vaan, ja hyvät menneet vaput! :)
Näin myöhässä toivotan, mutta ei kai se nyt haittaa hirveästi, mutta pääasiaan.

Kiitokset kovasti rakentavisa kommenteista, ihanaa saada niitäkin, niin on helpompi sitten kirjoittaa entistä parempaa novellia teille luettavaksi!

Erste lieben seuraava osa tulee julki hetken päästä, kuitenkin hieman myöhempään, eli ei tänä viikonloppuna ainakaan. Seuraavan viikon olen TET- viikossa, eli periaatteessa aika vapaata, kun ei ole läksyjä! :) Elikkä silloin toivon mukaan pääsen kirjoittamaan, se riippuu pitkälti siitä luistaako ajatukset.

Voin jo kertoa, että ensi osassa alkaa tapahtumaan, niinkuin teistä jo jotkut toivoivatkin sitä monien tunteiden selvitys -osan jälkeen. :) Onko teidän mielestänne vaikeaa lukea tarinaa, kun se pomppaa välillä toiseen näkökulmaan ja ajatuksiin?

Novelli on jo menossa osassa 15, eikä montaa osaa enää ilmesty, joten alan pikku hiljaa suunnitella seuraavaa novellia...
 -MUTTA, vain jos lukijoita riittää ja te olette vielä innokkaita lukemaan teoksiani.

Onko tiellä ideoita seuraavaan novelliin? Kuka olisi pääparissa, olisivatko he edes tunnettuja/kuuluisuuksia vai leikitäänkö ajatuksella, että he olisivat vain tavallisia tallaajia Saksassa? Olisiko tarinassa Georg tai Gustav kaksosten sijaan?
Vai lähdetäänkö ihan toiseen juttuun, että tarinaan ei liittyisi rakas saksalainen bändimme ollenkaan?
Sivustoni on kyllä periaatteessa perustettu ja uhrattu täysin TH- aiheisille novelleille~
Kaikkea mahdollista, mitä päähänne pälkähtääkään, saa ehdotella!

Ich liebe euch,

Jebbe.